וחדשות מהתנור שלי

סול11

New member
וחדשות מהתנור שלי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שלום חברות וחברים. הבריאות נהדרת. במישור האישי הגענו היום להסכם שיסדיר את פרדתנו ברוח טובה וללא מלחמות. תוך מספר ימים נגיש את ההסכם לאישור הבד"ר וסביר שבו ביום ינתן לו תוקף וכל הכרוך בכך וכל אחד מאיתנו יצא לדרכו. תקווה ואמונה נושא אני כי תצלח דרכי ואצא לדרך חדשה. שלכם

rolan

New member
סול יקר שלנו ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

אני מקווה שאכן דרכך תיצלח ויהיה לך רק טוב
מי יתן ובאמת תדע אושר, שמחה ורק טוב

סולינקה יקר

בהצלחה אחרי שהחלטת ואתה שלם עם עצמך קבל את ברכת הדרך מי יתן ודרכך החדשה תהיה מלאת אושר שמחה ובריאות. שלך תמיד

1נתי 1

New member
רק רציתי לאחל

בהצלחה בדרך בה בחרת שיעבור קל וכמובן מציאת האושר במהרה

סול11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ושוב../images/Emo51.gif

מאחר ושלם אני עם החלטתי וינה הסכמת הצד השני, בטוחני כי הכל יסתיים על הצד הטוב ביותר. ובהמשך הדרך בטוחני כי ימצא האושר הצפון בפינה ועליינו מוטל למצוא אותו תוך כדי פקיחת עינים ושיקול דעת. ואצעד בצעדים בטוחים לקראת האושר. ושוב
לכולם

*יערית

New member
סול יקר שלנו../images/Emo24.gif

שמחה מאוד על בריאותך
ואף מברכת אותך בצעדייך החדשים....שרק יצליח לך בהמשך הדרך...דרך חדשה ל
תרתי משמע

סול11

New member
תודה יעריקה../images/Emo39.gif

והגיע זמני לפרוש הערב, שיהיה לכולם ערב טוב ולילה מלא חלומות פז. להשתמע בהקדם שלכם מ
ו

blonda3

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

העיקר שהבריאות נהדרת ושיהיה לך המון בהצלחה בדרכך החדשה........

סולינקה, ברכות מקרב לב לאושרך

שיהיה רק טוב. שתצלח דרכך החדשה. שרק בריאות ושמחה ימלאו את ימיך. אמן. שלך, יעל

blonda3

New member
תודה../images/Emo20.gif

היום חשבתי עליך בגלל מה שעברת..... ובגלל הסיטואציה הזאת של בית חולים. אז באמת שהבריאות חשובה אבל צריך לדעת גם כיצד לשמור עליה..... ועוד מעט נדמה לי שאתחיל ללמוד רפואה.... (אלטרנטיבית) מה זה בא לי......

הכי טוב סול שאתה מרגיש טוב

סול שלום, אני רואה שאתה שלם ורגוע, בשביל אל דרך האושר. אתה איש אמיתי, וראוי לכל הטוב שבעולם, הוא יגיע - בקרוב, מאחל לך מקוה בשבילך בידידות יוסי

סול11

New member
אינסטנט תלוי במרכיבים

ענבר כשהצד השני מבין שאת הנעשה אין להשיב,ומקבל ההחלטה שלם עם החלטתו ונחוש בדעתו.הרי שאין טעם במלחמה ויש להגיע להסכם שירצה את שני הצדדים,זו ההתחלה ,ההמשך תלוי בויטמין p שיש במקום הדרוש. מקווה שהבנת את האינסטנט

למעלה