וזלין על בד

אדם 08

New member
וזלין על בד

בלי לשים לב ישבתי על כתם וזלין.
מכנס חדש תכלת בהיר קצר שקניתי הוכתם.

נסיתי לכבס פעמיים, אבל הכתם השורר נשאר.
למישהו יש רעיון איך ניתן להוריד כתם כזה?

או פורום רלבנטי בו אוכל לשאול?
מודה מראש

niya

New member
אחד ממסירי השומן הטובים ביותר שיש הוא...

סבון לניקוי כלים... ככל שהוא מרוכז יותר (הריכוז לרוב רשום בתווית האחורית של המוצר) - כך הוא מסיר כתמים טוב יותר.

נסי למרוח כמות של כף על הכתף, לשפשף היטב ולתת לזה לנוח כשעה - ואז לכבס.

לא במים חמים מאד - כי אז הכתם רק יספג טוב יותר בסיבי הבד והסיכוי להוריד אותו אפסי.

פורום מעולה לשאלות כאלה הוא פורום "עושים שוק" שם יש להם כל מיני תשובות, אני מניחה שגם את התשובה שלי תקבלי שם...

שאלת כביסה והיינס

שלום לכולם! :)
יש לי מכנסי טריינינג של היינס - מקוריות, יקרות ואיכותיות. (מצורפת תמונה)
למי שיש לה היינס - יודעת שה"בפנוכו" שלהם ממש נעים.. צמרירי כזה מבפנים. והמבחוץ יפה וחלק.

עכשיו - יש לי כתם נוראי (אמנם קטן אבל נוראי!) על המבחוץ של המכנסיים. לא שמן אלא משו אחר (רוטב טריאקי של סושי.. כן כן)

השאלה איך אני מכבסת בחוזקה בשביל שהכתם ירד בלי להרוס את האיכות של המכנסיים במיוחד בצורה הפנימית שלהן? איך אתן מכבסות מכנסיים של היינס בד"כ?

אשמח לעזרה למי שיודעת ויש לה נסיון עם זה.

niya

New member
באמת בעיה

תתחילי בלקרוא בעיון רב את הוראות הכביסה של הבגד.

אם יש להיינס שירות לקוחות (ואני מניחה שיש) - תתקשרי אליהם ותבררי במדויק אילו חומרים מסירי כתמים מותרים בשימוש עם הבדים שלהם. בדקי אתם במיוחד לגבי מי חמצן (בדיוק כזה שמערבבים עם צבע לשיער, עולה גרושים בכל סופר/ יש המון חנויות שמוכרות...) - אם ניתן להשתמש במי חמצן - מרחי בעדינות מעט מהחומר בעזרת צמר גפן או מקלון אזניים, שפשפי בעדינות והספיגי את מי החמצן בתוך הכתם (מומלץ לעבוד עם כפפות חד פעמיות), חכי כמה דקות ובדקי... חזרי שוב על הפעולה עד שזה יותר ואז כבסי היטב (ביד!!! כדי שמי החמצן לא יעברו לבגדים אחרים ו"ינקו" מהם כתמים שהם לא באמת כתמים...))

ו... לא סיפרת לנו - האם ניסית כבר מסירי כתמים? אם כן - איזה? האם הם הסירו את הכתם?

וגם: ממתי הכתם? כתם ישן, שעבר כמה כביסות, נוטה להיספג טוב בבד ו"לצבוע" אותו.

ו... אל תשכחי לספר לנו אם זה הצליח

niya

New member
שכחתי

אם זה לא עובד... הייתי ממליצה לך לרקום, או לתפור על הכתם אפליקציות מתוקות (פרחים, פרפרים, תותים או כל מה שעולה על דעתך) - ככה הכתם יוסר ותרוויחי מכנסיים יחודיות ומתוקות

תודה רבה!

את צודקת הכי טוב להתקשר או ללכת לחנות..

לא ניסיתי שום דבר מחשש שיהרוס. הכתם נמצא כבר כמה ימים על המכנסיים ולא הכנסתי את המכנסיים לשום כביסה מחשש שהצמר הפנימי של המכנסיים יהרס וכל האיכות תהרס..

תמי205

New member
תקשיבי!! 3 דברים שבטוח יורידו לך את הכתם!

יש את הסינטבון שהוא ממש חזק ומעולה.
יש לך את הסנו-ספריי (בבקבוק ירקרק)
ואת יכולה לנסות לשים סבון כלים .

באחריות!!
רק לא לשפשף חזק חזק.. תשפריצי עם הספריי, אחרי 10 דק' גג תכניסי למים, תשרי.. אח"כ תשטפי עם הסינטבון

למעלה