וח-ז-ר-ת-י עם התלבטות

וח-ז-ר-ת-י עם התלבטות ../images/Emo3.gif

זהו זה, אני כבר קרובה סו"ס לקניית הנגן הרציני הראשון שלי (עד עכשיו היה לי ארגוטק ג'אנרי מסריח)... אני די סגורה על הזן מיקרו היפהפה (בצבע תכלת, אגב.
) אבל אולי בכל זאת - אייפוד מיני או אייריבר H10? אשמח לשמוע ביקורות מכל המכשירים. בעיקר חסרונות כי את הייתרונות אני יודעת. ולגבי הצרכים שלי - אני צריכה מוזיקה טובה נטו. לא מסך צבעוני ולא רדיו ולא כל שאר השטויות. מוזיקה באיכות טובה.
מראש
, אסיף.

ואם אפשר על הדרך ככה שאלה...

אני יכולה לסדר בנגן הג'אנרי שלי את השירים בתיקיות ע"פ שם האמן? ואם כן, איך? והבנתי (חלקית) שלנגנים שנקנו בטופ יש עדכון לעברית?... ואם כן, זה כולל גם את הארגוטק שלי?... כי אין בו בכלל עברית... תודה מראש, אסיף - שאוהבת - לכתוב - שלוש - נקודות.

יאיר B

New member
בנגן ג'נרי הסיגור הוא לפי תיקיות...

חברי את הנגן למחשב (USB), ובכונן של הנגן (זה שנפתח ב"המחשב שלי") תצרי תיקיה חדשה (קליק ימני - תיקיה חדשה). תני לה שם (באנגלית) של האמן הרצוי, ואליה תעתיקי את כל השירים של אותו אמן. לחזור על התהליך לגבי כל אמן. שימי לב: יש מגבלת כמות בתיקיות של 99 קבצים לתיקיה! לא לעבור אותה! בנוגע לעברית: יש קישור בתאגליין: "תשובת טופ..." תקראי את זה. אם יש שאלות, שווה להרים טלפון לטופ ולברר מולם את הנגן שלך יתמך על ידם (הם לא מעדכנים נגנים שלא מיבוא שלהם). יאיר (שאוהב לכתוב עם סוגריים ושלוש נקודות...)

תודה ../images/Emo13.gif

הסתדרתי. אף על פי שהוא עושה בעיות, א-בל - נגן ג'נרי
99 קבצים בתיקייה? הנגן בקושי מסוגל לאחסן 99 קבצים בתוכו
. ומה לגבי הנגנים?

bitonano

New member
האיכות של הזן מיקרו היא הטובה מבין

השלושה, אבל (!!!): 1. יש לו בעיית חיבוא אוזניות די נפוצה שהחיבור נדפק. 2. אומרים שהבטריה שלו היא לא כמובטח וגם לא קרוב לזה. חוץ מזה הכל בסדר. ול-H10 יש כל מה שלזן מיקרו יש חוץ מאיכות מוזיקה טיפה פחות טובה ואני לא יודע אם בכלל מורגש ההבדל..

יאיר B

New member
ואני אוסיף שהתוכנה של ה-H10

קצת יותר נוחה לשימוש מזו של הקריאייטיב (אחרי שלומדים להשתמש בה). האיפוד מגיע עם באנדל נכה: בלי ספק (מטען) ובלי סקין. H10 מגיע עם שני אלו בבאנדל הבסיסי שלו (בכל הגרסאות). אני לא יודע אם הסוני HD5 עומד בתקציב שלך (1800+). הוא נגן שנועד להתחרות באיפוד ראש בראש. איכות מוזיקה טובה עד מצויינת, דיסקשיח של 20GB וזמן סוללה מצויין של כ-20 שעות (ב-MP3) ויותר בפורמט הקנייני של סוני. הוא לא מכיל שום דבר מלבד יכולת להשמיע מוזיקה (אין רדיו, אין הקלטה, יש מסך צבעוני). הבאנדל מכיל את אותם אביזרים שבאים עם H10.

bitonano

New member
וגם דיסק און קי... בשתי הגרסאות!

אירופאי - כל הקבצים. אמריקאי - רק קבצים נתמכים.

למעלה