וידאו בH320 אייריבר

Noodoov1

New member
וידאו בH320 אייריבר

זה כל כך לא עובד שזה כבר מתחיל לעצבן... המרתי סרטים, סרטונים מMPEG בעזרת התוכנה IRIVERTER העברתי אותם לתיקיה בנגן, וכשאני נכנס לתיקייה דרך פונקצית "המוסיקה" התיקייה ריקה!
כנ"ל דרך פונקציית ה"תמונות"... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא נכון?! ואיך לעזאזל אני יכול לראות סרטוני וידאו בנגן??? רק בשביל לראות שאפשר...אני לא מצפה לראות שם משהו באיכות DVD או משהו כזה...

Noodoov1

New member
אני חושב שהמרתי בסדר...

אולי זה בעיה בנגן? אני לא יודע אם הנגן אירופאי או אמריקאי, אבל אין לי איריבר פלוס בכל מקרה... יכול להיות שהנגן שלי לא יתמוך בסרטונים? כל העסק מייאש...

BIacKnight

New member
דוקא אני רואה סרטי dvd

-יש לי את הנגן h340 והאיכות מעולה !!רק המסך קטן.. בכל מקרה אני מאוד נהנה מהאופציה הזו, יש לי פרקים של סיינפלד החבובות ,וסרטי קולנוע הכל מכותרים מקוריים שברשותי.

BIacKnight

New member
ולענין -תנסה לעשות זאת שוב

-גם לי היו בהתחלה בעיות- עד שתפסתי את הענין צריך סבלנות, עכשיו אני עושה זאת בדקות.. בדרך כלל הקובץ הופך להיות עם סיומת h300. את הקובץ הזה תעביר לנגן.

Noodoov1

New member
לא יודע

כל העסק מביא לי את הסעיף. זה לא עובד ולא כלום. מחר אני מחזיר את הנגן לבאג! רק מהעיקרון!

ממממ...

לא צריך עדכון מיוחד לוידאו? כי אתה אומר שבדקת במוסיקה ובתמונות ולפי מה שאני זוכר אמור להיות תפריט וידאו לא?

Noodoov1

New member
ממממ מה ?

תפריט וידאו? אתה מתכוון לאופציות של מוסיקה..תמונות..טקסט...רדיו? צריך להיות גם וידאו? איך לעזאזל אני מעדכן תוכנה כדי שיהיה לי גם וידאו? למה אף אחד לא אמר לי?

אני לא בטוח לגבי זה..

זה רק אם זכרוני אינו מטעה בי.. תחכה שיגיע לכאן בעל נגן H3XX ואולי הוא יוכל לעזור לך יותר.. תבדוק בפורום ארקדיה: iriver.arcadia.co.il למעלה תלחץ על פורום אם אני לא טועה מדריך לשימוש בוידאו נמצא שם בנעוץ.

החלטתי להתגבר על האיטיות של המחשב

ולחפש בשבילך.. אתה צריך את הגרסא 1.28 בתגובה האחרונה יש לינק: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=1193&SearchPagePosition=3&search=%E5%E9%E3%E0%E5&searchMode=allwords&searchIn=Thread&forum=7&searchSort=dateDESC&ReturnPage=Search אם הנגן שלך הוא של ארקדיה התקנת העדכון לא תפגום באחריות כיוון שהעדכון כולל עברית של חבר הפורום וארקדיה לא מסירה את האחריות, אם קנית דרך בנדא תיאלץ לברר אם זה יבטל או לא..

יאיר B

New member
את התוכנה של הנגן מעדכנים מאתר

איריבר. קישור למטה. תוריד את האחרון ותתקין במכשיר. הגרסאות הנ"ל לא מיועדות למשתמשים עם נגנים אמריקאיים.

Noodoov1

New member
רגע רגע

קניתי בבאג, זה אומר שתוסר לי האחריות? מה בדיוק אני אמור לעדכן פה? חייבים עידכון כדי שאני אוכל לראות סרטים? אני ממש הולך לאיבוד בכל העסק הזה...

כן את גרסא 1.28 האחריות לא תרד

כל עוד תעדכן מה אתר שיאיר הביא לך האחריות לא תוסר כיוון שזו פעולה של עדכון מהיצרן..

Noodoov

New member
איך מעדכנים?

אני פשוט מוריד את העידכון מחבר את הנגן ומריץ את העידכון?

אישית אני לא יודע אבל

תחפש באתר אם יש מדריך או שתחכה שמישהו שכן יודע יענה..

Noodoov

New member
אני כבר מרגיש קרציה אבל...

העבודה שרשום שם H100 עדיין תקן לH320?... אני מפחד לדפוק שם משהו...

כן זה לשניהם..

כשתכנס לעמ' של ההורדה יהיה לך למטה שורה כזאת: -. Please read " How to Upgrade Firmware " before upgrade firmware. שמפנה ללינק שנתתי..

Noodoov

New member
אוקי

יש לעידכונים האלה אילו שהם תופעות לוואי מזיקות?... או שאני יכול בקלות לעדכן משהו שעלה לי כמעט 2000 שקל?...

למעלה