וידוי קורע לב

barakas

New member
וידוי קורע לב

מספר פעמים ראיתי פה את הויכוח האם צבע שאלון ההעדפות בקרבי מראה על קבוצת איכות...חשבתי שאני בעל קב``א 54 ההוכחה שלצבע (אני קיבלתי לבן) אין שום משמעות נוכחתי לדעת שיש...לא רק המספר קובע,אלא גם ההערות שבחביבותה מוסיפה המראיינת בצד משנות ומתברר שאני עם ה54 שלי קיבלתי גם תוספת קטנה `חשש לאי התאמה למסגרת`...חשש חביב זה מונע ממני את האפשרות ליום סיירות וגיבוש סטילים (לפחות צנחנים-דובדבן משוש לבי נשאר לי) אבל מי יודע מה העתיד טומן,ומה החשש ל``נטיותי הנהיליסטיות`` יסגור בפני בזמן השירות בכל מקרה,הצבע בהחלט משנה..לבן זה למאותגרים איכותית :)

שאלון העדפות - צבע לבן H-)

ההודעה קורעת הלב(?) שכתובה כאן מעלי היא לא ממש מדויקת ובגלל זה כדאי להרגיע הרבה אנשים שקיבלו שאלון העדפות בצבע לבן (ביניהם כותב הודעה זו) אנשים שמקבלים שאלון העדפות בצבע לבן הם בחלקם באמת מאותגרים איכותית (קב``א ודפ``ר נמוכים), אבל, יש עוד קבוצה די גדולה של אנשים שיש להם בעיות רפואיות, למשל משקפיים במספר מסוים, ובגלל הסעיפים האלה הם מקבלים שאלון העדפות לבן. אני אתן לכם את הדוגמא האישית שלי: קיבלתי שאלון העדפות לבן ויחד איתו זימונים לטייס וחובלים, ובסוף התקבלתי לחמ``ן שחקים. ברור שהשאלון לבן בגלל סעיף רפואי. מקוה שעזרתי להרגיע כמה אנשים לחוצים מדי מהשאלון שלהם לבן, במיוחד אותך עמיתי הניהליסט. :) :)

ysofer

New member
לי יש ...

קבא``מעל 54, ופרופיל 97 איזה צבע לי יהיה?

barakas

New member
תיאורתית הורוד אני חושב

אבל אל תשכח שגם לי יש 54 קב``א ופרופיל 97 זה תלוי גם בסעיפים בפרופיל ובהערות בקב``א

barakas

New member
קודם כל אני לא ניהיליסט :)

דבר שני אתה צודק בהחלט...אני השילוב המופלא של כל הסיבות לקבל שאלון לבן 1.סעיף חביב (על אף הקב``א 54) 2.צילינדר קצת גבוה (על אף הפרופיל 97) 3.שינוי פרופיל מאוחר שעלול להשפיע על צבע השאלון בכל מקרה אני אחדול מלדוש בנושא כדי לא לצאת בכיין כי בסך הכל אני מרוצה...קיבלתי צנחנים-דובדבן אז לכל המאותגרים איכותית חזק ואמץ :) ונפגש בצנחנים

למעלה