וזה השיר שהבטחתי לכם לפני כמה ימים

וזה השיר שהבטחתי לכם לפני כמה ימים

שיר על השאיפות/שלמה ארצי זה שיר האמביציות שלנו זה שיר על השאיפות שיר על מה שרצינו להיות שיר על ההשקפות המקור שלנו בא מהלב , גם שיכור רוצה להתאהב נכה רוצה ללכת שוב ועיוור רוצה לראות לא חשוב מה לא חשוב מה וטיפש כמוני, רוצה להתאהב שנית אפילו בך. זה שיר על כל החולמים בנינו זה שיר על כל הקוראים לעזרה הרי כולנו נולדנו דומים איכשהו תסתכל תסתכלי במראה המעייין שלנו איננו נפסק עד שתבוא הפצצה הגדולה עזוב לא רוצה להיות נעזב וחרש לא רוצה לחיות בדממה לחיות בדממה רק טיפש כמוני רוצה להתאהב שנית אפליו בך זה שיר על סגידות שלנו שיר כוכבי הרוק המתנפצים שיר על כל הבגידות בדימוין עם כל הגרבים עם כל הנשים הולך תחת הירח,רוצה לעוף אבל רגלי בלעדיה נטועות בקרקע כמו נכה שרוצה ללכת שוב כמו עיוור שרוצה עיניים אפילו לדקה אפילו לדקה רק טיפש כמוני רוצה להתאהב שנית אפילו בך" מקוה שנהנתם!!! סקיטוש שלחתי לך מסר לילה טוב לכם ב
לילה טוב לכל אחד/אחת מכם ממני...

סקיטוש

New member
היי..

תודה על המילים של השיר
מאיזה אלבום הוא?? יום חמים ונעים לכולם

נשמה הפצועה

אכן שיר שמתאים לפורום, והוא ייכנס בקרוב לפינת השירים והסיפורים המרגשים, של הפורום, לכולנו יש לפעמים הרגשה שאנחנו רוצים ללכת בלי הליכון או לקום מכיסא הגלגלים, לצערנו, לחלקנו זה לא רלוונטי, ליאת.

p_nurit

New member
נשמה פצועה

שיר מרגש מאוד אני ממליצה לך לשלוח אותו לתחרות סיפור קצר/שיר על התמודדות עם מגבלות בפורום נכות ב YNET. נורית

ליאת ונורית יקרות!!!

נורית טוב שאת כאן יצא לי לבקר באתר שלך אבל יש לי בעיה קטנה הכתב נורא קטן...יש אפרות להגדיל קצת אולי?ניסיתי להעביר הודעה מפורום שלך לוורד ולהגדיל אבל לא הצלחתי...זה מעביר במספרים ובאותיות באנגלית...האם ישנה אפשרות להגדיל? לגביי השיר בהזדמנות אכתוב אותו גם בפורום שלך...זה פשוט לקוח לי זמן לכתוב כ"כ הרבה... אבל בקרוב...לילה טוב ...

נשמה הפצועה היקרה

מקסימום אני מתנדבת להעתיק את השיר לפורום של נורית, והוא ייצג את הפורום בתחרות החשובה של "נגישות ישראל", מה את אומרת? מחכה לתשובתך, ליאת.

p_nurit

New member
אפשרות הגדלת פונטים לפורום שלי

הי נשמה הפצוע אפשר באקספלורר ללכת ל: Tools->Internet Options בתור הטאב General לוחצים על Accessibility ושם ישנה אופציה של Ignore font sizes. כשמסמנים את האופציה הזו ב-V אפשר לשלוט על גודל האותיות. בהצלחה ומקווה לראותך בפורום נורית

למעלה