"וזה הרגע הנה באה השעה..." - להיפרד*

נ ו ע ה 12

New member
"וזה הרגע הנה באה השעה..." - להיפרד*

*חלקית בלבד.

אומרים שצריך לדעת לפרוש בשיא, ואני חושבת שאני כבר שם, אולי אפילו אחרי... המוטיבציה להיות פעילה כאן בפורום, ההבנה של החשיבות שבדבר והסיפוק וההנאה מלעזור לאנשים שנמצאים במקום בו אני הייתי עד לא מזמן, עדיין כאן. מה שכן קצת נעלם אלו היכולת והזמן שלי להשקיע בכך, ולכן אני מפנה את מקומי... אני אמשיך להיכנס ולהגיב ככל שאוכל, ואני יותר ממקווה שהפורום רק יעלה ויעלה! תמשיכו להיות פעילים ותשמרו על המשפחתיות שנוצרה בו, זה שאנחנו לא פורום ענק זה רק יתרון בשבילנו... קל לזכור ולהכיר את הסיפורים אחד של השני היטב והכל הופך חם ואישי יותר. נקודת אור קטנה בתהליך הלא פשוט הזה שנקרא פטור מצה"ל/תהליך התנדבות.

אז... אחרי 9 חודשי ניהול הגיע הזמן להעביר את המקל הלאה! אני בטוחה, ואני שמחה שהנהלת הפורומים הסכימה איתי, שאין מתאים יותר מאשר מתן - Run for a Fall - להמשיך כאן את הניהול. מתנוש שיהיה בהצלחה, סומכת עלייך!

אני עדיין זמינה לכל שאלה ואשמח לעזור ככל שאוכל. המון הצלחה לכולכם בהמשך הדרך! בהקשר של הצבא ובכלל. אוהבת.

Run for a Fall

New member
תודה רבה

נועה, עשית מעל ומעבר בשביל הפורום, תרמת כ"כ הרבה ואני מקווה שאת יודעת זאת ומתגאה בכך! שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך.

לרובכם (לפחות למבקרים הקבועים יותר) יצא כבר להיתקל בשם שלי, אני בהחלט שמח לנהל את הפורום הזה שעזר לי הרבה כשהייתי זקוק לו. תמיד זמין כאן בפורום וגם במסרים למקרה שיש משהו אישי יותר, אני כאן בשבילכם!

שתהיה שנה (אזרחית) טובה ומוצלחת.

נ ו ע ה 12

New member
תודה רבה

תמיד כיף לשמוע שיש תרומה בעשייה שלך. תודה על ההערכה ובהצלחה כאן בניהול

פרישת המנהלת וכניסת מנהל חדש

אנו מודים ל נ ו ע ה 12 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

באותה הזדמנות, אנו מברכים את Run for a Fal עם כניסתו לניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

חן2321

New member
תודהה!!!

למרות שאני מעט זמן בפורום הוא עזר לי המון!!!בזכותו צברתי עוד קצת ידע על ההתנדבות.
אז תודה רבה לך שתמיד ענית לכל שאלה והתייחסת לכל בעיה מאחלת לך בהצלחה במה שתעשי
וכמובן בהצלחה למנהל החדש של הפורום!

וואו

הרבה הרבה הצלחה בהמשך הדרך!!!! הפורום באמת מדהים ועוזר מאוד בעיקר מהירות קבלת התשובות!

בהצלחה למנהל החדש :))

למעלה