וידאו קליפ מוקדש לג'יליאן

Gilliana

New member
וידאו קליפ מוקדש לג'יליאן

קליפ חביב ובו מיטב תפקידיה הקולנועיים והטלוויזיוניים של ג'יליאן, כפי שהובא ע"י אחד מחברי קבוצת "יאהו" Lady London אשר בה גם אני חברה.

randomalit

New member
אגב

אני לא יודעת למה, אבל צפייה בקליפ הזה גרמה לי לחשוב כיצד תיראה סקאלי בסרט הבא, אם וכשהוא ייצא. יש לי הרגשה שסקאלי תפציע עם שיער אחר, שונה. דומה יותר לשרה במלך האחרון של סקוטלנד. מה דעתכם?

Gilliana

New member
לא חושבת שהיא תהיה כזו בלונדה

נראה לי שג'יליאן ויתרה על הצבע הזה לצמיתות, היא מסתובבת עכשיו עם גוון הרבה יותר כהה של בלונד (וטוב שכך). מה שכן, אני מאמינה שמצפה לנו סקאלי ארוכת שיער משום שלא נראה לי שג'יליאן תסתפר לכבוד האירוע, מה גם שאנשים משתנים עם השנים - וזה יהיה אך טבעי שהתסרוקת שלה תהיה שונה.

randomalit

New member
האמת שאחרי שכתבתי את זה

גיגלתי תמונה שלה בסרט ונזכרתי שזה באמת בלונדיני מאוד. התכוונתי יותר לאורך ולמראה הטבעי שלו מבחינת התספורת. בעיניי, סקאלי לא שייכת יותר ל-FBI כך שאין צורך בתספות הרשמית מדי שלה. במיוחד הדבר המזעזע שנקרא התספורת של עונה 7. ונראה לי גם שהזמן שהיא תבלה צמוד למאלדר ירכך אותה קצת, אז היא תעבור למראה טבעי יותר.

Gilliana

New member
התספורת של עונה 7 באמת היתה מזוויעה

וכן, אין ספק שהתספורת והצבע הנוכחיים מאד הולמים אותה, אין סיבה לשנות. דרך אגב, כבר בעונה 9 ראינו את סקאלי עם שיער ארוך יותר. אמנם התספורת לא היתה מוצלחת - אבל כבר היתה מגמה מסויימת.

aerynsun

New member
ווא. ממש מושקע

במיוחד אהבתי את הסאונד של דמויות שג'יליאן שיחקה אותם בסוף הקליפ.

למעלה