וטמין B5 - לטיפול באקנה ואף בספחת

esperansa

New member
וטמין B5 - לטיפול באקנה ואף בספחת

עיינתי באתרים בחו"ל וגיליתי דבר מה, שכנראה בארצנו הקטנה לא מודעים לזה. צריכה של 10-5 גרם של וטמין B5 - Pantothenic Acid יכולה לטפל באקנה באופן היעיל ביותר. אציין שאני לא מודעת אם דבר זה עלול להיות מסוכן. האם משהו שמע על זה וניסה את זה, ויכול לזרות מידע נוסף בעניין זה. אשמח לקבל תגובות. ענת.

Dr Yaniv

New member
טיפולים לאקנה ואף בספחת

לתקווה שלום את מאמינה שיש כזה טיפול טוב שעוזר גם וגם וגם ואף אחד לא יודע על זה? בברכה ד"ר יניב

esperansa

New member
כן למה לא?

אני בטוחה שקיימים טיפולים יעילים אחרים בעיקר בספחת (במקרה שלי). שכאן בארצנו לא מודעים לזה. וכל זאת גיליתי רק ע"י כך שעיינתי באתרים בחו"ל. משום מה יש לי תחושה שכאן דווקא לא רוצים לידע אותנו במספר טיפולים, לאו דווקא בגלל שהן יכולות להיות מסוכנות אלא מסיבות אחרות, שהלוואי והייתי יודעת מה הן. esperansa

ויטמין b5 מידע נוסף

שלום רב בעבר נושא זה נבחן על ידי יחד עם קבוצה בת כ 12 איש . גם בנושא ספחת ובאקנה. במהלך השימוש נצפה שילשול רב בקרב מרבית החולים עד כדי 10 -8 יציאות ביממה ולאחר תקופה קצרה הפסיקו החולים את השימוש. בקרב חולים אחרים נצפה כאב דמויי אולקוס. החולים אשר בכל זאת החזיקו מעמד משך שלושה חודשים לא הראו תוצאה קלינית המצדיקה את המשך בחינת הטיפול. בברכה רמי מור

esperansa

New member
תודה על המידע אך........

כיצד זה יתכן שיש כל כך הרבה ממליצים? מספר לא מועט שניסו וזכו לתוצאות מרשימות. esperansa

לאספרנסה

שלום רב אספרנסה. במענה לשאלתך ארחיב במעט את היריעה. הנושא מוכר לי למעלה משנתיים ואילו את/ה נחשפת אליו רק בימים אלו. אני עוסק בתמחומי שנים רבות ובכל השנים פוקדים אותי כמו את שאר עמיתי תועמלני מכירות של חברות תוספי מזון המפציצים אותנו בחומר תעמולתי כתוב על ויטמינים מינרלים ומה לא. בתחרות הקשה השוררת בניהם הם עושים הכל כדי להפוך אותנו לקו שיווקי ראשון של מוצריהם. לאחרונה הם ערכו כנס בתורכיה ובו כותב שורות אלה קבל בחינם כרטיס טיסה ואירוח ( לא מימשתי בגלל מחוייביות ). לעניין עצמו, בכל עת שאני מקבל חומר תעמולתי על תוסף מזון זה או אחר אני נוהג להשתמש בו ולבחון בעצמי את תוצאות תרומתו לחולה ביחס לחומר התעמולתי (המעוצב להפליא למותר לציין ). ומה לעשות ? הנייר סובל הכל וההבטחות בדבר תועלת המיוחסות לתוסף רחוקות מאד מלהתקרב למציאות. איני מתכוון חלילה לחבל לך במוטיבציה אך את שלי אמרתי. על פסוריאזיס אוכל לומר לך כי נסיוני רב ומגובה בחוות דעת קונבנציונלית עם תעודי וידיאו שלא היו מביישים אף גוף מחקר . אעמוד לרשותך אם תחפוץ/צי בכך. אך חובה לזכור כי גוף האדם החולה מגיב אחרת לזולתו עם אותה מחלה. בברכה רמי מור הומאופט האי מייל : [email protected]

esperansa

New member
להומאופט רמי מור שלום

האם לדעתך ניתן לטפל בספחת באזור הפנים. שלפני כן טופל בסטרואידים במשך תקופה ארוכה (אני מדברת על כ 10 שנים), לדעתי זה כבר נזק בלתי הפיך. אשמח לקבל את דעתך. בברכה, esperansa

פסוריאזיס בפנים

שלום לך אספרנסה. התשובה הוא חיובית ובאותה מידה גם שלילית, הכיצד ? אין בפסוריאזיס חוקים . ראיתי ותעדתי צורות של פסוריאזיס בפנים/ אוזניים חיצוניות ( אין הכוונה לאזורים שמאחורי האוזן ) והטיפול הגיב וניקה את החולה. בצד אי תגובה מצד חולים אחרים עם אותה מחלה ,ההגינות מחייבת לומר גם זאת. אין מנוס מנסיון ממשי אשר בו ורק בו טמונה התשובה לשאלה. בברכה רמי מור

DJ911

New member
אספרנסה, זו תקווה

שאלות לאספרנסה עם כל נסיונך העשיר את עדיין פונה למישהו המתיימר לרפא אותך? למרות הזהירות הננקטת בהודעתו האם כספך יוחזר במקרה הטוב? האם תתוקן החמרה במצבך במקרה הרע? מי יקח אחריות? חזרי למציאות ומהר ... לא כאן התקווה שאלות למנהל הפורום האם בפורום מכובד יש מקום לפרסום עצמי של מטפלים למיניהם? מי בדק את הסמכתם? מי בדק את תרופות הפלא שלהם? מי ערב לכך שאינם שרלטנים?

tevagil

New member
פסוריאזיס בפנים

למרות כי הפנים הם לא האיזור המועדף לטיפול באמצעות שיזוף במנורות אולטרה סגולות UVB הרי שיזוף כזה עוזר גם בפנים. בעיקר עם COAL TAR

למעלה