וידאו בHD בדיזייר HD

berdoron

New member
וידאו בHD בדיזייר HD

יש לי מכשיר HD דיזייר אנדרואיד 2.3 עם CYANOGENMOD גירסה 7 כאשר אני מצלם בHD רגיל ולא בHD של יוטיוב הסרטון מופיע בצורה מעוותת כאשר מנגנים אותו דרך הגלריה מישהו ניתקל בזה או יכול להציע פיתרון?

berdoron

New member
ודרך אגב אלרונד

זו הסיבה שאני שונא חנויות פרטיות בקניה אצל מפעיל לא הייתי ניתקל בתופעה הזו וגם אם כן הייתי יודע עליה מראש והייתי יכול לבדוק דרכי פיתרון לפני הקניה בגלל זה אני עדיין בעד לקנות אצל המפעילה

אתה בטוח?

כמה פעמים ניתקלתי בסיפורים על קוני מכשירים במפעילות עם בעיות מסוגים שונים (ולא, הם לא ידעו מראש על הבעיות הללו) שפנו לנציגים שפשוט לא ידעו איך לאכול את זה? בקיצור אל תאשים את החנות, במקום להאשים שאלת?....

berdoron

New member
שאלתי אותו ואין לו מושג

אחרי כמה בירורים גיליתי שמדובר בבאג בגירסת רום הזו ובינתיים אין פיתרון ולגבי לקנות צל מפעילות... למפעילות יש מאגר מצומצם יותר של מכשירים שנמכרים כולם פחות או יותר עם אותה גירסה לכמות גדולה של לקוחות ככה שאם אתה עושה סקר מקיף לפני את מקבל תמונה די טובה על הבאגים שקיימים

יNOT

New member
טכנית אתה צודק...

אם לא איכפת לך לקחת מכשיר מתוך ההיצע המצומצם שלהם(שכח מאנדרויד בגירסה שלך), אז כן, אתה יכול לדעת "כמעט בוודאות" מה הבאגים שבהם אתה עלול להיתקל. אם היה מדובר במכשיר מאותו דגם שנמכר במפעילות, הייתי מייעץ לך פשוט להחליף את הרום שלך לאלה של המפעילות אם זו האמונה שזה ייתן לך "ראש שקט". היות והמכשיר שלך, לא נמכר אצל המפעילות, אתה יכול עדיין למצוא את הרום המקורי של הייצרן, ולוותר על אי אילו הטבות שהרום הנוכחי שלך מציע.

berdoron

New member
המכשיר לא נמכר אצל המפעילות

וזו הסיבה היחידה שהלכתי לחנות פרטית

למעלה