וידוי אישי

Eyal333

New member
וידוי אישי

וידוי אישי אני בן 35 , מעל 6 שנים הייתי בסדיר וקבע, השאר במילואים. השנה (2002) עשיתי 40 יום מילואים. בגלל המשבר במשק ,כבר שנה אנני עובד בצורה מסודרת, מקבל הבטחת הכנסה. חודש חיכיתי לקבל את המעט שמגיע מהביטוח לאומי (עבורי זה הלחם-לא החמאה). היום בבוקר,ביטוח לאומי הודיע שלא אקבל כלום,הכסף עוקל עבור הוצל"פ. היום בצהריים, הילדה רצתה בורגאנץ ולא יכולתי... היום בערב , החלטתי שאני מפסיק לתת למדינה ומתחיל לעזור לילדה שלי. היום בלילה, אני לא מצליח להירדם , התהפכתי ותהפכתי , הרגשתי מושפל , קיבלתי סכין בגב, כמי שחייל וגייס וחינך והתנדב מעל 16 שנה - קשה לי להאמין שזה מה שאני הולך לעשות. מהיום שאני זוכר את עצמי ,המילה "פטור" הייתה בעיני גנאי. מהיום , אני הןלך לעשות לבייתי ולביתי. אין ברירה,פחות חייל במצבה. אני מניח שהחברים ביחידה אולי יבינו וגם יסלחו- אני לא בטוח שאסלח לעצמי. אבל, יצר הקיום של האדם חייב להיות מעל הכל , גם מעל המולדת שירקה לי ולילדה שלי בפנים , שבועיים אחרי שסיימתי מילואים. (כתבתי דווקא פה כי כאן נמצאים אלה שעושים ומבינים ואכפת להם , אני אשמח אם דברי ישארו במסגרת הפורום פה באינטרנט ולא מעבר) איל

לצערי אתה צודק

אף אחד לא יודע למה המדינה הזאת יורקת לבאר שהיא שותה ממנה מה שיגרום למצב שהמים יתלכלכו עד שהם לא יוכלו לשתות יותר או שהמים פשוט יגמרו תגיד לי מה קורה במדינה שלנו קיבנימט תאמין לי אם המשיח היה מגיע הוא היה עושה פרסה הוא לא היה מאמין סדום ואמורה אחי אין בן אדם שיותר צודק ממך קיבלת סכין בגב שנה יחס שנה פזה מי שיורק לך בפרצוף תירק לו בחזרה הגיע הזמן לעשות קצת סדר בבלאגן המחורבן הזה תן חיבוק חם ואוהב ממני אליך ולבת שלך
) ושתצליח במלחמה שלך זכור העם איתך !!!

אנא צור קשר דחוף עם יו"ר בלת"מ

אנא צור קשר דחוף עם יו"ר בלת"מ רועי רון שייתכן שיוכל לסייע רועי בטלפון 058-522651

למעלה