"וחג הקציר ביכורי מעשיך אשר תזרע בשדה" חג שבועות שמח לכם :)
נ נתוש של אוריה New member 8/6/08 #3 יש איזה מתכון מעניין ? פאי ?עוגת גבינה ? אולי פנקייק ? פשטידה ? יצא לך משהו מעניין שבא לך לשתף ?
ה האמא של הנסיכות New member 9/6/08 #4 לא משהו מאוד מסובך - הכנתי בורקסים, שתי תבניות של , ספגטי ועוגת ביסקויטים קרה מהבלוג של פנינת המטבח (בלוג מומלץ מאוד). אם יש בקשה מיוחדת למתכון, אני אקליד ברצון רב. נשאר המון - אפשר להזמין אותך לקפה ומאפה ?
לא משהו מאוד מסובך - הכנתי בורקסים, שתי תבניות של , ספגטי ועוגת ביסקויטים קרה מהבלוג של פנינת המטבח (בלוג מומלץ מאוד). אם יש בקשה מיוחדת למתכון, אני אקליד ברצון רב. נשאר המון - אפשר להזמין אותך לקפה ומאפה ?
ה האמא של הנסיכות New member 11/6/08 #6 הפיצה יצאה נהדרת - הפעם הלכתי על הקטע הבריא והוספתי קצת קמח מלא. יצא נהדר, הנסיכה הקטנה לקחה חתיכת פיצה היום לגן מועדון (היתה לה מסגרת היום).
הפיצה יצאה נהדרת - הפעם הלכתי על הקטע הבריא והוספתי קצת קמח מלא. יצא נהדר, הנסיכה הקטנה לקחה חתיכת פיצה היום לגן מועדון (היתה לה מסגרת היום).
נ נתוש של אוריה New member 12/6/08 #7 האמא של הנסיכות -בטח שאפשר../images/Emo6.gif תשמרי לי ב -26 ליוני אני במעלה חמישי-שישי-שבת...