אם סקס כל כך חסר לך ואת לא רוצה לחכות עד שמערכת יחסים רצינית תגיע, את בהחלט יכולה ללכת על הפתרון של איזה סטוץ נחמד. פשוט צאי לאיזה פאב, ומבין אילו שיתחילו איתך פשוט תבחרי. מצד שני - אם את נגד סטוצים וחשוב לך שסקס יהווה חלק ממערכת יחסים רומנטית, אין הרבה ברירה חוץ מלחכות, ולא להתפשר! חכי רק למישהו שיעשה לך את זה. את יכולה תמיד לספק את עצמך בינתיים. זה פתרון לא רע בכלל לדעתי. יום טוב שיהיה לך!
גם לי בתקופה הארוכה שהייתי לבד המגע הנשי היה מאוד חסר לי. קראתי בפורום אחר שאת לא רוצה סטוץ ואת מעוניינת כסקס אך ורק בתוך מערכת יחסים. לדעתי זה מצוין ואני חושב בדיוק כמוך, שסקס לא רגשות הוא אקט טכני ונטול משמעות. את לדעתי בחרת בדרך הנכונה, ואת נשמעת (נקראת יותר נכון..) כבחורה בהחלט איכותית שיש לה המון מה להציע, ואני מאוד מקווה שתמצאי קשר הולם וראוי לך במהרה. המון
שהדברים נאמרו בציניות.. מה את מצפה שיגידו לך ? לא היה לך סקס/קשר רציני כבר שנה ... ביג פאקינג דיל .. אם זה באמת מפריע לך - תיצרי קשרים אמיתיים במקום לכתוב הודעות חסרות תכלית.
הבעיה היא לא כול כך פשוטה בגילה וסטטוס החברתי שלה... לצעירים יותר ורווקים קל יותר ליצור רשרים "אמיתיים" בגלל התמימות. אחרי גרושים הופכים לחשדנים יותר... יוסי