וידאו לא עובד---A696

mats1

New member
וידאו לא עובד---A696

קבצי AVI ו MPG שאותם ניסיתי לא עובדים במדיה פלייר (מוסיקה עובד מצויין),הוא לא מזהה אותם בעדכון סיפריה וכן לא מזהה את האפליקציה שלהם. מה לעשות? תודה

mats1

New member
באג מרגיז ב696 A

האם מישהו יודע איך ניתן לראות את יום ראשון בתצוגה של היומן במצב תצוגה שבועי ?

mats1

New member
ביצעתי מילה במילה..>

ביצעתי מילה במילה ולוח השנה נשאר כמו שהיה. במקור לא היה ActiveTime KEY . הגדרתי 2410001F וגם ניסיתי 2410001E. תודה

AYELET1

New member
עם תוכנה זו

כאן שים לב שבאתר ההורדה ישנם PLUGINS שמתאימים לפורמטים מסויימים שהתוכנה הבסיסית בלבד אינה תומכת בהם

d@r121

New member
אפרופו A696

קיבלתי אותו אתמול. אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב הביתי. בינתיים אני מעביר דברים ע"ג כרטיס הזיכרון, אבל זה די בלאי כל התהליך הזה. התוכנה שבאה בצירוף הדיסק לא ממש מתפקדת ובינתיים אין שום קשר בין המחשב האישי לPPC שלי. עוד שאלה, האם יש סידרת תוכנות מומלצת למחשב האישי, כי כל תוכנה שאני מעביר לו שמיועדת לPPC נתקלת בהודעת השגיאה החביבה שהיא לא אמורה להיות שם.

AYELET1

New member
אז יש להתקין אקטיב סינק (מניחה שזה מה שהתקנת)

רצוי גרסה עדכנית 4.5 (אם אין לך הורד מאתר מיקרוסופט ללט תשלום). יש להניחח שהתוכנה מתפקדת וחסרה הגדרה (או שישנה בעיה אחרת) ראשית בדוק שבמחשב השולחני, בחלון האקטיב סינק file--> connection settings בשורה עם ה-USB מסומן V בנוסף, בפוקט: התחל --> תוכניות --> אקטיב סינק --> תפריט--> חיבורים--> מסומן V ומהרשימה נבחר 'USB Default

AYELET1

New member
סופאט ריסט לפוקט וריסטרט למחשב

רגע... לא מזהה את התוכנה או את המכשיר דרך החיבור ל-USB? ואיזו גרסת אקטיב סינק?

d@r121

New member
הבעיה נפתרה

מסתבר שבאקטיב סינק בכף יד היה צריך לשנות להעברה נמוכה במקום גבוהה והופ זה הסתדר. עכשיו רק שאני אתפעל כמו שצריך את הIGO והכל יהיה מושלם
תודה

cganir

New member
נשמע מוכר.

יש להחזיר את המכשיר להעברה בקצב גבוה, ולהגדיר את הפיירוול שלך (אני מניח שזה לא הפיירוול המובנה של XP) כך שיאפשר העברת נתוני ACTIVESYNC במערכת. איזה פיירוול מותקן אצלך במחשב ?

למעלה