וידוי אבוד מראש...

וידוי אבוד מראש...

אני אוהב אותך.ולא בצורה ידידותית,למרות שאני חושב שאת ידידה נהדרת. אני אוהב אותך,ולא בצורה של חיבה לא ברורה,לא בצורה כלבלבית,למרות שאני משוכנע שככה תקראי לזה. אני אוהב אותך.בפשטות.בכנות. את ההתגשמות של כל מה שאי פעם חיפשתי באדם אחר. ואני יודע שאת חושבת עליי רק כעל עוד ידיד,ולחצות את הקו הזה זה הדבר האחרון שעולה לך בראש,אבל הייתי חייב להגיד לך את זה. אני פשוט לא יכול יותר. אני לא יכול לעמוד לידך מבלי לרצות לחבק אותך. אני לא יכול,לא יכול להביט בעינייך ולא להרגיש את הכמיהה המדהימה הזאת שקוראים עליה רק ברומאנים המתקתקים והמטופשים שאת כ"כ אוהבת. אני לא יכול לדבר איתך מבלי לרצות לבטא את אהבתי לכל מה שאת. ואני יודע שזה בטוח יהרוס את הידידות שלנו,אבל הייתי מוכרח לומר לך את זה,כי מעולם לא הרגשתי ככה בעבר.ולא אכפת לי כבר מכלום.אני אוהב את מי שאני בזכות זה.בזכות ההרגשה הזאת. ואם העובדה שאמרתי את מה שבליבי תגרום לכך שלא נוכל להתראות יותר,אז זה יכאב לי.אבל אלוהים,לא יכולתי לסבול עוד יום נוסף אחד מבלי להגיד לך את זה,לא חשוב מה תהא התוצאה. ואני מניח שהתוצאה תהיה כואבת.אבל אני אהיה חייב לקבל את זה. אבל אם את תהססי לשנייה,אז זה אומר שגם את מרגישה משהו כלפיי. כל מה שאני מבקש ממך זה לא לפסול אותי,את ההרגשה שלך ישר,ורק נסי לחשוב על זה 10 שניות. יקירתי,אין עוד נפש חיה אחת על הפלנטה המסריחה הזאת שגרמה לי להרגיש חצי מהגבר שאני כאשר אני איתך, ובגלל זה אני אסכן את הידידות שלנו בשביל הסיכוי,ולו הקלוש ביותר,שניקח את היחסים שלנו לרמה הבאה. אני לא יכול להתעלם מזה יותר. כי זה שם,בינך לביני.אי אפשר להכחיש את זה. ודעי לך,שגם אם לא נדבר במשך שארית חיינו זה עם זו,שאני השתניתי לנצח בגלל מי שאת ובגלל מה שהיית בשבילי. אני אוהב אותך.

ortal18

New member
לגבר שבגברים

לך גבר שבגברים וידוי מרגש אין מה לומר אני בטוחה שהיא ברת מזל שהכירה אותך אין דבר יותר יפה מלאהוב ולהיות מאוהב אז אני מאחלת להרבה בנות גבר כמוך רגיש והכי הרבה אוהב שתיהיה לך שנה טובה עם הרבה יותר אהבה והצלחה בה כמובן! מאורטל.

סיון b

New member
ואני חושבת...

שמכתב כזה יפה ומרגש אתה חייב לשלוח לה. רק בשביל לדעת אם היא מרגישה כמוך או לא. רק כדי לדעת שניסית את כל מה שאתה יכול... וגם אם לא - אז כמו שכתבת - כואב, אבל לא נורא... מכתב כזה אתה חייב לשלוח. מאחלת לך המון בהצלחה! סיון

מרגש..

לפעמים האהבה הזו של הידידות או החברות נטולת המתח המיני היא כל כך אמיתית וקרובה... רק לחבק אותה ולאמץ לליבך. ויש בזה משהו קסום. שנה טובה לך

למעלה