וזה קשה לי לחשובבבבבב

וזה קשה לי לחשובבבבבב../images/Emo44.gif

שאוליי יהיה לך עוד טוב גם אחריי קשה לי לחשובבב שאוליי תרגישי קרוב גם בלעדיי היפ היפ.. טוםטוםטוםטוםטוםטאםטאםטםאטםאטםוםטוםטם איך אני.. אגיד לך את זה לא תמיד אני יודע, מה לעשות איך אני... אסביר לך אתזה מנסה להשתמש במילים הכי פשוטות.. לומר שאני.. מצטער.. על כל מה שעשיתי לך..
לומר לך שאני.. מוותר.. על כל התענוג הזה מראששששששששששש וזהההה קשהההה לייי לחשובבבבבבבבב שאוליי יהיה לך עוד טוב, גם אחריייייייי קשהה ליי לחשובבב שאוליייי תרגישי קקרוב גם בלעדיי תסתכלי עלי עכשיו, איך אני נראה.. כמו סמרטוט..
וכמה פעמים אני יכולה לחזור ולהגיד לך, כן, אני יודע, אני עשיתי טעות
לומר לך שאני.. מצטער.. על כל מה שעשיתי לך לומר לך שאני.. מוותר על כל התענוג הזה מראששששששששששששששששששששששששששששש וזה-קשה-לי-לחשובבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 שאוליייי יהיה לך עוד טובבבבב
גם אחריי
קשה לי לחשובבבבבבבבב
שאולייייייי
תרגישי קקרובב.. גם בלעדייי אז בשביל מה אני צריך את זה, עכשיו כשאת הולכת? מה אני צריך את זה, עכשיו כשאת מושכת בחוטיייייםםםםםםםםםםםםםם???.. וכל התענוג הזה מראששששששששששששששששששששששששש |אההההההההה!|
וזה קשה לי לחשובבבבבבבבב|הד|שובשובושב שאולייייייייייייי יהיה לך עוד טטובב גם אחריי |צעקה| קשה לי לחשובבבבבבבבבבב!!!!1111
|צעקה|
אהההההההההההההההה!!!
כל התענוג הזה מראש...
טוםטוםטוםטוםםםם... |סוף|

כיעור. ;[ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אח"כ הפסיכולוגית שלי אומרת לי שאני צריכה לעבוד על הביטחון העצמי שלי ;[[[ אתה רואה למה?!?! ה=כ=ל בגללך ;[[[[ רשעמרושע.

פרקשון

New member
מצטער :(

ת'אמת היא משלמת לי 20 אחוז ממה שאת מביאה לה כדי שאני ארד עלייך קצת :)

גלי!!!!11 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

זה שיש לך ציצי בגודל של הצרות שלי, זה לא אומר שאת יכול לצחוק על הציצימ שלי ;[[[[

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחח ../images/Emo9.gif

נכון, צודקת... אבל! הכל מאהבההה..
כפרה על הציצים שלך
ועלייך
. מתגעגעת

גמני;[ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אולי תבואי לקריון יומחמישי? אני ליל אבא נראלי, הדרי נראלי זורי ונראלי גם צלילוש הולכים.
יפיי. בואי!

ziljian 1234

New member
נצל"ש ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

יומולדת לאחותי הבובה שלי שאני אוהבת אותה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!! היא בת שנתיים היום..!!!! :)

למעלה