וידאו - מואי תאי ספארינג.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

taltaltal28

New member
הזכיר לי נשכחות

הקריאה "אווו וההה" כל פעם שנכנסת מכה טובה. שתאמנתי בתיאלנד היה המאמן היה מכריח אותי לחייך כל פעם שחטפתי מכה טובה. עד היום אני לא מפסיק לחייך מרוב מכות טובות שנכנסו בי. חחחח. מומלץ להתאמן בתיאלנד בקו סמאוי ליד בית חב"ד מאמן בשם צ"א. אימון 1 על 1 במחיר מצויין. לפרטים פנו אלי.

חרא של מסכן...

אני מבין שזה אימון ולא קרב, אבל זה עדיין כל כך עלוב.. חרא של עבודה, הם מפסים כל מכה, הם אפילו לא שומרים פנים, הם אל דיועים לתת אגרוף עם היד אפילו, אין פלא שהם מחייכים אחרי כל מכה, מסאג' תיאלנדי חינם! פויה!

התכוונתי לכתוב קרב מסכן בכותרת

בהתחלה כתבתי חרא של קרב, אבל אתם לא אוהבים שאני כותב פה חרא וכאלה אז רציתי לשנות לקרב סמכן ובטעות זה מה שיצא...

הם סתם משחקים בבדיחות דעת...

רואים שזאת עבודה לא רצינית, ואפילו מזלזלת, בשביל הצחוק של המצלמה... יניב

zoti

New member
רואים שאין לך אפילו מושג במי מדובר

מדובר בשניים שהם ין הטובים ביותר שהיו במואי תאי בתאילנד. לא נורא. אני בטוח שאתה יותר טוב. ורק בשבילך, הנה ג'ונגסאנאן נלחם בלומפיני. http://www.mikemiles.com/video/woodenman.mpg

זותי מדובר ספציפית בוידאו הזה...

בוידאו הם משחקים בצחוק..... רואים בירור בוידאו חיוכים, משחק קליל, ועבודה של כיף... אין כאן עבודת ספרינג רצינית... , האנשים שלצידם מחייכים חיוך גדול, הם מסתכלים במצלמה...- זה היה סתם צילום בשביל פוזות למצלמה. לא אמרתי שהם לא טובים..התייחסתי ענינית לוידאו שפורסם... יניב

dascalu jacob

New member
כל הקרב הזה אין בעיטה אחת

ולא ברכיים ולא קלינצ'ים. יש שני פיטבולים שמנסים להשחיל אגרוף או מרפקים ומחפשים את הנוקאאוט.

לא נראה לי שהם מחפשים גם נוק אאוט

תשמע דסקלו... אנשים ברמתם יכולים להרשות לעצמם לעשות וידאו שיש בו גם רוח של שטות. משום שאין להם מה להוכיח... כולם מכירים אותם... ויודעים את יכולתם... שים לב שאחד בועט והשני משתף איתו פעולה מרים את היד בשביל שהבעיטה תפגע לו בגב.., ולא חוסם את הבעיטה שלו, מה שלמעשה צריך לעשות... יש בינהם מעין כימיה כזאת, של משחק ורוח שטות... זה דווקא וידאו מצחיק! יניב

אותו דבר קרה לי בהולנד...

ספגתי ככה בעיטה..וארנסטו הוסט צעק עלי איךך אני מעז לא להגן את הבעיטה, ושהואאאא לא עובד ככה... יניב

zoti

New member
זה רק חלק מהקרב.

יש שם פחות מ2 דקות של חלק מסיבוב אחד. ד"א יעקב, הקרב הספציפי הזה נחשב גם לאחד המפורסמים בתאינלד ונקרא גם "מלחמת המרפקים". כמו שראית, ג'ונגסנאן ירד לספירה בתחילת הקטע והוא מנסה לחזור לקרב. בגלל זה האינטנסיביות והרצון לגמור בנוק אאוט. הוא אגב הפסיד את הקרב למרות שהוא גמר את כל 5 הסיבובים כי מאד קשה לחזור מנוק דאון בתאילנד.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הוא הגיע למקום השני בקדם האירוויזיון ומוציא בקרוב את הדיסק השני - יוסי אזולאי
חוקרים ודנים בסמלי הר‏ונים‏‏ העתיקים בפורום רונים המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

למעלה