וזה רק בישביל רוצם הגבר חולה עליך..

וזה רק בישביל רוצם הגבר חולה עליך..

אח שלי חולההההההה עליייייךךךךך קבל שיא החוצפה: שמישהו ממשיך לדבר כשאתה מנסה להפריע.... ילד קטן בא לאמו ואומר: "אמא, כל הילדים בגן קוראים לי רמבו!" האם שואלת: "אתה רוצה שאני אדבר עם הגננת או עם ההורים של הילדים?" טז הילד שם סרט אדום על הראש, ועונה: "לא אמא! זאת המלחמה שלי!!!" שאלה: איך קוראים לכלב בלי רגליים? תשובה: לא קוראים לו, הוא ממילא לי יבוא. שני אנשים יושבים בחחדר. אחד מבקש מהשני:"סגור את החלון. קר בחוץ". עונה לו: "אז מה אם אני אסגרו את החלון יהיה חם בחוץ?" שאלה:כיצד אנשים הגיעו לירח? תשובה אכלו בזוקה. שתי רוסיות הולכות ברחוב. פתאום האחת רואה משאית שכתוב עליה "מטען חורג". היא שואלת את השניה מה זה מטען חורג? השניה עונה לה: "מה, את לא יודעת? זה מטען שחורג אותך" איש אחד נכנס לאוטובוס ושאול את הנהג: "האוטובוס הזה ישיר?" עונה לו הנהג: "תשלם והוא גם ירקוד" למה גרוזנים לא נדבקים באידס? גם לוירוס יש כבוד. שאלה: איך יודעעים מה יהיה ערבי כשיגדל.? תשובה: זורקים אותו על הקיר- אם הוא נדבק הוא יהיה טייח, אם הוא נופל הוא יהיה רצף. גרוזיני נופל מקומה שלישית עובר שכן שואל אותו מה קרה? הוא עונה לו: לא יודע הרגע הגעתי. פרסי אחד רוצה לנסוע לת"א במונית עם 5 ילדיו. שואל את נהג המונית: "כמה עולה מפה לת"א עם חמשת ילדי?" עונה הנהג בצחוק:" 50 שח´ והילדים חינם." אומר הפרסי: "הילדים איתך, אני נוסע באוטובוס" למה פרסי סוגר את החולונות באוטו כשהוא מדבר בפלאפון? כדי שלא יעלה לו זמן אוויר איזה תרופה לוקח מרוקאי גם כשהוא לא חולה? כדורי הרגעה איך גורזיני שודד בנק ? "תרימו את הידים, או שאני מרים" זהו אנשים רותם אני יודע שהבדיחות האלה לא משהו אבל אני אנסה להשתפר חולה על כולכםםםםםםםם תרגישו טוב חג שמח שלכם הנכנע

ואללה עומר....

עומר אתה 12....חחחח....בשבילי אתה מספר 5..חחחחחח אל תשים לב אני צריך לאכול משהו לסתום קצת את הלוע ....*****רותם*****

למעלה