וידוי אקסלוסיבי היישר מהגדה המזרחית

בלאונט

New member
וידוי אקסלוסיבי היישר מהגדה המזרחית

שלום רב, שמי מוחמד אבו-שקיף בן סנדל. נולדתי בחוף המזרחי, לאימא לבנונית ולאבא סיני. אני בלשתינאי ואני מתכוון לבלות זמן ניכר בפורום הזה, אך כרגע אני חייב לשרוף בית כנסת. ידידתי``עשקה``(ashka),כפתה עלי להרשם לפורום למרות שכולם פה שמאלנים אני בחור מסתורי,ערפי, שוחר מלחמה, שרמנטי ומקסים.בקיצור כל מה שמאמא פולניה תבקש לעצמה (תמונה שמורה במערכת). תחביבי הם בילוי במסגד עם חברי, ציד אשכנזים ברחוב והאזנה למואזין בבוקר (כמו החזן שלכם,צועק יותר). תגובתי למצב הנוכחי היא שכדאי לישראלים לברוח כי הבלשתינאים, חברי, ימשיכו במסע הכיבושים בבלשתינה כשמטרתנו היא ירושלים והשמש (השמים הם הגבול, בעצם גם אותם נכבוש). בקצרה, אין לכם סיכוי כנגד המעצמה הבלשתינאית אשר תאכל את כולכם לארוחת בוקר עם קורונפלקס של עודד קטש ברגע זה אני שומע במערכת המצ`וכללת שלי שנגנזה מבתי יהודים מובחרים, את הלהיט החדש של פלולה שבת- יצא לי עוד טחור (בתרגום חופשי) אני מצטער, אך אני חייב לסיים, מכיוון שידידי מוחמד (זה שם קיבוצי, שמתם לב) אוזן-המן-הרשע, התעייף מלסובב את הגלגלת שמפעילה לי את המחשב. אז נתראה אחורי זה אלא אם כן נפציץ לכם את המערכת השרת של ,תבוז``

goldy

New member
יש לך בדיחות, אני לא יכול לקום מהריצפה יא מגעיל!

אתה ממש לא מצחיק, ו``ההודעה הערבית`` נשמעת כמו הודעה ערסית. נ.ב אם אתה בכיתה ז` אני סולח לך

בלאונט

New member
זו הדיעה שלך.

טוב פולני טיפש, ההדעה הזאת היא בדיחה פרטית אז פשוט אל תדחף לדברים שלא נוגעים לך. למרות שאני חושב שזה מאד מאד מצחיק, הדעה שלך נובעת מחוסר ידע והבנה מלאה של ההומור שבעיניין שזה בעצם נושא פרטי שלא קשור אלייך. רוני ישבה לידי במשך ההודעה וצינזרה אותי כל הזמן, ``אתה קיצוני מידי`` אמרה. כל הקונספט היה קצת לצחק על העניין העצוב שנקרא ``המצב הקיים``. אין דבר כזה הגדה המזרחית (חפש באטלס), אין זמרת פלולה שבת. אין כלום. אני סולח לך.

נעל

New member
פורום הוא מקום ציבורי

ולכן יש בו מקום לדברים ציבוריים, לא פרטיים. בדיחה בסדר, בדיחה פרטית לא. נעל

בלאונט

New member
זה חדש

אהה באמת? זה חדש. אני חשבתי שיש כאן חופש התבטאות. מה זה משנה בעצם, הקטע היה מצחיק ונחמד בכל מקרה פשוט רק חבר שלי מכיר את המונולוג הזה כבר מסיבה אחרת והוא ימצא את זה אפילו יותר מצחיק. יש שגוי בזה?

נעל

New member
כלל לא רע

אך אין לבוא בטענות אל מי שדוחף את אפו, אדון כל השוויון וחופש הביטוי. נעל

goldy

New member
גילו לך שאתה לא מצחיק אז נעלבת?

ממש אין לי חשק לרדת לרמה שלך אבל אתה דורש את זה. אם בא לך לקרוא תגובה אז תרד לתחתית ההודעה עוד למטה בטח אתה בוכה כל יום שלא נולדת אשכנזי ואתה סתם ספרדי-מקופח-מצביע-ש``ס שמאשים את האשכנזים שהחיים שלך דפוקים. (``לא נכון`` יהיה שקר)

FuneralDrum

New member
זה בסדר

אל תצפה שמישהו עם דעות מזעזעות כמו גולדי יבין הומור... מתוחכם קצת, נאמר. זה היה בהחלט קטע יפה shine

אתה חביב

שזה מצחיק מאוד בסולם של אדם נורמלי. תמשיך ככה. אין כאן הרבה אנשים שמבינים בהומור, אבל יש כאןמספר אנשים שנהנהים ממך ורואים אותך מתפתח(נשמע כמו מילה של פוקימונים)אז ישר כוח . החרא

e-shfiyut

New member
קודם כל - אני משועשעת (-:

דבר שני רציתי לומר תודה ל``עשקה`` שהיא מביאה אנשים שאולי קצת יוכלו להרים את המורל בפורום הזה שבדרך כלל רציני מידי (לא שיש משהו רע בקצת רצינות אצל ``הנוער שלא חווה מלחמה`` - ודרך אגב אני מתנגדת להגדרה הזו כי אנחנו נולדנו בתוך שגרה מלחמתית) דבר שלישי, בקשר לזה שיש בפורום רק שמאלנים, זה נכון אבל חבל כי אנחנו שומעים רק דעה אחת ושותפים אחד לשני ת`מוח. בכל מקרה רק רציתי להגיד שאני מרוצה מההודעה למרות שאני מבינה את גולדי למרות שאני לא מסכימה איתו... תמשיך כך לירן

FuneralDrum

New member
ממש לא

בפורום אין רק שמאלנים! אני לא, ועד אנשים לא. ויש מספיק אנשים שמעדיפים להסתווג כסתם נורמליים. מה פתאום רק שמאלנים. shine

למעלה