וזו הכרית שלי... בחרתי לרקום ורדים של טילדה על בד פשתן ואת הטלאים מבדי טילדה בשילוב תחרה
Y yaelyaniv New member 6/2/11 #1 וזו הכרית שלי... בחרתי לרקום ורדים של טילדה על בד פשתן ואת הטלאים מבדי טילדה בשילוב תחרה
N numkimhi New member 6/2/11 #6 יעל זה פשוט משגע !!! אתמול כבר ראיתי את זה ואני התאהבתי ! בחירת הבדים שלך פשוט מקסימה ורגועה , והרקמה שלך פשוט מהממת
יעל זה פשוט משגע !!! אתמול כבר ראיתי את זה ואני התאהבתי ! בחירת הבדים שלך פשוט מקסימה ורגועה , והרקמה שלך פשוט מהממת
מ מימס New member 6/2/11 #9 כרית מתוקה ופורחת !../images/Emo140.gif אוהבת את הגוונים הוורדרדים שמשרים אוירה אופטימית
ש שרון רותם New member 6/2/11 #19 רומנטי, עדין, יפיפה, עשוי בטוב טעם. אני מתה על פרחי טילדה. הרקמה המוקפדת ובחירת הבדים שלך היו מושלמות. לא בכדי הכרית הזו קיבלה את הקול שלי למרות התחרות הקשה. עוד עבודה משגעת מבית היוצר הנפלא שלך.
רומנטי, עדין, יפיפה, עשוי בטוב טעם. אני מתה על פרחי טילדה. הרקמה המוקפדת ובחירת הבדים שלך היו מושלמות. לא בכדי הכרית הזו קיבלה את הקול שלי למרות התחרות הקשה. עוד עבודה משגעת מבית היוצר הנפלא שלך.