ויאטנם\לאוס\קמבודיה 26 יום המלצות , טיפים ו

Kettert

New member
ויאטנם\לאוס\קמבודיה 26 יום המלצות , טיפים ו

אהלן, אנחנו זוג , שרוצים לטוס שבוע הבא ל26 יום ל3 המדינות האלה, יש המלצות ספציפיות? מסלולים? טיפים?
מחירים פחות או יותר?

אשמח לכל עזרה !!!!

T o m c o

Member
מנהל
אנסה להתחיל לעזור.
ראשית אתחיל ואומר - ביקרתי אך ורק בויאטנם, בקמבודיה טרם הספקתי ובלאוס אני לא מחשיב את זה כביקור מייצג (מדובר על 5 ימים בואנג ויאנג ולואנג פרבאנג).

אמשיך עם ההמלצה העיקרית והקשה ביותר - פתחו ספרים, קראו ספרי טיולים ומדריכים על כל אחת מהמדינות ונסו למקד את עצמכם ולסמן לכם מקומות בהם אתם רוצים לבקר.

לאחר שתסמנו מקומות בהם תרצו לבקר קחו מפה (נייר או מחשב - לא בדיוק משנה) ומקמו את המקומות על המפה, נסו לסדר מסלול הגיוני, הן מבחינת לוח הזמנים והן מבחינת סדר והגיוני גיאוגרפי על פי הכיוון בו תרצו לטייל.

אחרי שיהיה לכם מסלול מסודר - חזרו אלינו בשנית עם שאלות מעט יותר קונקרטיות.

מעבר לזה - עם הודעה כמו שרשמתם, שלא מפרטת שום דבר מעבר להיותכם זוג, וזה שהנסיעה היא בשבוע הבא, ל26 ימים. לנו מהצד השני, יהיה מאוד קשה לדעת על מה להמליץ, איך לעזור, מה להציע, ואיזה טווח מחירים הוא הרלוונטי ביותר עבורכם.
אנחנו צריכים הרבה יותר פרטים, כאמור, מעבר למסלול מסודר יותר מאשר "שלושת המדינות", אנחנו צריכים לדעת עוד תשובות על השאלות הבאות:
מה טווח הגילאים שלכם? צעירים? מבוגרים? מה האופי שלכם? מפונקים? מסתדרים עם מה שיש?
מה מחפשים? מנוחה, חופשה, חופים וים, נופים, ערים, טיולים רגליים, מוזיאונים, מקדשים?
מה התקציב שלכם? רוצים לטייל ולהוציא כסף ככל שצריך ולחיות טוב? רוצים "להתכלב" ולישון בגסט האוס בעלות של מגוכחת ותנאים מינימליים מאוד?
האם יש איזשהו מסלול מתוכנן? כיוון כלשהו?

kogawa

New member
בזמן קצר כל כך

הדרך היחידה להפיק את המרב מטיול כל כך צפוף זה ללכת ליועץ טיולים. האינטרנט לא ממש יתרום לכם בגלל שכשעושים מרתון בריצה הזמן העיקרי הולך על מעברים. יועץ ילמד אותכם וירכיב איתכם טיול בו תוכלו להפיק משהו פרט לסימון וי על יעדים פופולאריים המופיעים בכל הטיולים המתפרסמים באתרי חברות הנסיעות.
בהצלחה,

אבשלום68

New member
כדאי שתפנו למדריך כושר

כי תצטרכו הרבה כושר לעמוד בקצב של טיול כזה.
זה לא בלתי אפשרי , אבל זה פשוט שגעון.
ויהיו כאלה שימצאו לכם אפשרויות של טיסות ממקום למקום אבל קחו בחשבון
כדי לטייל וליהנות מויטנאם צריך ל פ ח ו ת חודש
ללאוס גם כן חודש
לקמבודיה כ 3 שבועות .
אז להכניס את זה ל26 יום?
זה אומר לפספס המון מקומות שלא תחזרו אליהם במיוחד.
זה אומר ריצה בלחץ זמן וחוסר אפשרות ליהנות מהמקומות שתהיו בהם.
חזלנו אמרו תפסת מרובה לא תפסת.
התחילו לקרוא בכל מיני מקורות על ויטנאם לאוס וקמבודיה ותראו שהתכנית שלכם יומרנית מאד, אלא אם אתם רוצים לבלות חופשה בדרכים......

חייב להסכים עם שני החברים שהגיבו מעלי

אני רק בלאוס ביקרתי כמעט שלושה שבועות ולא מיציתי.
בטיולים לפחות בעיני, חשוב ליהנות ולהפיק את המיטב מהמקום ולא ללכת ולסמן V
ממקום למקום כך שבטיול של 26 יום חצי מהזמן אתם תיהיו רק בנסיעות ובתזוזות ממקום למקום.
אני רק יכול להמליץ לכם לוותר לפחות על אחד מהיעדים אבל כמובן שזה אתם אלו שתחליטו
המון הצלחה ותהנו.
&nbsp

T o m c o

Member
מנהל
אני מסכים עם כולכם כמובן, אבל לצערי זה נראה שלא
נצליח לחנך את כולם שלרוץ ככה זו הטעות הגדולה ביותר שאפשר לעשות.
בכל מקרה - בלי שהם יתנו יותר פרטים אין לנו דרך ממשית לעזור להם באמת..
&nbsp
(אני, אגב, עשיתי את ויאטנם (מדרום לצפון) בדילוגים בשבועיים, עקב אילוצים כאלה ואחרים ורצונות כאלה ואחרים, בסיום - התחושה הייתה שזה לא מספיק זמן ויהיה צורך במקצה שיפורים להשלמת החורים שהשארנו)

רק תיקון קל ברשותך

אנחנו לא באים לחנך אלא באים להמליץ, לעזור ולתרום מהידע שלנו ומהנסיון שצברנו.
אף אחד לא חייב לקבל את ההמלצות שלנו כי הרי בסופו של דבר כל אחד מחליט איך יראה הטיול שלו.
לגבי הפרטים אתה צודק בהחלט ללא פרטים לא נוכל לעזור.
מסלולים יש אלף המלצות יש מליון
נשאר רק לאחל בהצלחה
&nbsp
&nbsp
&nbsp

T o m c o

Member
מנהל
מקבל את התיקון בשמחה, מסכים עם מה שכתבת. (השימוש במילה לחנך
הוא לא הנכון ביותר למה שהתכוונתי)

למעלה