וידאו של שירים מהאלבום החדש של רונה

xetkh1

New member
וידאו של שירים מהאלבום החדש של רונה

שירים מאלבומה השלישי שיראה אור במאי.

DeepThoughts

New member
כרית נוצות והגוף הזה רוצה לרקוד

די! אני לא יכולה רונה והשירים האלה בירוק והסבתא הזאת לא עושה לי טוב

DeepThoughts

New member
אממ נו

אני לא רואה את עצמי מתחברת לדיסק הזה. אני יותר מתחברת ל.. היא עזבה אותי.. עצוב לי.. לבד על הספה מאשר שירים על יואל בימי הפלמ"ח אבל אל תגלו לרונה..

רעוּת

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo4.gif

אבל לא יודעת, כן אהבתי את "אתה מתעורר" ואני חושבת שכן יש עומק בשירים האלה. זה פשוט פחות אישי ופחות אפשר להתחבר לזה מהכיוון של "חיי בזבל, זרקו אותי, אלך לשפוך את ורידי על השטיח היקר של אמא". בכל מקרה, נראה לי שאני צריכה לתת לזה צ'אנס ולנסות להתרגל. וזה לא שהיא לא תשיר יותר את מבול בהופעות ונמות. למרות שהייתי רוצה עוד כאלה
. זה קצת כמו שטורי לא כותבת שירים כמו ג'ופיטר יותר אלא רק שירים מפגרים על בוש אז אני מאחלת לה שמישהו יחטוף את הבת שלה או משו כזה ואז היא תתחיל לחתוך שוב. גם ככה הבת שלה נשמעת די קרציה, אז זה לא יהיה הפסד גדול. לא שאני מאחלת לרונה שחברה שלה תזרוק אותה, אבל לא יודעת, כל אחד ומה שנותן לו השראה

גוזלה

New member
זו התחושה הכללית

של כולם אני חושבת, ולא בגלל שהאלבום שונה כלכך, ואנחנו מורגלים לשירי דכאון על גבול ההתאבדות. לוקח זמן ללמוד את השירים האלו, אבל אני רואה בדיסק הזה איזשהו פוטנציאל שלא הייתי פוסלת אותו מהר כל כך. מה גם, שבטח ברצף השירים כל שיר ישמע אחרת [כמו ההבדל שבין לשמוע כל שיר של "לנשום בספירה לאחור" בנפרד, אל מול הדיסק (המושלם!) הזה ברצף. במחשבה שניה בדיסק הזה גם כל שיר בפני עצמו מדהים... ] לא יודעת, בואו ניתן לזה זמן. אני בטוחה שאתאהב גם בדיסק הזה. זו רק אני?

אני איתך...

אני גם לא מתה על הלחן של 'יואל'. הוא מרגיש קצת... אני לא יודעת מה המילה הנכונה... אולי תקוע. הוא נשמע קצת כמו התחלה של שיר שחוזרת וחוזרת על עצמה ולא מתקדמת לשום מקום. אבל, אתה מתעורר וכרית נוצות
משהו, לפחות.

xetkh1

New member
גם לי נראה שפחות אתחבר לאלבום הבא

לפחות ממה ששמעתי עד כה. רונה לקחה לכיוון אחר לגמרי, ואני אוהב את הכיוונים הישנים. אם כי השיר על גוף האדם - מדהים! גם אתה מתעורר לא רע, אבל הוא לא שיר שתמיד אפשר להתחבר אליו. אם אצל רונה כל השירים עד כה לא היו שירי "קלים" אלא שירים שיש להאזין להם, כעת המצב "חמור" יותר: היא כאילו כתבה שירים לספר שירה והלחינהאותם. הטקסטים באלבום הבא הרבה יותר "כתובים" ופחות מולחנים. היא עלתה ברמה, אבל דדוקא בשל כך תאבד קהל. וחבל. כי לצערי, גם ככה אין לה קהל כמו לקרן פלס (ורונה טובה יותר!). אבל אני שמח שרונה מרשה לעצמה להחליט מה שנכון לה, אפילו שזה בא על חשבונה וחשבוני (שאני כה מצפה לאלבום שאוהב, כמו הקודמים). מקווה שהייתי ברור.

TEENAGER1

New member
אני דווקא ממש אהבתי

כדי לא להרוס לעצמי את ההאזנה העתידית לאלבום - הקשבתי רק פעם אחת לכל שיר (חוץ מ"אתה מתעורר" שאני גם ככה יודעת בעל פה
). נשמע מעניין ביותר, וזה דווקא מוצא חן בעיניי שרונה נפתחת ומנסה דברים אחרים. שייצא כבר

misheani

New member
אוי נו באמת, אנשים... ../images/Emo188.gif../images/Emo46.gif

תצאו מהחיים השבריריים שלכם. אתם אשכרה באים בתלונות שהאלבום לא בא עם סכין לחיתוך מהיר ואלגנטי... תעשו לי טובה, כמאמר אורי גוטליב. תבינו שרונה כבר עוד מעט בת 30 והיא לא יכולה להתקע יחד אתכם בשלב האינפנטילי. גם אני יותר התחברתי לשירים אישיים, אבל נמאס כבר מהם, לא? כמה אפשר לשמוע את אותה מנטרה? כבר הבנו שרונה מתאהבת, נפרדת, כואבת ומקללת את היום שבה הן נולדו. ומה הלאה? זה הקרדיט שאתם נותנים למושא הערצתכם? אין לה עוד דברים בראש? רק על זה היא מסוגלת לכתוב שירים? לי אישית נמאס כבר מאותו שיר ישן שחוזר על עצמו בוריאציות שונות. וחוץ מזה, תבינו שגם בשירים על פלמ"חניק אפשר למצוא כאב, אהבה, רגש, אכזבה, פחד ומליון דברים. מה קרה, בתקופת הפלמ"ח לא הזדיינו? לא התאהבו? הגיע הזמן שרונה תכליל את כל אותן החוויות הרגשיות למישהו ולתקופה אחרת. זה הרבה הרבה יותר מעניין.

bזוהר

New member
יש בזה בהחלט משהו...

אני מאוד מאוד אוהבת את השירים האלה, ומאוד שמחה מהשינוי כי באמת אני גם מרגישה שצריך שינוי , וזה נראה לי ממש מעניין שאמן שאתה אוהב משתנה וכותב פתאום בסגנון אחר. זה אחד הדברים המרגשים. אני באופן אישי גם אוהבת את השינוי הזה, אני חושבת שיש המון בשירים האלה, כמו שרוני כתבה עם כל הכבוד לחיי האהבה של רונה:) זה נראה לי בהחלט שינוי מתבקש חוצמזה שהשירים מדהימים ומעניינים ומלאים בהמון דברים וזה סגנון אחר של רונה וזה מגניב לגלות עוד סגנון בה

למעלה