ויאטנם בדצמבר
בעקבות השאלה הקודמת שלי, ושינוי התנאים, אני שואלת שוב.
אז ככה,
10 ימים בדצמבר
2 מבוגרים (שונה מהשאלה הקודמת שזה היה רק אני) ו 2 ילדים (שאוהבים ומסוגלית לטייל).
היות שזה שנינו עכשיו, התנאי של מקום בלי לזוז יותר מדי משתנה, אבל הזמן מתקצר.
המליצו לי חברים שנסעו על מספר מקומות.
נחיתה בהנוי
נסיעה להלונג ביי
משם רכבת לילה לסאפה
חזרה להנוי.
ולשאלותי:
הלונג ביי - כל הטיולים המארגנים שראיתי כוללים שייט במשך יומיים שלושה.
לא מצאתי טיולי שייט של יום. יש דבר כזה?
אני לא חובבת שייט גדולה, והמחשבה של 3 ימים על אוניה לא עושה לי טוב (בעיקר לישון על אוניה לא עושה לי טוב), השאלה אם זה מחייב 3 ימים כדי לראות את האיזור או שטיול יומי/ שייט יומי הוא אופציה? (להישאר על היבשה בלילה ולטייל במשך 3 ימים באיזור זו אופציה מבחינתי)
הבדלי המחירים של טיולים שכאלה משמעותיים, ואני תוהה מה ההבדל. אני לא מחפשת קרוזים סטייל אכול כפי יכולתך וזמר... אבל שהתנאים יהיו סבירים (והאניה בטוחה) יש לכם המלצות לחברה שמארגנת כאלה טיולים?
סאפה (והמעבר לסאפה)
קראתי שהדרך הנוחה ביותר זה ברכבת לילה, עם תאי שינה (שמתאימים למשפחה של 4).
גם בסאפה ראיתי שממליצים על טיולים מארגנים (פרטיים) של 2-4 ימים עם לינה במלונות ו/או גסטאוס משפחתי.
שוב עולה השאלה, זה משהו שכדאי לארגן כטיול מאורגן (בהתחשב שאין לנו המון זמן לטייל, לצערי) או שאפשר לארגן את זה לבד (שזה תמיד ההעדפה שלי), ואם לבד, אשמח להמלצות על מסלולים שמתאימים לילדים
אחרי סאפה, חזרה להנוי, ויום יומיים בעיר.
נשמע סביר?
יום יומיים בהנוי זה מעט מדי? יותר מדי? נוח לטייל לבד בהנוי מבחינה תחבורתית?
תודה רבה על התשובות
בעקבות השאלה הקודמת שלי, ושינוי התנאים, אני שואלת שוב.
אז ככה,
10 ימים בדצמבר
2 מבוגרים (שונה מהשאלה הקודמת שזה היה רק אני) ו 2 ילדים (שאוהבים ומסוגלית לטייל).
היות שזה שנינו עכשיו, התנאי של מקום בלי לזוז יותר מדי משתנה, אבל הזמן מתקצר.
המליצו לי חברים שנסעו על מספר מקומות.
נחיתה בהנוי
נסיעה להלונג ביי
משם רכבת לילה לסאפה
חזרה להנוי.
ולשאלותי:
הלונג ביי - כל הטיולים המארגנים שראיתי כוללים שייט במשך יומיים שלושה.
לא מצאתי טיולי שייט של יום. יש דבר כזה?
אני לא חובבת שייט גדולה, והמחשבה של 3 ימים על אוניה לא עושה לי טוב (בעיקר לישון על אוניה לא עושה לי טוב), השאלה אם זה מחייב 3 ימים כדי לראות את האיזור או שטיול יומי/ שייט יומי הוא אופציה? (להישאר על היבשה בלילה ולטייל במשך 3 ימים באיזור זו אופציה מבחינתי)
הבדלי המחירים של טיולים שכאלה משמעותיים, ואני תוהה מה ההבדל. אני לא מחפשת קרוזים סטייל אכול כפי יכולתך וזמר... אבל שהתנאים יהיו סבירים (והאניה בטוחה) יש לכם המלצות לחברה שמארגנת כאלה טיולים?
סאפה (והמעבר לסאפה)
קראתי שהדרך הנוחה ביותר זה ברכבת לילה, עם תאי שינה (שמתאימים למשפחה של 4).
גם בסאפה ראיתי שממליצים על טיולים מארגנים (פרטיים) של 2-4 ימים עם לינה במלונות ו/או גסטאוס משפחתי.
שוב עולה השאלה, זה משהו שכדאי לארגן כטיול מאורגן (בהתחשב שאין לנו המון זמן לטייל, לצערי) או שאפשר לארגן את זה לבד (שזה תמיד ההעדפה שלי), ואם לבד, אשמח להמלצות על מסלולים שמתאימים לילדים
אחרי סאפה, חזרה להנוי, ויום יומיים בעיר.
נשמע סביר?
יום יומיים בהנוי זה מעט מדי? יותר מדי? נוח לטייל לבד בהנוי מבחינה תחבורתית?
תודה רבה על התשובות