וטרינרים מומלצים בחיפה והסביבה + שאלה על אוכל דיאטתי

salo22

New member
וטרינרים מומלצים בחיפה והסביבה + שאלה על אוכל דיאטתי

מחפש מקום טוב לעשות מנוי שנתי לחתולים שלנו, אפילו במרחק נסיעה סביר מחיפה. בדקנו שני מקומות באיזור הכרמל, בראשון אמרו 800 ש"ח, בשני 730, בטח גם קשור לסביבה, אבל בהחלט הפתעה גדולה לרעה. בגבעתיים שילמנו בשנים האחרונות 450 ש"ח לחתול ובהחלט היינו מרוצים, למזלינו לא היו ביקורים משמעותיים מעבר לחיסונים ותילוע שנתי, והסכומים האלו פשוט גבוהים מידי, למרות שלא בדקנו ממש לעומק, מה הם בדיוק כוללים.
הקיצר אשמח להמלצות, פתוח לקריות, נשר, נווה שאנן וכל רעיון מעניין אחר

ולגבי אוכל דיאטתי, אחד החתולים שלנו די שמן בעוד השני בסדר גמור ובהמלצת הוטרינרית הקודמת נתנו להם רויאל קאנין אוביסיטי. לא יכול להגיד שזה ממש הרזה את החתול השמנמן שלנו, אבל נראה שהם די הסתדרו עם הטעם ואהבו את האוכל. אממה, הגדול יותר מקיא לפעמים, כנראה אוכל מהר מידי, בזמן האחרון בתדירות קצת יותר גבוהה אבל לא באופן מדאיג מאוד, הוא שמח ופעיל ועושה הרבה שיגועים
בכל מקרה היינו רוצים לנסות שילוב דיאטתי, אולי לשלב בין שתי חבילות איכותיות, ואשמח מאוד להמלצה על אוכל בכיוון, שנחשב מאוד איכותי ומעניין לניסיון. תודה רבה !

sashalola

Well-known member
דר' שי קהל, נשר, רחוב האלון

מקצועי, מחירים סבירים, מאוד נעים ונחמד,
סנופ מרוצה וממליץ

zukik

New member
ממליץ על דר רייטן בחיפה ודר ירום בקריות

דר ריטן נמצאת במרכז המסחרי לייד בית חולים כרמל
דר ירום נמצא בקרית ביאליק
חתולים שלי טופלו עי שניהם

88lovely

New member
אוכל דיאטטי לחתול

היי!

לגבי וטרינר אז אני לא מאיזור חיפה ככה שלא יכולה לעזור :)
לגבי אוכל דיאטטי מזדהה איתך. החתול שלי שמנמן ודווקא הצליח לרדת במשקל.
האמת שגם ניסיתי את הרויאל קנין שבאמת לא כל כך שינה. בקיצור ממליצה ממש על איימס לייט. מה שכן זה לא שהם יורדים במשקל תוך חודש זה לקח לדעתי לפחות את ה-4 חודשים.

זה הסוג שאני מתכוונת: http://www.petsnet.co.il/cats-food/137--3-.html

למעלה