וזה לאוהבי פאוורוטי אופרה בייבי
ס סבאאורי New member 16/10/03 #2 בימי החופש בגן ובבי"ס אני עושה שתי משמרות ביום... לא התעמקתי בכתובים היום אבל יש לי משהו... עשיתי פעם בזיקה לסיפור על גורל הזקנים באלסקה חיפשתי ומצאתי...
בימי החופש בגן ובבי"ס אני עושה שתי משמרות ביום... לא התעמקתי בכתובים היום אבל יש לי משהו... עשיתי פעם בזיקה לסיפור על גורל הזקנים באלסקה חיפשתי ומצאתי...
B bimbo. New member 16/10/03 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif סבאאורי, כל כך רזה? מה יהיה לדובים לאכול??
ל לייציק New member 16/10/03 #6 בקר טוב ../images/Emo42.gif ויום נעים ../images/Emo24.gif אחרית הימים וגר אריה עם כבש וכבש עם תינוק ירבץ
בקר טוב ../images/Emo42.gif ויום נעים ../images/Emo24.gif אחרית הימים וגר אריה עם כבש וכבש עם תינוק ירבץ
מ מנורה New member 16/10/03 #7 יום נעים עם חיוך על הפנים../images/Emo13.gif |שאלה אולי מישהוא יכול לעזור כיצד ניתן להעביר קבצים גדולים לפורום? אני מקבלת קבצים נפלאים והייתי רוצה לשתף אתכם
יום נעים עם חיוך על הפנים../images/Emo13.gif |שאלה אולי מישהוא יכול לעזור כיצד ניתן להעביר קבצים גדולים לפורום? אני מקבלת קבצים נפלאים והייתי רוצה לשתף אתכם
M maxima New member 16/10/03 #13 מנורה...אי אפשר להעביר בתפוז קבצים מעל 250 את יכולה לנסות להקטין אותם בפוטו אודיטור אם זה bmp את יכלה לשנות את השם ל- jpg ה בשלעצמו כבר מקטין את הקובץ בהצלחה
מנורה...אי אפשר להעביר בתפוז קבצים מעל 250 את יכולה לנסות להקטין אותם בפוטו אודיטור אם זה bmp את יכלה לשנות את השם ל- jpg ה בשלעצמו כבר מקטין את הקובץ בהצלחה
ס סבאאורי New member 16/10/03 #17 מנורה שלום וחג שמח לכולם אם את משתמשת בפוטושופ - אין בעיה לשמור את הקבצים ב jpg כשאת עושה save as
ל לייציק New member 16/10/03 #26 סבאאורי, זה ממש שלד |עצמות| הוא באמת רזה מדי ועוד עומד על צוק סלע גבוה. גם הדב לא יגיע לשם. בסוף הוא יהפך לנציב קרח... הביצוע 10 נו, כרגיל .....
סבאאורי, זה ממש שלד |עצמות| הוא באמת רזה מדי ועוד עומד על צוק סלע גבוה. גם הדב לא יגיע לשם. בסוף הוא יהפך לנציב קרח... הביצוע 10 נו, כרגיל .....
ל לייציק New member 16/10/03 #28 יש לך POWER - POINT ? אם כן, אז זה פשוט מאד. גם אני לא ידעתי, עד שפתחתי את התוכנה וראיתי שזה מאד פשוט ...
יש לך POWER - POINT ? אם כן, אז זה פשוט מאד. גם אני לא ידעתי, עד שפתחתי את התוכנה וראיתי שזה מאד פשוט ...
ש שרה16 New member 16/10/03 #8 בוקר טוב צוהל הרחוב../images/Emo42.gif היום יש לבן הצעיר יום הולדת ואני מבלה בבית בנקיונות ובישולים לאורחים שיבואו. ומשהו נחמד מהאתר שבאיה הביאה.
בוקר טוב צוהל הרחוב../images/Emo42.gif היום יש לבן הצעיר יום הולדת ואני מבלה בבית בנקיונות ובישולים לאורחים שיבואו. ומשהו נחמד מהאתר שבאיה הביאה.
ח חונה לרגע New member 16/10/03 #9 בוקר טוב ומזל טוב לבנך שרה ../images/Emo65.gif איזה יופי שאת קוראת לו "הבן הצעיר" ולא "הבן הקטן" אחותי הצעירה עד היום מתרעמת כאשר אנחנו קוראים לה "אחותנו הקטנה" (חחחחחח למרות שבינינו היא מה זה קטנה מטר פופציק ( ) שיהיה לכולנו אחלה יום...ולך סבא אורי אתה המלך!!!!!
בוקר טוב ומזל טוב לבנך שרה ../images/Emo65.gif איזה יופי שאת קוראת לו "הבן הצעיר" ולא "הבן הקטן" אחותי הצעירה עד היום מתרעמת כאשר אנחנו קוראים לה "אחותנו הקטנה" (חחחחחח למרות שבינינו היא מה זה קטנה מטר פופציק ( ) שיהיה לכולנו אחלה יום...ולך סבא אורי אתה המלך!!!!!
ל לייציק New member 16/10/03 #19 ../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif לניר של שרה'לה מאחלת לך המון אושר והצלחה שולחת לך זר פרחים עליז
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif לניר של שרה'לה מאחלת לך המון אושר והצלחה שולחת לך זר פרחים עליז
B bimbo. New member 16/10/03 #29 שרה'לה שפע ברכות לבנצ'יק שלך ../images/Emo140.gif שיהיה תמיד שמח ומאושר