וידוי לא קל אבל לפעמים צריך.....

קסנדרה*

New member
וידוי לא קל אבל לפעמים צריך.....

יש כרגע בפורום הודעה של לונה, היא הודיעה שהיא עוזבת ואתם מבקשים ממנה שלא תלך וכו'. היא אינה מפרטת לכם את הסיבה ואתם תוהים. אז אני אבהיר את התמונה, לונה כועסת עלי ולכן היא עוזבת. קיבלתי ממנה אתמול מסר כועס ומתלהם. לא הגבתי והנחתי לדברים לקרות כפי שהם צריכים לקרות. איני יודעת מה סיבת כעסה כי לונה לא הסבירה, רק ביקשה שאפסיק להציק לה. ככל שאני בהכרה איני זוכרת שהצקתי אי פעם למישהו בפורום ובטח לא ללונה. נכון שביקשתי ממנה בפורום וגם בתיבת המסרים שתשתדל להגיב ביחד למגיבים ולא לכל תגובה בנפרד בכדי לא להקפיץ את היצירה שלה למעלה במשך כל שלושת הימים ובכך לגרום ליצירות אחרות שהתפרסמו תוך שעה לעבור לעמוד האחורי. ואני מוצאת עצמי עובדת "שעות נוספות" כדי להעלות את היצירות בחזרה למקומן. זו בקשה לגטימית, אבל אולי היא לא התקבלה בברכה. מי שאינו יכול להתאים עצמו לצביון הפורום ומי שאינו יכול לקבל את הנוהלים - מה לעשות ? עוזב. היא כמובן מוזמנת להישאר אבל יש תקנון לפורום, יש נוהלים והכי חשוב יש יוצרים נוספים שיש להתחשב בהם גם. במקרה הזה, אני לא מתנצלת על המסר בו ביקשתי את אשר ביקשתי ואבקש גם בעתיד במידה ויעלה הצורך. מקווה שפיזרתי כמה ערפילים.

מר בד

New member
חבל שהיא בחרה ללכת.

לא שאני טוען שאת מושלמת (אני בטוח שפה ושם יש לך "יציאות" אם רק נחפש מספיק), אבל בכל זאת, לפני שמישהו מעיז לטעון כנגדך לגבי ניהול הפורום, שינסה אף לו ליום אחד "להכנס לנעליים שלך". רק המחשבה במה שכרוך בלענות לכל יצירה ויצירה, לוודא נוהל תקין, שפה נקייה, סדר - גורמים להזעה לא מועטה. אבל, כל אחד ראשי להחזיק בדעותיו. אני אגב, משתדל להגיב ל-"תודות" במרוכז או בלי תוכן אלא בכותרת בלבד, בדיוק בכדי למנוע הקפצות על חשבון אחרים. חבל על הכעסים הפנימיים, יש מספיק רוע בעולם הסובב גם מבלי שנזמינו אלינו לפורום. מר בד.

kaya11

New member
איש איש והבחירות שלו...

אין לך על מה להתנצל במקרה זה... רק חבל שזו הבחירה שלה...

למעלה