וזה קשה לי לחשוב....

K i f

New member
וזה קשה לי לחשוב....

זה מה שאני שומע בשעה כזאת... ואני לא מת על השיר הזה... פשוט שגעו לי ת'שכל היום.. עד הגעה למצב בלבול... וזו הסיבה שאני די מתחבר אליו למילים "קשה לי לחשוב" חחח אבל זה לא מה שרציתי לספר לכם... רציתי לספר לכם שאחי הרגע נכנס לחדר! ובדיוק הוא שמע, "קשה לי לחשוב, שאולי את עוד תרגישי קרוב" אז הוא אומר: יש לי 2 דברים לומר! 1.זה יובל, הוא אדיוט, הוא לא אמור לחשוב... 2.מי בכלל תרצה להיות קרובה אליו... אותי זה שעשע! לאדע מה איתכם...

Michali17

New member
אישית זה אחד השירים האהובים עליי

אבל רגע כולם אהובים ... טוב נו חחח

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifמה רע בלהיות קרובה אליו?

יובל הוא בנאדם מאוד נחמד

K i f

New member
כנראה שלא הבנתם, שאמא שלי ואחי לא

מתים על יובל...
וגם.. השעה נו

../images/Emo121.gifאמא שלי ראתה קליפ של שייגעצ

ב24 וכמעט התפוצצה מצחוק.. תוך כדי "אתה צוחק? בשביל זה נסעת עד כפר סבא??" (אני גר ליד חיפה
) וגם רוב הקליפים שלהם סתם רואים אותם עומדים ומנגנים.. (לפחות מה שאני ראיתי חוץ ממרלין מונרו וניו-יורק רפיח)

צלילוש3

New member
אויי גם אימאבא שואנים אותם ולא כיף

לי עם זה... כל פעם שאני שומעת שייגעצ הם אומרים מה זה גועל נפש הזה?! ואני נפגעת עד עמקי נשמתי...

keeeren

New member
אחי שונא את שייגעצ../images/Emo3.gif

אבל ממש שונא.. הוא אומר שהם טיפשים.. אני מתכחשת לעובדה שאנחנו אחים!! ואני ארצה להיות קרובה ליובל.. מאוד קרובה... מאוד מאוד קרובה...
חוץ מזה שאמא שלי שמעה אבא עורך דין כשהיא נכנסה לחדר שלי והיא אמרה לי קרן מה זה השיר המפגר הזה? או באסף הראל הם ביצעו אותו ממזמן והיא אמרה לי מי אלה המכוערים האלה? רעים!!

K i f

New member
אמ... אבא עורך דין! חחחח

בפעם הראשונה שניגנתי את זה ושרתי את זה... אמא ואבא שמעו אותי שר את הפזמון... ואמרו כן בטח... כשסיימתי אותו @_@... וצחקו עלי

keeeren

New member
כאילו איכפת לי...

מה המשפחה שלי חושבת על המוזיקה שאני שומעת... אם היא לא אוהבת את המוזיקה אני אראה לה את יובל אז היא בכלל תתפחלץ..

ס ט י י ק

New member
חחחחח הכל טוב?

נראה לי שאף אחד מהמשפחה לא רק שלך לא סובל את שייגעצ
למרות שלאמאבא שלי לא אכפת מה אני שומעת

GilG4

New member
וזה קשה לי לחשוב...

זה כניראה נאמר על ביבי נתניהו...

למעלה