וידאו צ'ט עם ביילסקי מחר ב-20:00

Citizen Y

New member
צ'טים זה נחמד אבל אתה חושב שיש סיכוי

שהוא יתייחס ברצינות להאשמות בנושא נדל"ן? (אלה מהבלוג של תיקון עולם)
כנראה שלא...

gabiskon

New member
קרא פה למטה את דברי

עומר ועלמה על הבלוג (מבין שאינך מכיר אותו)

Citizen Y

New member
אני מכיר, זה לא רלוונטי.

יצא לי כמו לרבים לקרוא שם על פרשיות שהיו עליהם צו איסור פרסום.
בכל מקרה כל דבר שאינו תשובה רצינית להאשמות המפורטות האלה הוא בבחינת התחמקות.
אם בילסקי לא יפיק תשובה הולמת עד הבחירות (ולהגיד הכל השמצות בלי להתייחס לגופם של דברים זו לא תשובה הולמת), לדעתי כל רענני יצטרך לשאול את עצמו- אם האמת לצד בילסקי, מה מונע ממנו להסבירה.

מקווה שאתבדה.
כמובן שהאופציה שהכל שטויות אפשרית וסבירה, אבל זכותינו לקבל התייחסות רצינית כדי שנוכל לשפוט בעצמינו.

gabiskon

New member
כל אחד באמת יצטרך לחשוב עם עצמו

בינתיים נראה שהעניין שמתעורר מתעורר בצד מסויים מאוד ומצומצם,
בעוד שהצד השני מתעניין בטובת העיר ובמניעת המעשים שבוצעו בה ממש

גם זה יעבור והפעם לא דרך הדלת ולא דרך החלון, אלא בכיוון השני.

הבעיה היא בפרסום כזה יומיים לפני הבחירות

מי שהעבירה לו את הסיפור הזה יודעת היטב שיומיים לפני הבחירות ביילסקי לא יכול להוכיח שאין לו אחות.
אם הוא יגיב לטענות הוא ימשוך יותר תשומת לב להאשמות, הפרסום הזה בעיתוי הזה, הוא מהלך נבזי שאינו מאפשר תגובה רצינית של ביילסקי מבלי לירות לעצמו ברגל.

אני לא מבין גדול ביחסי ציבור אבל ברור לי שלביילסקי יש זמן מוגבל מול הציבור, יש גבול לכמה הוא יכול להגיב ולהגיע לתושבים.
האם עליו יומיים לפני הבחירות לעזוב הכל ולהוכיח שאין לו אחות?

Citizen Y

New member
אתה צודק

לא רק שזה יומיים לפני הבחירות גם הפרסום הוא דרך צד שלישי מחו"ל, ולמה זה?
סילברשטיין אולי היה רוצה להציג את זה כאילו זה לא פורסם בעיתונות בארץ כי בילסקי כל כך מקושר, אך סביר יותר שזה פשוט לא באמת סיפור מעניין כאשר כל העובדות מועלות על הכתב או שאנשים לא רוצים לחטוף תביעת דיבה.

לגבי זמן מוגבל מול התשובים... פוסט בפייסבוק (ללא הוכחות) לא צורך יותר מידי משאבים ואני אישית מאוד הייתי רוצה לשמוע את הגרסה שלו, אבל מבחינת יחסי ציבור ברור שעדיף לו להתעלם. עם מעל ל21,000 לייקים חבל מבחינתו לתת לזה כזאת תפוצה...

אם היה בזה ממש כנראה שזה

עומר247

New member
לא מבין למה מצפים שביילסקי יגיב על שמועות

בוא נעשה ניסוי
נניח שעכשיו אני אפיץ שמועה (בעילום שם כמיטב המסורת), למשל שחופרי ידע על כל מעללי עזרזר והסתיר אותם לטובת שלמות הקואליציה.. האם אתה תצפה שמחר חופרי יגיב על כך?

יותר מזה, הבוקר מישהו הגיש תלונה רישמית במשטרת כפ"ס כנגד מפיצי השמועות ובמטה ביילסקי פירסמו את זה בפייסבוק, זה לא נשמע שמישהו שם מפחד...

למעלה