וזה רק הסופ"ש הזה.....

Kורן

New member
וזה רק הסופ"ש הזה.....

שוטרי אגף התנועה מיחידת משטרת התנועה הארצית באזור שרון וכוחות נוספים ערכו היום (שבת) מבצע בנושא תקינות באזור נחל אלכסנדר, במהלך המבצע נרשמו כ-9 איסורי שימוש, ונתפסו 2 נהגי טרקטורונים שמעולם לא הוציאו רישיון. כמו כן נתפס גם טרקטורון כשהוא 12 שנים ללא טסט ומצבו המכני גרוע עד לסכנה ממשית לנהג ולמשתמשי הדרך.

כנגד כל המעורבים החל הליך תעבורתי.

במהלך פעילות שוטרי אגף התנועה במהלך סוף השבוע נתפסו כ-112 נהגים שיכורים וכ-92 כלי רכב הושבתו ונפסלו כ-112 רישיונות נהיגה.

ואחרי ההודעה הזו מצאתי עוד כמה....

בכביש 6 באזור קריית גת אירע תאונת דרכים עצמית וקשה, רכב הדרדר לתעלה, פרמדיקים של מד''א 'לכיש' שהוזעקו למקום קבעו את מותו של גבר כבן 40, ופינו מהמקום 2 נפגעים נוספים בשנות ה-40 לחייהם במצב קל ובינוני לבית החולים 'קפלן'. נסיבות התאונה נבדקות על ידי בוחני התנועה.

בכביש 40 סמוך לצומת להבים רכב התנגש במעקה ההפרדה , מהמקום פונתה אישה במצב קל.

Kורן

New member
ומה עם עשרות אלפי הנהגים האחרים

שנהגו באותו סופ"ש? גם שם הטסטרים לקו??

הבעיה היא לא האבחנה של הבוחן ב 20 דקות "האם הוא מסוגל או לא?"
הבעיה היא בתרבות הנהיגה, בהתנהגות הבריונית, בנהיגת ה"מגיע לי!" ו"זה שלי!", בריבוי המשימות שלא קשורות לנהיגה תוך כדי נהיגה, ולפעמים בחוסר תשומת הלב למשתנים בסביבה.

מי שבוחר את הנהגים

צריך לשאת באחריות, תרבות נהיגה? זה תרבות של נהגים, והנהגים האלה שאתה מתלונן עליהם חבריך במשרד הרישוי בוחרים (כי הרי אין להם שום נקיפות מצפון על זה שהם מכשילים בלי הכרה) לכן זה בעיה שאתם יצרתם ואני צריך לאכול את הקש.

היום לדוגמה אני חוצה מעבר חציה מתחת לשלט כחול ענק של זכות קדימה להולכי רגל והנהג מסתכל עליי כאילו אני התפרצתי לכביש סואן, בכלל לא מעניין אותו לא התמרור ולא מעבר חצייה נוסע בפול גז - למה לא? בעיה שלי שהוא דפק ברקס שנייה לפני שהוא היה משגר אותי לעולם הבא? ואני עדיין לא מבין איך הוא עבר טסט ועל איזה שטויות הכשילו אותי, ולמה?

למעלה