וידאו החזרה הגנרלית להופעה בסופרבול

• פותח הנושא dgil
  • פורסם בתאריך

XkoalaX

New member
זה נראה מבטיח

או לפחות מאוד גרנדיוזי, בלשון המעטה. יש לי תחושת בטן שהוא יבצע את when doves cry, אולי בגלל היונים המלאכותיות הללו שמתעופפות ממעל לבמה בוידיאו הנ"ל. אני מאוד אשמח אם הוא אכן יבצע את השיר הפנטסטי הזה... רק לא PR שוב!

HeavenlyB

New member
אני מעריך שבגלל שזו הופעת מחצית

שבה כל הקהל מלא אנרגיות, השירים יהיו גם כן. כמו Let's Go Crazy ודומיו.

DJ$upreme

New member
He rocked it

זה לא שלא צפינו את זה אבל שלושה שירים (!) מ-Purple Rain... ובכל זאת, החליף שלוש גיטרות ובעיקר דפק ביצוע קורע להנדריקס/פו פייטרס, בחירה לגמרי לא צפויה שהוכיחה שאכן מדובר בפרינס.

HeavenlyB

New member
הופעה מדוברת מאוד בקנדה

ברדיו, כל מה שמדברים עליו בקשר לסופרבול זו ההופעה של פרינס. ראיתי אותה ב-High Definition וסראונד, וזה פשוט חוויה. כל הכבוד. דיברו הרבה על הביטחון הכבד שנדרש עבור ההופעה.

DJ$upreme

New member
במעט שאני מסתובב ברשת

ובאתרים שלא קשורים לספורט או מוזיקה, שרשורי הסופרבול באופן נחרץ קבעו שפרינס היה הדבר הכי טוב שם, וההופעת halftime הכי טובה Ever. לכו לדוגמה לכאן...פורום קולנוע בכלל.

XkoalaX

New member
תקשיבו,

אני הראשונה שתגן על פרינס בחירוף נפש (מיד אחרי שאעקוף את הבחור הגבוה ההוא מהג'י ספוט). אני גם חושבת שההופעה היתה לא רעה (ולראיה, אפילו זלגו לי כמה דמעות ב - PR, אבל אני במחזור, אז אני רגישה... ז'תומרת, יוצאים לי כל מיני ביטויים רגשיים כאלו, ז'תומרת... אני מעיפה כאפות ובדלי סיגריות על עוברי אורח תמימים). אבל... כן, הנה הוא בא, ה"אבל": אף אחד פה לא אומר מילה על סט ליסט מצ'עמם לאללה? אף אחד לא מרים גבה על נוכחותה הדי מיותרת ואף קצת מביכה של שלבי על הבמה? אף אחד פה לא תוהה, למה הבחור לא ביצע אפילו שיר אחד מתוך אלבום סבבה לגמרי, שהוציא לאויר העולם לפני פחות משנה? אף אחד לא שואל, למה הוא מתנהג כאילו לא היו לו בכלל להיטים היסטריים מאז 1984? אף אחד לא זז קצת בכיסא בחוסר נוחות, בעודו מחשב שעברו 22 שנים מאז השירים שפרינס ביצע ראו אור? כאילו, בחייאת.. הוא עשה את אותו הדבר בגראמי'ז עם ביונסה לפני שנתיים! ופחות או יותר מהסיבה הזו, אני חייבת לציין, שאם הוא היה מבצע את when doves cry הייתי יותר סלחנית, כי אחרי הכל זו בלדת רוק כסחנית, היא אמנם גם כן בת 22-23, אבל מפגינה את מירב כישוריו הווקאליים וכשרונו כנגן גיטרה... אבל ראבאק, עוד פעם PR ו - LGC? חאראם. התאומות עשו אחלה של עבודה בעיניי. וכן, נפלתי לגמרי מהכיסא לאור הקאבר המשולב שהוא ביצע: הנדריקס פוגש את הפו פייטרס כחומר ביד היוצר של פרינס. מדהים לגמרי. הייתי מתה לאודיו של זה. וזהו, סיימתי פה.

אני אהבתי מאוד

סה"כ אלה השירים המוכרים שלו ולהופיע מול מילארד ומשהו איש ולהתחיל להשמיע שירים לא הכי מוכרים - לא מתאים רק שיוריד את המטפחת ראש של עוזרת הבית מהראש, חוצמזה- מ ע ו ל ה

DJ$upreme

New member
נו באמת ...!!!1

זה הפאקין סופר-פאקין-בול 140 מיליון איש צופים בזה. 140 מיליון!! פרינס היה צריך לעשות PITCH כדי למכור את עצמו, מה חשבת, שהוא לא יבוא עם הלהיטים הגדולים שלו אי פעם בארה"ב? זו דרישה עקרונית מכל אמן שמופיע שם. האלבום האחרון מוצה עד תום לדעתי בהופעות בטוק שואוז ו-AWARD SHOWS, לרבות גמר אמריקן איידול, הסדרה הכי נצפית בארה"ב! אז כשמגיעים ל15 דקות הכי נצפות בעולם בשנה, הגיע הזמן לשחרררררר, לתת לקהל מה הוא רוצה, עם טוויסט. הטוויסט הגיע מהקאברים המגניבים לרבות PROUD MARY אגב. גם Baby Im a star בחירה מפתיעה מעט כי בואו נזכור שזה לא היה סינגל וגם לא בוצע כבר די הרבה זמן. פרינס הלך על רוק כי זה המכנה המשותף הנמוך ביותר אצל אוהדי פוטבול - לא FUNK ולא RNB - והוא עשה את הבחירת הנכונות מהרפרטואר שלו, והפציץ. אוהדי פוטבול היו עלולים לעקם פרצוף אפילו למגה להיט כמו KISS. אז אולי אני הייתי מוכן לחיות בלי Lets go crazy אבל זה הרוקר מס' 1 של פרינס לאיצטדיונים וזה טפשי לא להשתמש בו.. עד כאן להיום

dgil

New member
דווקא לא מצ'עמם

הופתעתי מאוד שהוא עשה את הפו פייטרז... אם כבר טענות - הייתי יותר מתעצבן על זה שהוא עושה כל כך הרבה קאוורים בהופעה של 10 דקות. אבל באמת שבשביל הופעה שכל פיפס בה תואם מראש עם המארגנים זו בהחלט היתה הופעה מצוינת עם בחירות טובות של חומר בעיני. מה שכן הפתיע אותי זה איך בהופעה כל כך מושקעת עדין היו בעיות סאונד? (בסוף PR לא שמעו את הגיטרה כמעט למשל).

XkoalaX

New member
הודעה חשובה

בחורות פרוותיות נמוכות נוטות לשמוע את זעקותיך הרמות בווליום גבוה אף יותר מפאת הבדלי הגובה העצומים בינינו. אז: א. תפסיק לצעוק, זה עושה לי פלונטרים בפרווה (וגם ככה צועקים עלי כל הזמן בעבודה החדשה שלי) ב. אתה סנגור לא רע, אבל אני עדיין זכאית לדעתי (objection!) ג. תעשה לי טובה, ניר - מה קרה ללהיטי רוק משובחים אחרים שהוא ניפק לאוויר העולם (cream, gett off ועוד), למה עוד פעם חומרים מלפני 20 שנה? אתה לא מוצא שזה מגמד (אין פה שום משחק מילים) אותו באופן מסוים? מאיר אותו כאמן מאוד חד מימדי, שאיפשהו גם מודה בכך שגדולתו מצויה אי שם מאחוריו, בשנות ה - 80? ד. אני חושבת שהקאברים שהוא עשה היו מגניבים לגמרי, אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה הומאז' קטן לג'יימס בראון המנוח. ה. תפסיק לצעוק

HeavenlyB

New member
אני חושב שהמחזור משפיע עלייך

אני מסכים עם השאר. פרינס חייב לתת לקהל הזה את הלהיטים שהפכו אותו לכוכב. הלהיטים המוכרים ביותר. אלה שירים שאין להם זמן מוגדר. הם להיטים שגם עוד עשרים שנה יישמעו טוב, לעומת להיטים אחרים שלו, שהרבה מהם התאימו לתקופה מסויימת. ואם מישהו עוד פעם יצעק עלייך בעבודה, תגידי להם שאת מכירה עיראקי קטן ועצבני. אז שייזהרו!

XkoalaX

New member
זה מה שקורה

כשאת הבחורה היחידה בפורום....
את גם היחידה שצודקת.

למעלה