וידוי כואב

....

החיים קשים

Vdrums

New member
ציניות יקירתי.

אוקיי, אז לא היה לך סקס, אם תכתבי את זה בכל פורום אפשרי זה לא מה שיביא לך חבר לחיים, מקסימום מסרים מחרמנים שינסו לנצל את המצב. מה שאמרתי זה תצאי לנשום אוויר ולנסות להכיר אנשים.

magenta73

New member
אוקיי

זה יפה ונהדר ונחמד שאת מחפשת קשר רציני. אבל מה שלום הגוף שלך? טוב לא ככה? בהזנחה??? תעשי הבדל, במוח שלך, בין מה שאת רוצה ומחפשת לבין המציאות. זה לא קל להיכנס עם משהו למיטה ככה סתם, אבל, אם באמת תחשבי על זה תראי שהרבה מהסיבות למה לשכב או לא לשכב עם משהו מותנות בהסכמה חברתית, בתרבות. אישית, גם אני לא בעד סטוצים, ואני מתייסרת עליהם שבועות אחרי, אם הם קורים, אבל... אני לא יכולה, ולו לרגע, לשקר ולהגיד לך כי הגוף שלי הרגיש מה זה בסדר עם כל העיניין... בסדר גמור.!!!!!! גם בזמן המעשה וגם אחריו. תחשבי על זה.

Vdrums

New member
כן, פה ושם תעשי חיים מה יש?

צריך להנות לא? מה עדיף? לחסוך מעצמך הנאות?

magenta73

New member
כשאת רעבה, את אוכלת.

את חושבת על החיה שהרגו בשביל הסטייק שלך? בבוקר, את שותה קפה. את עצובה כשאת חושבת על היסורים שפרות עוברות במחלבות? שאת צמאה את שותה. את מתרגשת מהעובדה שאין מספיק מים בכינרת? וכן, אני מקצינה. אבל זה ככה. יש צרכים פיזיים, של הגוף. ומחובתנו לספק לו את הצרכים הללו.

DANA800

New member
תגובתי

קודם איני אוכלת כמעט בשר בגלל יסורי המצפון והרחמנות שיש לי לחיות. שנית, אני יודעת שצריך לספק את צרכי הגוף שלנו גם אם זה אומר על ידי סטוץ, אבל מה לעשות שאני די מרובעת, ומעדיפה לקבל סקס ממערכת יחסים רצינית, ואם זה יגיע בסטוץ ארגיש כמו מופקרת?

magenta73

New member
כמעט...

יש לך יסורי מצפון ולכן את לא אוכלת כמעט, אבל כן אוכלת, ולמה? כי איפה שהוא את יודעת שאדם צריך בשר. צריך ברזל, סידן, ויטמינים... למרות שאת כן יכולה להיות צמחונית ולקחת כדורים של תוספת תזונה. אותו דבר לגבי סקס. ברור שהאידיליה היא מערכת יחסים רצינים ואוהבת עם בן זוג שמשקיע לא רק אבל גם בין הסדינים, אבל, וואלה, אין בנמצא. אז למה לשבת ולחסוך מעצמך את ההנאות הקטנות של הגוף? את זו שהחלטת שאם את תעשי סטוץ את תרגישי מופקרת. את החלטת את זה בגלל כל הסטיגמות החברתיות שקיימות סביבנו. הכל קשור לחברה וסביבה ומה מותר ומה אסור. מה מוסרי ומה לא... אז אל תרגישי כמו מופקרת. אל תלכי עם כל אחד, תבחרי יפה, תזמי, תזרמי, תלכי על זה כאילו זו הרפתקאה ובמקום להרגיש מופקרת תרגישי "בונה, שיחקתי אותה, כיף לי"... אין דבר כזה שחור או לבן בעולם. הכל מלא בגוונים...

DANA800

New member
אז זה הפתרון

אז זה הפתרון, לשכב כל יום עם בחור אחר?

magenta73

New member
הלו הלו הלו

מי דיבר על לשכב כל יום עם בחור אחר??? מה הבעיה למלא את המצברים באיזה סוף שבוע מפנק ואז לחזור ולחפש קשר רציני? כמו שכתבתי לך מקודם, את יכולה לבחור, בתבונה, משהו שבאמת מוצא חן בעינייך מבחינת מראה אבל שאת לאו דווקא רואה אותך במערכת יחסים איתו... ולהנות קצת. את זו שאמרת שלא שכבת כבר שנה ושזה מפריע לך... אני רק מנסה לעזור, לא לגרור אותך לזנות...

DANA800

New member
ובעיני המתבונן

ובעיני המתבונן,בחורה של סטוצים היא "זולה" ובחור של סטוצים הוא מאצו. לא ככה לצערנו?

למעלה