וידוי קטן ש"מציק" לי הינה תקראו

Mוניk

New member
וידוי קטן ש"מציק" לי הינה תקראו

פעם שניה שמעירים לי לפני שבוע היה אחד שפגע בי וכתבתי לטאי מסר והסברתי על איך שאני כותבת אז טאי המסר הזה נכתב אלייך בגלל שנפגעתי באותו יום. אז ככה אני לא סופרת וזה סיגנון הכתיבה שלי אני לא מביאה לפה סיפורים שקראתי או העתקתי כל מה שכתבתי פה עד היום (למעט שירים) זה הכל אמיתי סיפורים מהחיים שלי וזה סיגנון הכתיבה שלי אני לא סופרת ואני כותבת איך שאני מרגישה בלב בלי פוזות ובלי מילים שלא קשורים לסיפורים שלי כזו אני וזהו. ומי שלא מוצא חן בעיניו שלא יקרא ושיקפוצ לי. כבר הייתה פעם הערה עוקצנית לפני חודש ממש רמז גס לאיכ שאני כותבת והתעלמתי אבל האמת זה עושה זיפת ולא בא לכתוב פה יותר ולא להיות פה. אני לא מתכוונת לנקוט בשם אז אל תשאלו אותי מי כי לא אומר כי אני לא יודעת מי זה/ו אבל רק אומר שאותו ניק תמיד מופיע עם אות אחת בלבד כל פעם אות אחרת, פעם צ. פעם ל. פעם ד. פעם ז. ועוד ועוד אותיות כמעט כל האלפ בית ופעם אפילו שלח/ה לי מסר גם ניק של אות אחת בלבד- אבל אותו אחד מעיר לי בצ´ט בכל הזדמנות מכאן אני יודעת שהוא/י קוראים בפורום את הסיפורים אז ממש לא בא להמשיך עם זה אני פה כדי להנות מזמן "פנוי" וגם בשביל הכייף יש פה נשמות ממש טובות שכייפ לי איתם ות´אמת עשה לי טוב לכתוב פה בוידויים ובככל אני אוהבת אתכם חוצנית וטאי אלה שני אנשים ששיתפתי אותם גם בבעיות ששש רק הם יודעים והם בשבילי נשמות טובות הכי טובות עודדו וחיזקו. אז למי שחושב שאין לי אושר בחיים טועה ובגדול יש לי הכל, הכל, הכל, לא חסר לי כלום
טוב בקיצור ניפגעתי וזהו אולי יעבור לי ואני ארגע כי באמת לא נעים לי פה היום אז למה לי בכלל להיות כאן יש המון מה לעשות חוצ מפה אז הינה גם בזה שיתפתי אז לילה טוב לכולם
חוצי
טאי
מוניק

tairon

New member
מוניק... בואי לפה...

עם יש משהו שלמדתי בתקופה שאני מצוי בפורומים ובכלל שיש שני סוגי תגובות אלו שיפרגנו ויעודדו ויבוא מתוך ביקורת בונה.. ואלו שיחפשו לפגוע מבלי טיפת רגישות לרוב אותם אנשים לא כותבים בעצמם למה? כי הכי קל לבקר אחר ולהסתתר מאחורי ניקים סטייל שב"כ... על מה זה מעיד ? על פחדנות נטו.. ! ופה אני עוצר לרגע לומר לך שאני אישית נהנה מכל כתיבה שלך אני לא יושב לשפוט מה מסתתר מאחוריה.. אני לוקח ונהנה מהכתוב מצורת התבטאות ... מוניק מכל הלב אני מבקש ממך.. שפשוט תתעלמי משכאלו.. ותני לנו לאלו שאוהבים אותך ואת מה שאת מביאה לכאן לוידויים.. את הזכות הענקית להנות מחברתך...ועל אפם וחמתם של אלף בית גימל וכל שאר האותיות שזועמות על השימוש המכוער שנעשה בהן.. תשארי פה איתנו ... חיבוק גדול ממני אישה יקרה עם נשמה ענקית.... **** לא יכול בלי מילה אחת נוספת.. פרגון אינו עולה כסף הוא יקר ערך.. אדם שיודע לפרגן הוא אדם בעיניי ענק... אדם שלא מסוגל לפרגן ומחפש להכנס לתוך המילים ובאמצעותם לנתח אחר ולהתיימר שהוא מתוך זה יודע הכל הוא מכוער בעיניי ונבזה..

chany

New member
אז איזה כיף לי שאני אדם מפרגן,

תיכנסנו לפורום האירוויזון ותיוכחו עד כמה אני אהודה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איז מחמאות אני מרעיפה על עצמי. אלוהים מה ניהיה ממני.? אף פעם לא הייתי כזאת ........סליחה.

chany

New member
אני בעצמי לא יודעת ,

סתם כתבתי את זה. לא לכעוס על חני, חנה`לה היתבלבלה. תאמיני לי חוצנית שאני לא יודעת מה קורה בכילל עם בין חברי הפורום, ומאוד מקוה שאף אחד לא יעליב ויעלב. מקובל עלייך??????????

מקובל, רק שהפגיעה באה מהצאט

במקרה הנ"ל. אין מקום להעלבות פה , ואני אדאג לזה אישית על גבי פורום זה. לכל חבר מגיעה הערכה וכבוד כאדם באשר הוא. וזה נכתב בכלליות כמובן חני לא אליך אישית.

chany

New member
את צודקת חוצנית או יעל.

אני לא בנוייה להעלבות. ואני נגד כל האינטריגות בפורומים. מספיק היה לי עם פורום מסויים. עד שעזבו אותי במנוחה..

Mוניk

New member
טאי!

כמה אמיתי מה שכתבת בחיי עכשיו אני קצת חושבת שיט איכ ניפגעתי מהבן*********או בת***** אני בסדר ממי זהו עבר לי תודה טיוששששש
מוניק

מוניק תשמעי......./images/Emo24.gif

קודם כל תשתי כוס קפה....ותרגעי. תראי, אף אחד פה אינו: א. ב. יהושוע, או שלום עליכם..למרות שיש פה כישרונות מאוד מוכשרים. עכשיו, אנחנו פה בפורום, ובפורום יש סוגים שונים של אנשים, אלו שקוראים...וממשיכים הלאה.. אלו שקוראים...וסתם מעירים הערה כזו או אחרת.. אלו שמוכנים לתת כתף, צאנס מילה טובה...להזדהות...להנות.. ויש את אלו שמתחילים "לבלבל את המוח"..ואותם ומהם צריך להדחיק ולהתעלם, אנחנו יכולים להעיר למי שניכנס בשמו ומוכן להתמודד עם טענותיו ועם הדברים שהוא אומר, וכמובן גם אז לא חייבים לקבל את ההערות, שכן מראש הכלל הוא ש"מותר לא להסכים" (חירות במובן הרחב). ואולם הכי גרועים אלו המסתתרים מאחורי כינוי כזה או אחר, ומעירים ברעות לב, ולרוב בטימטום, או מה שיותר גרוע מתוך זדון. פשוט תתעלמי וזהו, אל תתני להם לשנות את אורחות חייך. זו הרי מטרתם... תכתבי בכייף, אנחנו נהנים לקרוא, הכל מתוך ידידות, חברות, העברת חוויות, וזהו. גמרת את הקפה? טוב תשנסי מתניים ותחזרי לראש הטוב שלך. ישנוני כי ציווני חירות

Mוניk

New member
שנוניקקקק תודה מאמי../images/Emo20.gif

שתיתי קפה ועוד קפה ועוד קפה וזהו אני בסדר והבן ***********הוא בן ז****** זהו שמה קצוצ וזורמת הלאה מוניק

יונית38

New member
אחלה וידוי הבאת כאן ../images/Emo13.gif-ועכשיו קראי

מוניק, אני הכי אוהבת את מה שאומרים ככה מהלב. בלי שום חשבונות. כשאני קוראת את מה שאני כותבת, לפעמים אני לא מאמינה, זה מנוגד למה שאני באמת, אני ביום יום, קשוחה כזו, לא דופקת חשבון אבל הבנתי שכאן זה שונה. קשה לי להיות מי שאני, כי לא מכירים אותי. יש לי כמה חברות שנכנסות לכל מיני פורומים, כשאני קוראת אותם, אני צוחקת, התגובות שלהן נשמעות כל כך קשוחות וציניות אבל ביום יום הן בחורות נשמות טובות. מסתבר שכאן הכל נקרא הפוך על הפוך לעיתים, לא תמיד. בכל אופן לא יודעת למה את מתכוונת. אבל האמת, שמתי לב שכל אחד עובר מין טבילת אש ראשונה בעניין הכתיבה שלו בפורומים. גם אני עברתי את זה אז לפני כשלוש, ארבע שנים, ועד שעבר זעם. בשורה תחתונה, אני אישית אוהבת לקרוא מה שאת כותבת, בכלל מה שכולם כותבים . עוד דבר, אפרופו טאי, פעם אפילו חסמו אותי מלהכנס לפורומים, אז תביני לאן זה הגיע, לאיזה פסים של ויכוח בצאט, ואז הבנתי, יאלה, לזרום, כמו שאמרת מי שטוב לו שיגיב לי מי שיגיב לי ואני לא אוהב לקרוא אז אמשיך הלאה אתעלם. מקוה שלא בילבלתי לך במוח עם ההסבר שלי. באמת שכיף איתך. יוניתוש

Mוניk

New member
יונית!

אני לא הפוכה בשום מצב אני תמיד אמיתית גם במה שאני כותבת. ולא מנוגדת למה שאני כותבת כל מילה שלי ניכתבת בצלילות ובמודע וזו אני. אני לא מרגישה שזו טבילת אש ראשונה ולא אחרונה אני לא עוברת פה טבילות אש. ולא מתכוונת לעבור. לצערינו יש טבילות אש בחיים האמיתיים (המבין יבין) וגם כאן אני מי שאני אף פעם לא מסתתרת מכלום (אולי זה חסרון לא יודעת אבל לא יכולה להיות מאחורי מסכה גם לא פה) יונית יו סליחה על הקשיחות שלי היום אבל זה נובע ממני בלי פוזות אפ פעם לא פגעתי באיש גם לא בפורום וגם לא בצ´ט ומפה נובע הכעס שבי היום אופפפ די די יונית מאמי תודה
מוניק

יוניתוש בואי רגע

מי חסם אותך בפורומים, תשלחי לי במסר....אני כבר... סתם הייתי חייב להעיר לך משהו... כי כתבת חמוד... אפרופו זרימה....מהשורש ז ר מ זה גם זרם ...של מים אויר... גם זרם ......חשמלי..... וגם זרם......של...(טוב לא מנבל את הפה עד פה!) ישנוני כי ציווני חירות

chany

New member
מוניק,

אני לא קראתי את הוידוי הקטן ולא ידעתי שמשהו מציק לך. אני מיתנצלת בפנייך אם ניפגעת ממה שכתבתי. תאמיני לי שאני רק יומיים פה, ואהבתי ליקרוא את מה שכתבת. ואת צודקת, את זו את.ומאחלת לך הצלחה,, והנאה בפורום.
אילנית.

נשיkה

New member
אני אמנם חדשה פה

ולא משתתפת בצ´אט אז אני לא ממש יודעת מה הדינמיקה פה אבל בכל זאת חייבת לספר לך מוניק שקראתי את כל הדפים של הפורום הזה ואני מאוד אוהבת את מה שאת כותבת גם אם זה לא בסגנון של שייקספיר ודומיו,,, את כותבת מהלב, וזה רק גורם לי להרגיש שאני נמצאת איתך באותו הרגע, בסיטואציה שאת מספרת ומרגישה את כל הרגש שלך,,,, כגולשת מזה זמן רב בפורומים של תפוז אני יכולה לספר לך שגם בי פגעו לא אחת ולא על רקע הכתיבה שלי, אבל אני לא סופרת אותם, הכל עובר ככה, רק בסביבה שלי, לא נוגע בי,,, נתקלתי בהודעות שמתקנות למשל טעיויות נתקלתי בהודעות שגרמו לי לרצות להפסיק לגלוש בפורומים אבל בסופו של דבר הבנתי שאני מענישה את עצמי על טפשות של אחרים ולמה לי להפסיק להנות בגלל טיפשות של מישהו אחר? חבל שתכעסי ותתייחסי להודעות מסוג זה,,, אני אישית נורא אוהבת לקרוא אותך ולפי מה שראיתי, גם שאר חברי הפורום נהנים לקרוא אותך,,,, מצטערת על האורך לילה טוב

טאKילה

New member
מוניk לא אל תפסיקי לכתוב ואל תעלבי.

את כותבת נפלא,את מתארת נפלא,את פשוט נפלאה. יש לי משהו לספר לך,סבלתי מרורים עשו לי את אותו הדבר, אם זכור לך גם כשהגעתי לוידויים וסיפור שלי הלך למומלצים, משהו טרח להחליף ניק ולנסות להוריד לי את הכייף לכתוב, החברים כולם התקוממו ההנהלה מחקה,ואני ממשיכה בתנופה. כל זה בא מרוע,הם אנשים קטנים אחרי מסך. אני בטוחה שזו קינאה לשמה,במקום לעסוק בלפגוע,,, הדיו במקלדת שיראו לנו "מה הם יודעים לכתוב" אם ביכלל. ואת יקירתי תמשיכי לכתוב,אנחנו כולנו כמו פאזל חלקים חלקים, כולנו יחד פורום אחד ועם הזמן הוא יהיה פורום פורח וענק. אז בואי לא נפסיק פשוט נפריח אותו בכייף,עם החברים וההנהלה שני מנהלים שהם הכי הכי חברים שלנו..
לאב יו מוניk..

דניאל001

New member
על הערות מיותרות...

מוניק יקרה עד מאד! פה ושם, עוד לפני שהפכתי ל"חבר" בפורומים של "תפוז" יצא לי לקרוא מפרי המקלדת שלך. חוץ ממחמאות על סגנון הכתיבה והנושאים אותם את מעלה בכתיבתך, אני יכול רק לציין: הלוואי היה לי הכשרון להעביר לכתב את המחשבות/רגשות/תקוות שלי כמוך! ו...שימותו הקנאים... לא! שתמות הקנאה בלבד. המשיכי "לבנות" על חברייך המפרגנים והתומכים. מגיע לך.

למעלה