וטרינריה

shelvi

New member
וטרינריה

מדוע הלימודים באיטליה ברמה יותר נמוכה?

לימודים באיטליה

הלימודים באיטליה ממומנים על ידי הממשלה האיטלקית ברוב המקרים הכיתות גדולות כמה מאןת תלמידים בכיתה לעומת מספר עשרות במקומות אחרים לרוב הנסיון המעשי בזמן הלימודים שואף לאפס למרות זאת יש גם אוניברסיטאות יותר טובות ויש גם את גורם ההשקעה האישית שיכול להעלות את הרמה במדה והתלמיד עצמו משקיע יותר ייתכן ותוכלי לברר פרטים נוספים דרך השגרירות והאוניברסיטאות עצמן תודה נעם

shelvi

New member
וטרינריה

הי, תודה על תשובתך. האם כדאי לי ללמוד ע.טכני לפני למודי וטרינריה? שלבי.

Dr panda

New member
לימודים באיטליה

הי מנסיון אישי אותו אני חווה בשנים אלו באיטליה, אני בשנה השלישית, אין צורך בשום ידע מקדים בוטרינריה... הכי חשוב לדעת כמה שיותר מהר איטלקית!!!! לגבי הרמה והנסיון המעשי הנושא טעון תמיד שיפור אבל בשנים האחרונות חלה התקדמות עצומה. בשנה זו אנו לא מפסיקים להתנסות... אשמח לענות על כל שאלה נוספת תמר

smdr

New member
מהם הנתונים שנדרשו ממך?

והאם יש התייחסות אחרת בארץ למי שלמד באיטליה?

Dr panda

New member
דרישות קבלה

בעיקרון על מנת להתקבל לאוניברסיטה באיטליה דרושים הדברים הבאים: תעודת בגרות (לא משנה איך כמה ולמה...) פסיכומטרי 400 ומעלה באיטליה עושים: בחינה בע``פ על שליטה בשפה האיטלקית בחינת כניסה לאוניברסיטה בכתב אותה עושים גם האיטלקים בנושאים - פיזיקה, מתמטיקה, ביולוגיה, כימיה וזהו... לגבי איך מתייחסים בארץ אין לי מושג מה שבטוח שיש רוב לוטרינרים ``תוצרת איטליה`` בארץ על אלה שסיימו ברחובות מאחר והפקולטה בישראל היא יחסית חדשה. לגבי פרטים על לימודים באיטליה מומלץ ליצור קשר עם ``קמפוס לימודים`` שהינם מומחים בתחום... חבל להאבק לבד עם הבירוקרטיה... בהצלחה, תמר

למעלה