וידויה של חיית לילה במיל.

אמברון

New member
וידויה של חיית לילה במיל. ../images/Emo3.gif

שישי אחה"צ, טלפון מחברים - הורים לבגירים, הצעה לצאת לבילוי (בילוי? תזכירו לי מה זה?) טלפון זריז לאחיינית שלי, ספקית שירותי בייבי סיטר מצויינים, חצי דקה מול הארון, 10 שניות בשיחה עם ההוא שישן איתי בלילה - יש החלטה. יוצאים לבלות! בזמן ארוחת הערב, נרגשים כבני נוער שיוצאים לעיר הגדולה, מקבלים SMS מהחבר: "הזמנתי כרטיסים לסרט של 22:45". זה
הפרצוף שעטיתי עם קבלת ההודעה. 22:45? אני? איום ממשי על שעות השינה שלי ושלמות הנפש מפר את ההחלטיות. מחשבת כדאיות, מחליטה להיות הרפתקנית ולצאת לבלות. הסרט התחיל בזמן. הסרט נגמר בזמן. אל תשאלו אותי איך נגמר. ב-10 הדקות האחרונות ראיתי סרט אחר לגמרי, מנומנם, הזוי אם כי נוח (כל הכבוד לאדריכלי סינמה סיטי על הכורסאות הנוחות), ושום כרסום מונוטוני של פופקורן מזאת שישבה מאחורי (ומלפני ומצדדי) לא העיב על אושר התנומה. החברים שלנו נגמרו קצת פחות. בעצתם ועל פי המלצתם ובקשתם (תחינתם...) יוצאים מהמתחם הישר לרחובותיה הסואנים של הרצליה פיתוח. עומדים בפקק ב- 1:00 לפנות בוקר, יוצאים מהפקק ב- 1:30, מוצאים חניה ב- 2:00 וב- 2:30 מצליחים למצוא שולחן פנוי ב"ארקפה". יושבים, מקשקשים, מתרפקים בנוסטלגיה על חוויות משותפות, מדברים על הילדים, מבינים שלמרות האהבה הגדולה כלפיהם, השוני גדול. הם פשוט בפאזה אחרת. יוצאים מהרצליה ומגיעים הביתה ב- 4:00!!! (ועוד מיליון סימני קריאה). ההוא שלקח אותי לבלות נסע להחזיר את הבייבי סיטר לביתה, אני מכינה לבנדיטית חלב (איך היא ידעה שבדיוק נכנסנו ואני חייבת, אבל ממש חייבת, ללכת לישון?). ב- 4:30 נכנסתי למיטה וב- 6:00 הגמדים ניסו כבר להעיר אותי. לא קמתי. לא היה דבר בעולם שהיה לו הכוח להזיז אותי מהמיטה. גם לא אהובי נפשי, משושי ליבי, היקרים לי מכל (חוץ מההוא הגדול, שמבחינתי הפך לחשוד המיידי ולאשם היחיד ברעיון ההזוי והדבילי לצאת לבלות). ישנתי עד 8:00. אז כבר לא יכולתי יותר ("אמאאאאאאאא, אבא לא מרשה לי שוקולד..."). סרת פנים וזועפת יצאתי מהחדר לחרדתם של בני הבית. עטיתי ארשת זעפנית ואמרתי לאיש שילך לישון בעצמו (נראה אם הוא יכול עם כל הרעש הזה... well guess what? הוא יכול!). ב- 11:00 נסענו לחברים בירושלים. לא נעים לבטל. דווקא היה נחמד (זה לא ממש הפריע לי לנקר מול עיני חברתי, שבחרה, דווקא במצבי הקטטוני, לדון איתי באריכות בסוגיות שמצריכות רמת ריכוז של מי שעושה פסיכומטרי עם ריטאלין). בדרך חזרה הביתה, החלטנו שעדיף לנו בחוץ. אז נסענו לביל"ו סנטר, לממש נקודות ספורט. לא מצאנו כלום. קנינו מחבט טניס ב- 500 ש"ח, ערכת מטקות לבנדיט, קצת גרביים וזהו. חייבים לכלות את הנקודות האלה, לא? לחרדתנו, בקופה גילינו שנשארו לנו עוד 400 נקודות לשרוף ואין לנו על מה... נוסעים הביתה. הבנדיט רוצה סופגנייה. מחפשים בכל מקום, אבל סופגניה אין. מצליחים לארגן ארוחת ערב, משכיבים את הקטנים ואני הולכת לישוווווון. ומה עושה האיש? הולך לשחק טניס
. ופואנטה? עידן הבילויים עד כלות ועד השעות הקטנות חלף עבר לו. וטוב לי שכך. לא מתגעגעת לזה, לא מרגישה שחסר לי, לא רוצה לקרוע את העיר ולהיקרע כל השבוע שאחרי. never again. לפחות לא בשנים הקרובות. גיליתי שפתאום חשוב לי יותר לצבור כוחות ולנוח, ששעות השינה שלי אינן דבר שניתן להקל בו ראש, שאני לא רוצה להישאר ערה עד 4:30 לפנות בוקר רק כדי לדעת שחזרתי לימי עלומי וביליתי כמו גדולה (או כמו קטנה?). זה לא מתאים לי יותר. אני אמא, אני עייפה, אני רוצה להספיק הכל (גם לבלות) בשעות סבירות. אבל בשקט בשקט אני אלחש ואתוודה... נראיתי פיגוז!
. איזו רדידות, הא?

lulyK

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי (מה לבשת?)

המזל שלי זה שהבייבי סיטר שלנו (אמא שלי) הופכת לדלעת ב-01:00. ככה יצא שבתור לבטי פורד אתמול ב-23:40 יכולתי לומר לשאר הקרחניסטים, שנותרה לנו פחות משעה ואולי כדאי שנתקדם כבר לאיזו סושייה (נראיתי פיגוז +8 קילו)

אמברון

New member
ג'ינס משופשף וצמוד

(צמוד? אני? מה לעזאזל חשבתי?) וסריג שחור צמוד גם כן וחושף כתפיים. האיש לא הוריד ממני את הידיים ("שכולם ידעו שאת רק שלי"
).

אפרת12

New member
איזה סיפור ../images/Emo6.gif

האמת היא שאני הפסקתי לקרוע את העיר הרבה לפני שהגיע הילד. אבל איכשהו נשמע לי קצת מעורר קנאה... ומה רדידות
סקס אפיל זה העיקר בחיים
(מה, לא
...)

בטח שנראית פיגוז!

את אמא חתיכה, וגם חתיכת אמא! לא יודעת איך עמדת בכזה בילוי. אני הולכת תיכף ומייד למיטה מרוב שהתעייפתי מהפעילות שלכם. אבל זה נשמע כיף! היו שנים שחייתי רק בשעות הקטנות של הלילה וגם הייתי צריכה הרבה פחות שינה. אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בכל זה, זה רק להרגשה שבאמצע הלילה אפשר לעשות ממש הכל, שום דבר לא נראה מוגזם. כמה צחקתי מהתיאור שלך מתעוררת זועפת, לחרדת בני ביתך. כמה מוכר. וחוץ מזה, אני ממש ממש ממש מתגעגעת אליך! מתי אפשר לראות אותך? האם יש סיכוי לקבוע מתישהו בירושלים?

galiaS

New member
באמת בילוי מעייף בימינו

אבל המשפט הלפני אחרון שווה את הכל, לא? בכלל לא רדידות, הכי כיף בעולם.

ואוו, איזה סיפור

קראתי בשקיקה. האמת גם לא מתאים בילויים עד שעות כאלה, מה גם שהחל שאחת בלילה אני אקבל טלפון מאמא שלי כל כמה דקות. ואת? נראית פיגוז? הייתכן?
תזכירי לי איך את נראית? כי יותר מדי זמן לא ראיתי את זיו פניך.

אני עדיין אוהבת מאוד לצאת לבלות

אמנם לעולם לא הייתי מהרוקדים - אבל בהחלט הייתי יוצאת ונשארת עד מאוחר - עד היום אני ערה בלילה יותר מאשר ביום.... אני יוצאת לבלות לח\פחות פעם בשבוע עם חברות (יוד נשאר עם הילדים) ועוד פעם באמצע השבוע יוצא לי ללכת סתם לחברות ולשבת עד השעותה קטנות. אני כנראה עדיין לא מוכנה לוותר על הנערה המתבגרת בתוכי שרוצה עוד ועוד ועוד... ומוכנה בשביל זה לוותר על שעות שינה ולהשלים אותם מתישהו.. זה הכייף שלי ועל זה אני לא מוותר כל כך בקלות. אז אם עוד 50 שנה תראו איזה זקנה יושבת בבאר מעשנת סיגרה ולא מפסיקה לדבר תדעו שזאת אני...

מעיןבר

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

אני לא ביליתי בשעות כאלה מאז תחת לימודי התואר הראשון (ולא הייתי אפילו בת 21 אז). אני חיית לילה של ספרים ואינטרנט (ע"ע השעה) ולא של בילויים. ומאז ימות האדוה - הרבה פחות...

אנידס

New member
כל הכבוד לכם על הספונטניות ועל הראש

הטוב. השורה האחרונה היתה שווה את הכל
. רדוד? אז מה העיקר שגורם לתחושה נהדרת וזה מה שחשוב לא?

שיפסלה

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי

ובעצם סיכמת תקופה: סוף עונת ה
ים והעיקר העיקר שנראית

yaelia

New member
צר לי לבשר לך

(בעצם לא צר לי, אני מבשרת בשמחה רבה), שגם אם תלבשי סמרטוט רצפה משומש, עדיין תראי מיליון דולר. נשמע שבכל זאת היה כיף הוויקאנד המתיש. אני עדיין מציעה לקרוע את העיר (הקודש), אבל בקטנה, בשמונה בערב אולי

yaelia

New member
../images/Emo12.gifהיום? מחר?

אולי ביום רביעי? אני די פנויה. אפשר כמובן גם קפה בבוקר רק תגידי מתי.

אם ספונטניות מתאימה לך ../images/Emo8.gif

וגם אם לא, אנא שלחי לי את מספר הטלפון שלך במסר, טוב? אני אף פעם לא יודעת מתי אהיה מחוקה ומתי זה זמן טוב. אפשר ככה בהתרעה של הרגע האחרון? ואם לא, באופן עקרוני ימי ראשון ושני טובים לי יותר.

../images/Emo6.gifגדולה../images/Emo70.gifכך הצלחת להגיע לסרט

של 22:45
בשעה הזאת אני בסרט שנקרא "החלום השביעי". מסכימה איתך שהבילויים האלו כבר חלפו עברו מהעולם בשבילנו.

../images/Emo6.gif

כל הכבוד על התעוזה, ואח"כ על ההשלמה עם המצב הנוכחי, והכי כל הכבוד על ההופעה שהצלחת לארגן בכמה דקות (מה עם מפגש מודיעיני, כדי שגם אנחנו נזכה לראות את יופייך??). ופעם הבאה, תבקשי מבעלת שירשה לו שוקולד...

אדר שלי

New member
../images/Emo6.gifהכי חשוב זו ההופעה!../images/Emo6.gif

מדי פעם אנחנו צריכות להיזכר שאנחנו גם יכולות להראות טוב, לא? אני מה זה מזדהה איתך! קרעתי את העיר כבר מליון פעם לאורך ולרוחב, עוד לפני שהפציע הפושטק הקטן לחיי. לא מתגעגעת. סרט טוב, קפה מדי פעם, ממש מספיק לי. פיהקתי יחד איתך מול המחשב...וגם צחקתי בכיף!

שוגי13

New member
../images/Emo6.gif גדול

"שמחה" לשמוע שאנחנו לא הנרדמים היחידים בקולנוע

למעלה