וידוי אישי קצר

וידוי אישי קצר

אני אמנם צעיר, אבל עובד כבר ברדיו קרוב לתשע שנים. בתור עורך ושדרן (ומן הסתם כמובן בתור בנאדם) לפעמים עושים טעויות. נסחפים עם הזרם ולא מתייחסים לכל הפרטים... השנה, כמו מרבית אנשי הרדיו בארץ, גפ אני נתקלתי פה ושם באוהד חיטמן. בסינגלים שקיבלתי, כתבות שקראתי ועוד... אני מודה, לא יצא לי להשמיע את אוהד חיטמן יותר מדי. פה ושם השמעתי את הסינגלים הבולטים שיצאו מתוך האלבום "נוקטורנו" ו(איך לא?!)את "תגידי לו". בשבוע שעבר שידרתי את החלק הראשון של התזכורת למצעד השנתי ברדיו ירושלים (מחר ישודר החלק השני) ובמסגרת ההכנות נתקלתי שוב באלבום הבכורה של אוהד. שידרתי את "תגידי לו", במסגרת קטגוריית תגלית השנה, בה מתמודד אוהד חיטמן וממש תוך כדי שידור, התאהבתי בשיר הזה מחדש והחלטתי שעם סוף התוכנית, כבר בדרכי הביתה, אני מקדיש זמן לכל האלבום ומאזין לו מהתחלה ועד הסוף. היום, שבוע אחרי שהאלבום נוגן אצלי קדימה ואחורה כמה פעמים טובות, רציתי לשתף אתכם בדעתי על היוצר והזמר המוכשר הזה. לדעתי, יש בודדים במוזיקה הישראלית שיודעים לגעת, ליצור ולשיר מוזיקה כ"כ טובה בצורה כל-כך מיוחדת ויפה. השירים של אוהד הצליחו ליצור בי רושם כ"כ טוב, יחסית מהר, בגלל סיבה מרכזית אחת: אוהד חיטמן גרם לי לחשוב. אני חושב שגדולה של זמר/יוצר היא לגרום לאנשים לחשוב ולהרהר על החיים תוך כדי האזנה ליצירותיו. זוהי גדולה. מה שבטוח, אוהד חיטמן הולך להתנגן בתוכניותיי הרבה יותר ממה שהושמע עד היום. הרי עדיף מאוחר מאשר אף פעם, לא? שבת שלום.

ranch22

New member
../images/Emo13.gif

זה לא נורא...כל הכבוד לך על הוידוי ועל האמיתיות לא הרבה היו עושים את זה!! תודה רבה לך!!!

כיף לי לקרוא ולשמוע שמעריכים את

אוהד, ואת המוזיקה שלו. כבוד גדול נפל בחלקך שהכרת את המוזיקה שלו
תודה ששיתפת אותנו!!
שתהיה לך שבת נפלאה
!!!!

herut123

New member
../images/Emo13.gif אוקי

קודם כל ברוכה הבאה לך :) ואתה צודק ב100%! וגם עכשיו נוכל לשמוע את אוהד יותר ברדיו אז גם לך שבת שלום.

ayaliar

Well-known member
כיף לשמוע../images/Emo13.gif

האלבום של אוהד מעולה והוא בין האלבומים היחידים שאני מסוגלת לשמוע בלופ כמה וכמה פעמים ולהפסיק רק כי אני צריכה ללכת. ולפחות על סמך השירים בהופעות, האלבום הבא הולך להיות לא פחות טוב אני אוהבת את העובדה שהשירים שלו לא ספציפים מאד וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שמתאים לו, לאן שזה מתחבר לו. אני מקווה שאתה ראשון מבין רבים ונשמע את אוהד קצת יותר ברדיו

ענת 19

New member
שמחתי ממש לקרוא את מה שכתבת...

דבר ראשון תודה רבה על הכנות, דבר שני אני גם כמוך חושבת שאוהד הוא אחד היוצרים הכי מוכשרים ומיוחדים פה בארץ. והאמת שהדבר שאני הכי אוהבת אצל אוהד הוא הכנות שלו והאמיתיות שלו גם עם אנשים כמונו, שהוא בכלל לא מכיר. אז ממש תודה לך, ושבוע טוב!

אתה צודק

אוהד הוא אחלה יוצר... יש משהו מיוחד ביצירות שלו... אבל באמת עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא....

אני שמחה שגילית את אוהד...

הוא בהחלט מוכשר, ומי לא נותן לו הזדמנות, מפספס את הזדמנות חייו להכיר ולהבין באמ מהיא מוזיקה ומהיא יצירה ישראלית אמיתית... אפשר לדעת איפה אתה משדר?

herut123

New member
כן באמת..

איפה אתה משדר? כדי שנוכל לשמוע אותו הרבה ברדיו

למעלה