..וחנוך לוין היה אומר.....

..וחנוך לוין היה אומר.....

לא זוכרת את שם המחזה שלו ששם הוצג "היפוכונדר מושלם"......המחזה שלו מתממש במציאות.....כל העולם הפך להיפוכונדר. מה כל אחד מאיתנו יוכל לעשות? לרסק לעצמו תפוח טרי במקום הרסק המשומר. לבריאות !!!!!

yaely2

New member
מנהל
עיסוק לשעות הפנאי

שלום כולם,

הבוקר בשעה חמש וחצי תוך כדי שיטוט באינטרנט גיליתי שתיאטרון באר שבע שחרר הצגה בשם " גרין מייל" לציבור לצפייה. זה שאכן עשיתי. עכשיו דיברתי עם חברה שספרה לי שעוד תיאטרונים עשו את זה. לא בדקתי עדיין, אבל אני חושבת שדרך יוטיוב אפשר לראות הצגות שלמות על המסך.
הרבה בריאות לכולם.

מצאתי בסידור-נוסח ספרד (אשכנזי) משפט שלא היכרתי.....

מה שיפה במשפט הזה שיש בו פנטומימה....."שאו ידיכם קודש וברכו את השם" ((בזמן נטילת הידיים למניעת הקורונה...)) אז ברוח הימים הללו....תרימו את הידיים למעלה אחרי נטילת הידיים....ותגידו 6 מילים....."שאו ידיכם קודש וברכו את השם". תרשמו את זה על איזה פתק ותצמידו למקרר.....הוקוס-פוקוס וכולנו נהיה בריאים לעד

שי1951

Member
צהריים טובים של יום רביעי

בקשר לעיסוק בשעות הפנאי:
למי שאוהב, (משחקי רשת מהאינטרנט) באבלס, בקישור הבא:
https://www.bubblegame.org/

ולשיפור מצב הרוח (קצת לשכוח מהקורונה) מצרף שני קבצים - עבורכם.

yaely2

New member
מנהל
אלפיי תודות שי

ערב טוב כולם
אני כבר הורדתי את הבועות האלה כדי לשחק איתם.בנוסף לתשבצים שהוצעו, לי הבועות ממש מבעבעות כדי שאשחק איתם.
היום, על אף המצב, נסעתי לרופא א.א.ג. הכול עבר בשלום. הוא עם מסכה, אני בלי.
חזרתי בשלום הביתה.
מקווה שבקרוב קרוב נזחל החוצה מהקורונה
.

הלוואי

טובי1952

New member
מחפשת מילות עידוד

לא קל. זה כאילו הקירות סוגרים אותך.עכשיו עוד מוסיפים שלא לצאת ליותר מ 100מ' סביב הבית. אני חושבת שבאמת צריך לכתוב יותר, לקרוא יותר לשחק יותר, לראות טלוויזיה יותר וכמובן מחשב.
אני בטוחה שנוכל לעבור את זה. כמובן שקשה יותר לאלה שגרים לבד, כי בתור זוג פחות משעמם.
אז אני בטוחה שהשלום יבוא והכול יעבור מהר.

למעלה