וחסר לכם שתגידו שזה פחות ממושלם.

Admini

New member
|גועל נפש|

אמרתי את דעתי על התעללות ב-RAM וב-CPU של המחשב עם השטויות הללו

gilad g

New member
../images/Emo31.gif

אל תקשיב לו, אלעדל'ה...
זה יפה מאוד

Admini

New member
יש לי כמה מחשבים... קצת תוצאות

1. P-III 700E (256MB Memoey) - חלונות XP + MUI איטי MUI+StyleXP = איטי מאוד StyleXP - זולל 10-15% מהמעבד 2. P4 2.4GHz (עם 256MB זיכרון) חלונות XP + MUI - איטיות שפתוחות הרבה תוכניות (כמו שאני אוהב) עם StyleXP איטי מאוד כאשר פתוחות יותר מ-10 תוכניות בו זמנית (ואצלי זה תמיד יותר) מחשבים חזקים לכל הדעות......

dors

New member
ואני חשבתי שאני מוזר ../images/Emo9.gif

יש לי AMD די ישן ופנטיום 4, על שניהם XP עובד מעולה, אצלי טיפה איטי אבל זה רק עם 10 תוכנות

Admini

New member
10 זה המינימום

עכשיו יש 14 ולפעמים יש יותר משלושים....

sattla

New member
30+../images/Emo35.gif

תתן לי רשימה של 20 (רק 20) תוכנות שחייבות לרוץ במקביל... נראה לי סתם מותרות

Admini

New member
בבקשה:

פתוח תמיד: Outlook Win. Explorer mIRC Windows Media Player Internet Explorer 1 - הפורומים של תפוז Internet Explorer 2 - הפורומים של עזרא Internet Explorer 3 - הפורומים של כיפה/מורשת (תוכנות ברקע, לא נחשבות בספירה של השלושים): ICQ MSN Messenger Yahoo Messenger הפוך על הפוך ) החג/שבת נכנס כך שאני חייב לעצור פה

sattla

New member
אהם אהם

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

Admini

New member
התחלה מחדש

פתוח תמיד: Outlook Win. Explorer mIRC Windows Media Player Internet Explorer 1 - הפורומים של תפוז Internet Explorer 2 - הפורומים של עזרא Internet Explorer 3 - הפורומים של כיפה/מורשת ICQ MSN Messenger Yahoo Messenger הפוך על הפוך VNC Server (לאפשר לי להתחבר למחשב ממקומות אחרים - Service) VNC Viewer פתוח על השרת Visual InterDev 6 ASP.net WebMatrix eMule AVG IIS Internet Explorer על אתר הבדיקה/MSDN Access על מסד נתונים כלשהו הנדרש לעבודתי

למעלה