וידוי בסערה

libertad

New member
וידוי בסערה

אז כל המדינה בוערת. וכולנו מתרכזים בקופסא הזאת שמספרת לנו מה המצב+ספקולציות לעתיד. אז נמאס לי, מודה! נמאס לי לשמוע והחלטתי לברוח מזה. ואיפה יותר טוב למצוא מפלט מדאגות מאשר על חוף הים? אז אני והבחור שלי (גם אני שלו, אז לא לקפוץ) נסענו לחוף ינאי אתמול בלילה. מה אגיד ומה אספר לכם חברי פורום יקרים שלי, חבל שלא היתה לי מצלמה. הטבע סידר לנו לילה שלא ישכח. אני לא מאמינה שמילים יצליחו לתאר את מה שראינו שם, אבל למענכם, אני אעשה מאמץ (ואל תכעסו אם זה לא יצליח לי). הטבע הגיש למנה ראשונה- ירח מלא, עגול ושלם. שהאיר את החוף באור אפור כחלחל כזה משגע. אח``כ הוא הוסיף לנו סרט מטריף ומטורף כאחת... מעל הים, שלבש לו צבע כסוף שחור, מתוך עננים שחורים איתנים ומרשימים החלה סופת ברקים. הבזקים לא צפויים של אור שקורע את השמים. כמו ורידים ענקיים מאירים שיורדים מתוך העננים למים. מאות מאות של ברקים. אחרי שצפינו בסרט כמה שעות, נדהמים מהמראות, החלטנו לתבל את הערב עוד יותר, וללכת למצפה. בדרך הרגשנו טיפטוף קל, האמת שידענו שהעננים ישיגו אותנו לפני שיצאנו, אבל בלילה כזה, למי אכפת? רגע לפני שהגענו למצפה אמרתי לקולימרו שלי שצריך להכין ``תוכנית מגירה`` (ברוח האקטואליה) למקרה של מבול עצבני. כאן באה האינטואיציה הנשית שלי לידי ביטוי - א. חזיתי ת`מבול. ב. בדיוק במקום בו אמרתי את זה היה לידינו מן נקיק כזה בסלע, בדיוק לפי צרכינו ומידותינו שיצר מן מערונת כזו. עלינו למצפה שהשאיר אותנו בלי אויר. מכאן הסרט של הברקים היה אפילו יותר ממדהים וגם קרוב, כ``כ קרוב שפחדנו שיפגע בנו ברק. מעגן של סירות מימיננו הסרט מלפנינו/מעלינו חוף פרוש למרגלותנו מהצד שנשאר. ואנחנו- בגג העולם. כשהתחילו טיפות מאסיביות הבנו שצריך לממש את תוכנית המגירה שלנו. מצאנו את עצמנו בתוך הנקיק, שותים יין. מחובקים על שמיכה. חם לנו וטוב לנו (אגב רומנטיקה, שברנו שיא עולמי באותו ערב). הסופה השתוללה, והמבול ממש הרביץ לסלעים. פיסת ים קסומה היתה לפנינו עם צוקים וסלעים וברקים ומבול..... אחרי כמה דקות בתוך תוכנית המגירה הקולימרו שלי אמר ``רגעים כאלה- לראות אותם, ולמות!`` ואני הסכמתי. לא ניתן היה לבקש שום דבר נוסף. שכבנו לנו מחובקים ומחוממים עד שוך הסערה בבוקר. ראינו זריחה שהמירה את האפור בצהוב. שתינו תה חם, אכלנו שוקולד וחזרנו לציביליזציה. אז אם יש לכם פרטנר מספיק קוקו לעשות את זה- סעו לים בסערה. מומלץ לארגן איזו סערת ברקים- ללילה מטורף ומטריף. ותסדרו לכם איזו תוכנית מגירה שתחפה מהגשם. תהנו!

Dovsha

New member
קנאה קנאה קנאה [ :) ]

כייף כייף כייף לכם!!! לך ולו. מי ייתן ותמשיכו לראות ימים יפים ורומנטיים כאלו, ואף יותר...

למעלה