וידאו או סטילס ??..או אולי גם וגם?

וידאו או סטילס ??..או אולי גם וגם?

אני מתכנן לנסוע לחו"ל, וחשבתי לקנות מצלמת וידאו שיודעת לצלם סטילס. חבר הציע לי את המצלמה של סניו C-5...שאגב, ניראית מצוין. היום אמר לי מישהוא שלא כדאי לי להשתעבד לוידאו ולכן כדאי לי לקחת סטילס שיודעת לצלם וידאו.. הבנתי כבר שאין שום מצלמה שיודעת לעשות את שניהם מעולה, ולכן רק יצאתי מבולבל... אני מתכנן לנסוע לחודש לתאילנד, המצלמה תהיה עלי כל הזמן, ולכן חשוב לי. שתהיה קטנה וקלה.. שתהיה איכותית.. שתעלה עד 2500 ש"ח.. על איזה דגמים של מצלמות סטילס שיודעות לצלם וידאו הייתם ממליצים..? ועל איזה דגמים של מצלמות וידאו שיודעות לצלם סטילס הייתם ממליצים..? תודה

roibareket

New member
המלצה שלי..

בתור מישהו שהיה בכמה טיולים בחיים שלו... רואים יותר תמונות סטילס מאשר וידאו.. וידאו בדרך כלל נזרק איפשהו וסתם תופס לך מקום במחשב או בספרית DVD.. מה שאני הייתי ממליץ זה מצלמה של תמונות סטילס, שים לך את זה מבחשב ותוכל להנציח רגעים יפים ולהסתכל על זה אחר כך ביותר נגישות.. ואם יש לה וידאו.. מה טוב.. לכל תצלום שיתחשק לך.. רק שים לב שיש לך סאונד יחד עם הוידאו כי לא כל המצלמות באות עם סאונד.. חבר שלי נדפק מזה פעם.. :) בהצלחה ותהנה בטיול.. :)

תודה רבה, ויש לי שאלה..

אתה כל כך צודק, וכרגע זה הכיוון שלי..ללכת על סטילס שתהיה לה אפשרות לצילום וידאו ברמה טובה.... ואם כך, על איזו מצלמת סטילס טובה שיודעת לצלם וידאו אתה ממליץ?? תודה.

למעלה