וטרינרים

Hubert Hubert

New member
וטרינרים

שלום לכולם! קיבלתי לפני יומיים גור כלבים (מחולה נפש מ'אנוש', למי שמכיר, שפשוט נתן לי אותו וברח), ואני רוצה לקחת אותו לוטרינר. עכשיו, הוטרינר הכי קרוב אליי שמצאתי הוא ד"ר קווין שולמן, שעובר ברחוב ירושלים. מישהו הולך אליו ויכול להגיד לי אם הוא שווה משהו? ובכל אופן, הייתי שמח להמלצות על וטרינרים אחרים בראשון. תודה.

חןשסק

New member
הממ

קודם כל אני אשאל - אתה משאיר אצלך את הכלב? אם כן, כל הכבוד לך... הכלביות מלאות ויש המון כלבים מסכנים.... בקשר לוטרינר- אני מכירה את הוטרינר הזה אני חושבת, המרפאה שלו בנווה הדרים (הרחוב הראשי שם זה ירושלים)... בכל אופן, הוא בסדר, נראה לי שקצת יקר. תנסה אולי במרפאה העירונית (ברחוב הלח"י), גם שם בודקים את הכלבים, שם בכל אופן עשינו את החיסון לכלבה שלי.

Hubert Hubert

New member
אני עוד בהתלבטות

אבל כנראה שאני אשמור אותו. גם ככה הרבה זמן רצינו לאמץ כלב, אז חשבתי שזה בטח סימן משמיים. כאילו, חולה נפש מטורלל נותן לך כלב, לא תיקח? ותודה על העזרה!

לא מנסיון אישי, אבל שמעתי עליו שהוא

ממש טוב. מדובר בוטרינר שיושב ברחוב הגדוד העברי במרכז "צל אלונים" לא יודעת את שמו...אני רק יודעת שהרבה מגיעים אליו

לא מכירה אותו,

אבל אני ממש ממליצה על ד"ר גיא וטינה אוהב שלום... המרפאה שלהם נמצאת במדרחוב. אנשים מקסימים ומקצוענים

Matanhirsch

New member
כל הכבוד לך שאתה שומר את הכלב!!!

חבל שאין יותר אנשים שמוצאים/לוקחים כלבים ומטפלים בהם כמו שצריך..

enbalush

New member
מרפאה זולה ואיכותית!!

ד"ר גיא וד"ר טינה אוהב שלום,במדרחוב-רוטשילד 25, מחירים זולים ואיכות רפואית, וטרינרים מאוד הגונים וישרים!!! מתנדבים בתנו לחיות לחיות ובראשון אוהבת חיות, ושניהם צמחונים. לגבי ד"ר קווין שולמן-בנווה הדרים, הוא מקסים וגם ד"ר מיקה, עוזרת תמיד לעמותה שלנו.

SNTQ

New member
../images/Emo91.gifמצטרפת להמלצה! וטרינר

מעולה וממש נחמד
מטפל בכל חיות הבית שלנו

cobainos

New member
עוד המלצונת

ד"ר נחמן מידן ברחוב הרצל על יד תחנת האוטבוסים. הכלבה שלי הייתה במצב ממש לא טוב ואחרי טיפולים מתישים בבי"ח הוטרינרי(מנטלית,פיסית נפשית אותנו ואת הכלבה ולא נדבר על כספית,כולם יודעים מה הולך שם) הגענו אליו.עם כדורים,מזון מיוחד וטיפולים מיוחדים הכלבה שלי הבריאה לגמרי!טפו טפו טפו
שתהיה בריאה(מצטער שאני נשמע כמו פרחה מצויה,מדובר בכלבה שלי)

shirili

New member
ד"ר גבי כרמלי מרח' הקישון../images/Emo45.gif

ממש מעולה יש לי מספרת כלבים וכל הלקוחות שלי מרוצים מאוד ממנו ועברו הרבה וטרינרים בראשל"צ

shirili

New member
אפרופו מזון לכלבים../images/Emo36.gif

פרופלן בוגר 17 ק"ג רק 250 שח במקום 269 דוג צאו בוגר רק 150 שח במקום 169 תכשירים למניעת פרעושים וקרציות ... ועוד.... משלוחים חינם בראשל"צ והסביבה

enbalush

New member
../images/Emo31.gifיוקונובה עושים ניסויים אכזריים

על כלבים וחתולים.

למעלה