וידאו

h a o n l i n e

New member
וידאו

היי מישהו יודע מתי יוצא הוידאו של הסרט השלישי וכן - מה זה הסוף הזה ? ככה לעזוב, שטויות

Nimst

New member
אל תתפוס אותי במילה

אבל מישהו אמר שב25 למאי. יכול להיות שזה היה בקשר לדיוידי..

Eowyn of Rohan

New member
בקשר לסוף

אני מציעה שמישהו ירשום תשובה מפורטת ומסודרת ואחד המנהלים ישים אותה ב'שאלות נפוצות'. כל פעם נפנה לשם. פשוט מאוד אנשים חוזרים על השאלה הזאת..

aniviel

New member
רעיון טוב...

אם מישהו ישים כזאת תשובה אז אני אוסיף אותה

Y. Welis

New member
כתבתי כאן אחת בזמנו, ועוד שתיים

בפורום הספרים. אפשר לחפש לפי מילת המפתח בתוכן ההודעה 'סוף'.

viko2000

New member
ככה

העלפים עוזבים כי העדין של העלפים נגמר ועכשיו הם מפליגים לארץ של אלפים ששם הם יחיו לנצח. פרודו עוזב כי הטבעת כמו שהיה כתוב בספר השאירה אליו פצעים רבים ומי שקראה את הספר ראה את זה.

Eowyn of Rohan

New member
שכחתי מזה..

התכוונתי לחפש אז הנה. מצאתי הסבר אחד בפורום הזה. הסברים מהפורום המקביל{וגם למטה}: פה כאן ועוד כמה{טוב נגמר המקום לקישורים
}: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=441&msgid=25697316 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=441&msgid=24974848

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo9.gif

את יודעת מה זה לעבור על ארכיון של ארבעת החודשים האחרונים?? היה קשה. לפחות מעריכים
. תודה!

חמודה שלי... אני מעריכה את הכול...

מגוגל ועד הארכיון. תזכירי לי לפנות אלייך כשאני אתקע בשמהו. טוב האמת היא שאת לא צריכה להזכיר לי את זה לשם שינוי אני אזכור לבד. *אייייי מחר יש לי מתכונת בגמרא* אוווף!

נצל"ש: שאלה:

איך קוראים לדנות שהוגו מגלם? איך קוראים לדמות שליב טיילר מגלמת? איך קוראים לדמות שהבלונדה קוראת עתידות (ואולי גם בקפה הפוך) מגלמת? זאתי שנתנה לכוכב הראשי שנושא את הטבעת את הדבר הכחול הזה שהעיף את העכביש הגדול ההוא? אותו עכביש שלכד את אותו כוכב ראשי שניצל תודות להוא שעקב אחריו כל הסרט...

ולמי שלא הבין...

אז סתם הגזמתי.... כוכב ראשי = אלייז'ה\פרודו באגינס אחד שעוקב אחריו = שון\סאם וויז גאמג'י ובקיצור מי זה החברה של ויגו, מי זה אבא שלה ואיך קוראים לבלונדה שמספרת את כל הסיפור!

Nimst

New member
תשובה:

הוגו = אלרונד. ליב טיילר = ארווין. בלונדה = גלדריאל.

למעלה