וזה הכי מכוער בארץ

danezeq

Member
וזה הכי מכוער בארץ

בית הראל תראו איך הוא הולך ומתרחב - מגדל עקום זה ממש מחריד! אם הייתה שם קופת צדקה למען אדריכלות טובה יותר הייתי תורם!

TheIllustrator

New member
דניאל השתגע... ../images/Emo10.gif

השתגעת??? זאת הזווית היפה ביותר של בית הראל!!! בכלל... מכל זווית אחרת הוא פחות יפה אבל הוא משום זווית לא מכוער!!! בטח שלא שמכוער בארץ!!!! השתגעת לחלוטין...
ועוד מהזווית שצילמת הוא ממש יפה!!!

danezeq

Member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oren*

New member
זו כבר ממש שטות, מצטער להגיד לך

בית הראל ייחודי מאוד במיקום שלו ובגובה שלו - לא נתת סיבה אחת טובה מדוע הוא הבניין הכי מכוער בארץ. הטעם שלך ממש מוזר אם אתה חושב שמגדל אשכול בחיפה יפה יותר.

danezeq

Member
עכשיו שאני חושב על זה

זה המגדל הכי מכוער בעולם - אבל בטוח אם אני יחפש טוב אני אמצע משהו יותר מכוער גועל נפש! מי האדריכל שלו? באיזה בית משוגעים הוא? אגב אורן אתה יכול לצרף תמונה של מגדל אשכול?

אושר מ

New member
דניאל אתה מתחיל להדאיג אותי...

זה מכוער?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! מה נסגר איתך??????????????? הוא ממש נראה מצויין.לא מכירה אותו מזויות אחרות, אבל..זה בניין יפה.

איילת29

New member
ההשתקפות

של שער העיר עליו נראית קצת משונה. כמו מסקנטייפ רטוב לכל אורך הבניין.. או משהו כזה.

TheIllustrator

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif

קראת אותי מצחוק עם הדמיון שלך... LOL
מסקנטייפ רטוב!?
ואללה... זה באמת מזכיר עכשיו שאת אומרת, אבל בחיים לא הייתי חושב על זה לבד. LOL

Electrolite

New member
מצטער

אני עם כולם. אני מאוד מאוד אוהב את הבניין ובמיוחד כמו שנאמר כבר את הזווית הזאת!

למעלה