וזה כבר שלי...

שון33

New member
וזה כבר שלי...

התלבטתי אם להראות לכם... לא פשוט... לא פשוט.. ק.ב.

מבינה אותך ;-)

השיר מקסים ! ותודה על ההשקעה בכתיבת השירים הקודמים ממש נהניתי מהחשיפה והשיתוף :) ענבל

שון33

New member
מצאתי בית

אין התודה מגיעה לי... משורר ללא קהל אין הוא משורר... ומה גם שמצאתי כאן רעים לגורלי... מה עוד אוסיף?... חבל על כל מילה... רק עוד לגעת... ו...לתעד.... וכל השאר... הבלים ק.ב.

TheOutsider

New member
מקסים...פשוט מקסים

כל כך מדבר אלי... כל כך אני :) כל כך מה שאחרים לא מבינים :)

שון33

New member
תודה, חבר

מי הם האחרים... זאת לא נדע... כי תראה לעיתים, אני מקווה, הפתעות... ושם בשעות הכושר תדע... כי לעולם אין להכליל... וטבע... וגורל... ויעוד... אין לנו שליטה בהם כי מי שנולד ב`` לילה`` לא ידע את שנולד ב``יום`` ועד אז ניתראה כאן או מי יודע היכן, חבר... ברית הגורל... ק.ב.

מנו

New member
אמיתי ומקסים.....ליליתB-)

מזדהה איתך יקירי... רק חבל שצריכה לקום בבוקר מוקדם... לילית

שון33

New member
אהובתי

את שצריכה... לקום השקם בבוקר... לך אחכה עם רדת ליל.. ושם, כשעיפת, חושייך מעורפלים,שיגרת יומך ותם העוקר... שם אחכה להתעוררות המופלאה ... של תשוקתך... ק.ב.

מדברים על ואוו?? אה?!?!?

מדברים על ..``ואוו``...``אני בשוק``.....``אני בהלם``...``לא הכרתי צד כזה בך`` אלו ציטוטים על פיך ולפי ראות עניי אני זו שאמורה לומר זאת מה שאתה מראה במסגרתינו היומיומית שונה מאוד לעומת מה שאתה מראה לנו...כאן אז אני אומרת ומדגישה... אם מישהו כאן ביננו בהלם..זו אני ובקשר לכך שאני כותבת כמו אישה אתה זה שביננו כותב כמו בוגר אני כותבת לרוב על מה שאני רוצה אך לעולם לא היה הניסיון הפיסי רק מבטים חמים העוברים מול עיני או רמזים או דחיות אצלך כבר רואים הניסיון ואת הרגש שחווית ואת זה לעולם לא יהיה לי עד שאגיע למצבך... :0)

שון33

New member
איזו תגובה..

מה יפה את בשירים מה יפה את במילים שאת כותבת כאן... עולם ומלואו ניתמן בהן וביניהן... פשוט אוהב אותך על כך ... בפשטותך הצעירה... תמיד שלך... ק.ב.

תגובה..

האמת....באמת היא שאיני מבינה אותך למה אתה מתרגש כל כך ...אני איני אוהבת את סוג שירתי לעומתך שאתה נראה משירתך מרוצה מאוד האנשים בפורומים הם האנשים הראשונים שקוראים את שירי וציפיתי קצת יותר...להערות..ולא מחמאות כי זה נשמע כאילו נשמע כתבנית כל כך פשתני אני מחפשת מישהו שיאמר משהו חדש פה....והאמת שאני לא מוצאת אני לא מוצאת משהו חדש ללמוד

למעלה