וידאו שהכנתי על דייויד בלות'נטל.

recoil

New member
וידאו שהכנתי על דייויד בלות'נטל.

השחקן האהוב עליי באופן אישי, תמיד מתעלה ברגעי האמת. שחקן קלאץ' אמיתי. לינק: http://www.youtube.com/watch?v=fbJPB8Qhh1c * בסרטון כל הסלים של בלות'נטל מהמשחק האחרון נגד ברצלונה בו קלע 5 שלשות ו 21 נק'. ** הוידאו לא משהו, סתם עשיתי את זה בשביל הכיף ובגלל האהדה שלי אליו.

נכון תמיד ברגעים המכריעים הוא תותח

פתאום הוא נותן שלשות מכל בלטה במיגרש לוחם ועושה הכל.רק תנו לו משחק מכריע והוא כבר יתעלה.ללא ספק נכס.

יו45

New member
קליפ גדול על שחקן גדול

אחד השחקנים האהובים עלי , קלע בחסד עליון , ווינר עצום.

Carmelo Anthony

New member
אני דווקא לא כל כך אוהב את בלות'י

יש לו אופי בעייתי, ובעיות בדקות האחרונות. מה שכן גורם לו לי לחבב אותו קצת זאת הנשמה שהוא מקריב בדקות האחרונות, הוא אמנם עלוב במאני-טיים, אבל תמיד ייתן הכל.

יו45

New member
עלוב במאני טיים?

אחד הווינרים הגדולים שנחתו פה . אם אצל ביינום על כל סל שהוא שם במאני טיים יש 3 שהוא פספס , אצל בלותי` זה בדיוק הפוך. תזכר בעונת 03‎/‎04 מהמשחק הענק נגד ז`לגיריס , פיינל פור מושלם , גמר גביע , הוא שחקן של מאני טיים.

recoil

New member
צודק

יש באתר של היורולויג אפשרות לשלוח שאלות לדייויד בלות'נטל, שלחתי לו אימייל שבו שאלתי למה הוא לא יכול להתעלות על עצמו בכל המשחקים ולתת לפחות 80% מעצמו.

Thierry Henry

New member
עלוב במאני טיים?

עושה רושם שכל ההודעות שלך באות דווקא כדי לעורר ויכוחים ומחלוקות בלי שאתה באמת מאמין בזה.. חלאס לחרטט, זה מעצבן אותי יותר מטרולים. ראה זאת אזהרה ד"א...

Carmelo Anthony

New member
בא אני יעורר נשכחות:

את נס ז'לגיריס אתה זוכר? מי כמעט גרם לנו להפסיד את המשחק הזה עם איירבול מהשלוש, 5 שניות לסיום? אותו בלות'י, יש לו הרבה מזל שניקולה לקח את הריבאונד אז. אני לא זוכר מול מי היה המשחק הזה העונה, כשהיינו צריכים שלשת ניצחון, בלות'י קיבל את הכדור למצב לא רע ולקח את זה בפייד-אוואי וכמעט עשה איירבול, ומכבי שוב הפסידה. עכשיו תורך לתת לי דוגמאות לווינריות שלו.

recoil

New member
זה *אעורר.

בלות'נטל החמיץ, אז? לא קיים שחקן של 100% מהשדה. גם פארקר ושאראס ובאסטון ועוד המון אגדות, החמיצו המון סלים מכריעים. אתה רוצה שנתחיל למנות את כל הסלים של דייויד שהביאו ניצחון? תתחיל בצפיה של 2 המשחקים האחרונים.

Carmelo Anthony

New member
גם אני עברתי בגרות בלשון...

אבל "אעורר" לא נשמע טוב... :-\ בלות'נטאל עוד לא הוכיח שהוא ווינר חוץ מהזריקה מול ירושלים, זה עדיין לא משתווה לאיירבול מול ז'לגיריס ולהחטאה המכוערת שלו העונה שהזכרתי.

Carmelo Anthony

New member
ובקשר ל"עושה רושם ש...":

מי יצא נגדכם לוויכוח על ביינום מאות פעמים ובסוף יצא צודק? אני לא כותב דברים שאני לא מאמין בהם ובטוח בהם.

Carmelo Anthony

New member
משחק אחד לא טוב וזהו?

הוא כבר לא שווה כלום? הוא הראה הרבה משחקים טובים העונה והמחשק הזה לא הורס הכל....

trigotrigo

New member
עלוב במאני טיים?!

פעם שלישית גלידה, אגב... איפה היה ביינום שלך היום? אף מלה על דייוויד בלותנטאל.

למעלה