וידוי כואב

DANA800

New member
וידוי כואב

כבר כמעט שנה שלא שכבתי עם גבר. זה מאוד חסר לי. הבעייה היא שאני מחפשת קשר רציני ולא סטוץ.

seeyou

New member
הסיבה יכולה להיות בגלל שלא

סגרת את הסיבות לגרושים! כול עוד הצל של הגרושים רודף אותך יהיה לך קשה למצוא קשר רציני. יוסי

DANA800

New member
ממש לא

מזמן סגרתי את עניין הגירושין, פשוט טרם מצאתי מישהו רציני

duduamar

New member
זה קורה יקירתי ../images/Emo140.gif

אם סקס כל כך חסר לך ואת לא רוצה לחכות עד שמערכת יחסים רצינית תגיע, את בהחלט יכולה ללכת על הפתרון של איזה סטוץ נחמד. פשוט צאי לאיזה פאב, ומבין אילו שיתחילו איתך פשוט תבחרי. מצד שני - אם את נגד סטוצים וחשוב לך שסקס יהווה חלק ממערכת יחסים רומנטית, אין הרבה ברירה חוץ מלחכות, ולא להתפשר! חכי רק למישהו שיעשה לך את זה. את יכולה תמיד לספק את עצמך בינתיים. זה פתרון לא רע בכלל לדעתי. יום טוב שיהיה לך!

DANA800

New member
זה מה שאני עושה

זה אכן מה שאני עושה, אך מאוד חסרה לי האינטימיות והמגע של גבר.

duduamar

New member
מבין אותך מאוד...

גם לי בתקופה הארוכה שהייתי לבד המגע הנשי היה מאוד חסר לי. קראתי בפורום אחר שאת לא רוצה סטוץ ואת מעוניינת כסקס אך ורק בתוך מערכת יחסים. לדעתי זה מצוין ואני חושב בדיוק כמוך, שסקס לא רגשות הוא אקט טכני ונטול משמעות. את לדעתי בחרת בדרך הנכונה, ואת נשמעת (נקראת יותר נכון..) כבחורה בהחלט איכותית שיש לה המון מה להציע, ואני מאוד מקווה שתמצאי קשר הולם וראוי לך במהרה. המון
, דודו.

duduamar

New member
כל הטובים תפוסים..או ../images/Emo34.gif

סתם סתם... מה את צריכה ילד כמוני?

אם פאבים ומקומות בילוי נקראים

"שןק בשר" אז כנראה שצריך לצאת לצוד.. גם אני שונאת את המונחים הללו

אני משערת

שהדברים נאמרו בציניות.. מה את מצפה שיגידו לך ? לא היה לך סקס/קשר רציני כבר שנה ... ביג פאקינג דיל .. אם זה באמת מפריע לך - תיצרי קשרים אמיתיים במקום לכתוב הודעות חסרות תכלית.

seeyou

New member
תיצרי קשרים אמיתיים ../images/Emo45.gif

הבעיה היא לא כול כך פשוטה בגילה וסטטוס החברתי שלה... לצעירים יותר ורווקים קל יותר ליצור רשרים "אמיתיים" בגלל התמימות. אחרי גרושים הופכים לחשדנים יותר... יוסי

magenta73

New member
כן ולא.

ואם כבר מדברים על גרושים. ילדים להורים גרושים, כבר, כברירת מחדל, נמצאים שם. מההתחלה. בחשדנות.

למעלה