וידוי כואב

magenta73

New member
אז זהו שלא.

ומה זה "בחורה של סטוצים". הסטוצים הם של הבחורה, לא להיפך. וזה שפעם פעמיים היה לך איזה קטע לא רציני לא אומר שאת "בחורה של סטוצים". זאת הגדרה שאת שמת אותה ואת נותנת לה לנהל את חייך.
 

DANA800

New member
אז מה ההגדרה ?

אז איך תגדיר בחורה ששוכבת עם בחורים רק בשביל ה"כיף" פעם אחת עם כל אחד, לא סטוץ?
 

magenta73

New member
הגדרות...

הגדרות קשורות אליך. איך את לוקחת אותם ואם את מסכימה להגדרה הכללית החברתית או לא. ניסיתי להסביר לך את זה אבל את די תקועה בעיניין שבחורה ששוכבת ולו פעם אחת עם גבר זר, והוא גם לא חייב להיות זר, פשוט גבר שהיא לא נמצאת איתו במערכת יחסים "רצינית", היא בחורה זולה. אני לא רואה את זה ככה - לכן אמרתי שהמציאות היא בעיני המתבונן. ואם יש לך פעם אחת סטוץ, לאחר ששנה לא שכבת אם משהו, אז? זה נקרא שאת זולה? לא. זה נקרא שאת אנושית ושיש לך צרכים ואין בזה שום דבר רע, לפחות לפי ראות עיני. ואל תחשבי שאני לא עברתי פעם את הסרטים הללו שאני זולה, שרמוטה, שאני לא בסדר והיו לי יסורי מצפון מפה ועד הירח, עד שאמרתי לעצמי, וואלה, למה אני בוכה? למה? היה לי נחמד, אני לא מעוניינת בו לקשר רציני, אין לי עכשיו משהו על הכוונת... אז למה להתנזר? מה? קבעתי דייט עם אלוהים? אז זהו שלא! ואני שלמה עם עצמי ועם כל מה שאני עושה. גם עם בעיני החברה זה נראה תמוה. אבל את זאת לא אני, אני לא את וכל אחת בעולמה תחייה.
 

ayb1

Well-known member
יש כמה אפשריות-תמרני בינהם בהתאם

סקס ורגשות אפשר -בלי שניהם /קשה להתמיד בזה אפשר -סקס בלי רגשות/הגוף מרגיש טוב מה עם הנשמה אפשר -רגשות בלי סקס/ענויי אין סופי מי רוצה בזה בכלל רצוי -גם רגשות וגם סקס/מצב רצוי לא תמיד בהשג בודאי לא מידי אלה האופציות שיש בחיים תמרני בינהם לפי היכולת והצרכים אבל זכרי מצבי הביניים של רק סקס או רק רגש בדרך כלל מביאם אותנו גם להשלמת החסר השני ומהוים התחלה המובילה למצב הרצוי
 
למעלה