וידאו של מסיבת העיתונאים של טיפקס

הוד11

New member
אסור שטיפקס יפרשו

קובי צודק כל כך, חברי האירוויזיון חייבים להתבגר ומהר. הם חייבים לקבל שיש גם מוזיקת מחאה, שיש אמת ומסר מאחורי שיר. מבחינתי כפתור אדום הוא אחד מהשירים הטובים שיהיו באירוויזיון אי פעם. קובי אמר את זה כל כך יפה במשפט אחד "האירווזיון לא יכול ליהיות קיטשי הוא צריך ליהיות קצ'י)

הוד11

New member
היה מדהים אחי

החוויה הכי גדולה שהייתה לי אי פעם למדתי כל כך הרבה על עצמי ועל העולם אבל לספר, רק חלק ייקח לי שנים בוא נגיד שממש למדתי ונהניתי שם

טוב לשמוע שנהנת

אין ספק שלראות עולם זה דבר מחכים ומבגר, אתה פתאום מבין שלא כל החיים זה מה שאתה נמצא איתו ביום יום. אחלה.

תודה,

אגב יש באתר הזה הרבה כתבות על טיפקס והארו, הרבה תגובות מהעולם, מעניין.

yossi29129

New member
שמע אני בתור חובב אירוויזיון

אומר לך אותנו כול השנה 365 יום מהקדם הראשון של השנה(בלארוס)ועד בחירת השיר של בריטניה מחכים ליום חג שלנו אין לנו לא חגים לא שמחות רק פעם אחת בשנה זה קורה וזה באירוויזיון עוד 4 ימים הפסטיבל שלנו מתחיל וקובי מאיים לפרוש?זה לא לעניין בכלל קובי לא ילד קטן הוא ילד מספיק בוגר בשביל להבין שבמחאות לא יצא כלום הזמרת של קפריסין ביקשה שישנו לה את הרקע ומצלצות אז שינו לה את זה,קובי מומחה ביחסי ציבור בינתיים אנחנו מקבלים באז גדול מאירופה ולא נראה לי שיש אחד בעולם שירצה לפספס את השיר הישראלי השנה,בכול אופן אני חובב את טיפקס לא מהיום ואני עדיין חושב שאנחנו הולכים להתראות בירושלים 2008------------------טיפקס באירוויזיון?????????????????????? חלום שהולך להתגשם בעוד 4 ימים

sunshiner

New member
קובי, אין לך מושג כמה אני גאה בך

נראה שגם באנגלית הכושר התבטאות שלך פיצוץ דיברת לעניין, סוף סוף יש דברים מעניינים וקצת חתרניים באירוויזיון- נראה לי שאתם באמת הולכים להשאיר שם שריטה. יכול להיות שאני מגזים אבל לדעתי אתם עושים צעד קטן לעשות את עולם התרבות המערבית טוב יותר, או לפחות מעניין ופלורליסטי יותר. אתם עושים שם עבודת קודש, תמשיכו ככה!

למעלה