וידאו ארור!!!

aybabtu

New member
וידאו ארור!!!

הפסיק את ההקלטה בדיוק שהיא הסתכלה על הנשק!!!!!!!!! מה היה הנשק??????????. ואיך נגמר הפרק??????????? מה עוד היה בו?????? תודה מראש אני

the big girl

New member
זה לא היה נשק

אלא ילדים שתורגלו להיות מרגלים, בסופו של דבר סידני תעבור היפנוט ויתברר שגם היא תורגלה להיות מרגלת מגיל קטן, היא מגלה את האמת על ג'ק שהניח את הפצצות בפרק שעבר, ומתפרצת בבכי בזרועות ווהן. סוף

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהיא ראתה 16 ילדים שמרכיבים את הנשק בעיניים עצומות והזדעזעה וצלמה וחזרה לסיאייאיי, זה היה פרוייקט של 16 ילדים עם יכולות יותר טובות מהנורמל שמביאים אותם לשם בתור "מחנה" ואז מאפסים להם את הזיכרון ובגיל יותר מאוחר יוצרים איתם קשר והופכים אותם למרגלים.... ואז הם מצאו את הזהות של האיש שהיה אחראי על הילדים שהיא גם צלמה ופרצו אליו לבית בבואנוס איירס וסיד ראתה שם משחק שהיא פשוט ידעה איך להרכיב אז היא ביקשה מאיזה מישהי בסיאייאיי לעשות לה היפנוזה והיא חזרה לעבר וגילתה שהיא הייתה מהפרוייקט הזה, ושלא אחר מאבא שלה היה ממש מאמי והשתמש בה כשפן נסיונות לפרוייקט הזה של הסיאייאיי, בעוד אמא שלה נסתה ללקט מידע אודות אותו פרוייקט... ג'ק=פיכע../images/Emo10.gif לא אוהבת אותו יותררררררר../images/Emo7.gif

aybabtu

New member
זין זין זין!!!!!!!!!!!!!

אני שונא את הוידאו שלי!!!!!!!!!! תודה דנס...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifדה ניים איז דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif....סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif דפי...../images/Emo11.gif

למעלה