וזה כבר מתחיל לעצבן

rubber duck

New member
וזה כבר מתחיל לעצבן

להתקל באחות שמתעקשת שהיא יודעת לקחת דם מאנשים היא בטוחה שהיא כבר ראתה הכל ולא מבינה שהניסיון של חולים אונקולגיים הוא רב משלה אני כבר מכיר את הידיים שלי ויודע מהיכן ניתן להוציא דם והמכין לא והיא בשלה , רק בניסיון הרביעים היא הצליחה משהו ועד אז היא קרעה ליד שלי את הצורה שרון
 

blg

New member
דקירות, הקטע שלא מתגברים עליו...

מי שלא מצליח בנסיון ראשון אני מבהירה לו שזה בעייתי אם בנסיון שני לא מצליח, אני מחליפה דוקרת / דוקר. (ככה כל הרופאות יכולות להתאמן עלי ולא רק אחת...) וגם, אם גיליתי מישהו שיודע למצוא לי את הוריד אני לא מרשה לאחרים לנסות בכלל, ואגב, בגסטרוסקופיה - ויתרתי על הרדמה כי המרדים היה אימפוטנט-מחטי, ואחרי שני נסיונות גם העיז לצעוק עלי. הייתי תקיפה וגם הבהרתי לו מה דעתי עליו. ב"מכבי" בבאר שבע יש את סיגי - היא כלה עולמית (אחות במעבדה, לא מפספסת טפו טפו אף פעם)
 

אחשל

New member
איפה האסרטיביות, שרון?

לא דיברנו על זה אתמול??? אני מסרב להפקיר את עצמי לצוות רפואי שאני לא סומך עליו!!!!! אצלי לוקחים דם מאיפה שאני אומר, וזהו! ניר
 
נכון אחשל,

ואם אז זה לא מצליח תמיד אפשר לנסות מקום אחר. זכורה לי רופאה שהעפתי ממני קילומטר כי הכאיבה לי ו,היא באמת לא התקרבה אלי שוב.
 

rubber duck

New member
הייתי במצב ישן - 7 בבוקר זו לא שעה

שבה אני רגיל לפקוח עיניים שרון
 
למעלה