וידוי קטן

ר י נ ת פ

New member
וידוי קטן

שלום לכולם! עד היום רק קראתי והגבתי להודעות, אך היום יש לי וידוי קטן, זהו משהו שנטחן אצלי בקומפיוטר בערך שבועיים...אז ככה קצת רקע: אני בת 23, ללא קשר רציני מעל לשנה, במהלך חיי היו לי שני חברים רציניים, עם הראשון זו היתה אהבה נעורים עצומה שנגמרה עקב המעבר לתקופה חדשה בחיים = הצבא, בה התראנו לעיתים רחוקות , עם השני זו גם היתה אהבה גדולה שהסתיימה לפני שנה ואין סיכוי שנחזור להיות יחד אך נשארנו בקשר חברי. עם שניהם מדובר בקשר של מעל שלוש שנים (כל אחד) במהלך השנה הזו הכרתי וניסיתי קשרים אך עם אף אחד זה לא היה רציני ...והיום אני נמצאת בנקודה בחיים בה אני מאוד מוכנה לקשר רציני יודעת מה אני רוצה מהאהבה הבאה שליאבל יחד עם זאת לא עושה כלום כדי למצוא אותה...מחכה שהיא תגיע לבד...(הלוואי!!) אוקיי עד כאן הרקע, שאלתי היא בנוגע לחבר הראשון: לפני 3 חודשים בערך חזרנו להיות בקשר, מדי פעם נפגשים, מבלים , או סתם יושבים בבית. הוא ישן אצלי פעמים ספורות אך ללא מגע מיני כלל. יש משיכה עצומה ביננו - אך אני אובדת עצות בניסיון להבין מה רצונו מהקשר??? דיברתי איתו על כך ופתחתי את כל הקלפים שלי (אולי זו היתה טעות מצדי...אבל זה כבר נעשה) ואמרתי לו שאני מאד נמשכת אליו והייתי מעוניינת לנסות את הקשר מחדש, ואפילו שמתעוררות אצלי תחושות חדשות ונעימות לגביו...אבל הוא בהתחלה שתק ורק בשיחה שנייה בעניין הוא אמר לי כך: רינת, אהבתי אותך מאד ב 4 שנים שהיינו יחד ולא הפסקתי לאהוב אותך אף פעם, אבל.... אני אין לי תשובה בשבילך וככה נותרה כל הסוגייה הזו מאותו יום אנו עדיין בקשר , נפגשים מדי פעם ומדברים יומיום בטלפון (לפחות שיחה ביום) אך שיחות טריוויאליות שלא מובילות לכלום... HELP - מה זה אומר שהוא לא מגיב?

adida5

New member
אני אוהבת אותך רינתי

תני לי לענות לך מכאן...אבל אל תתרגלי.. מה זה אומר שהוא לא מגיב..זה אומר שהוא די מבולבל אולי מפחד מפגיעה חוזרת..הגיוני מאוד שהוא רוצה כמוך בדיוק אך מעדיף ללכת צעד צעד..תהיי רגועה פסעי איתו לאט האמיני לי ממני זאת שאוהבת אותך,יהיה לך רק טוב והרבה טוב.

Vdrums

New member
זה אומר שכנראה לא תהיו בקשר

זוגי שוב. או שאולי הוא חושש מזה בשלב זה של חייו. אני לא מבין איך אפשר להיות בקשר אחרי שנפרדים, זה נשגב מבינתי.

adida5

New member
לא מחייב תומר

אני מכירה אותה מקרוב והיא נוטה להילחץ..לפי דעתי הוא אוהב אותה מאוד ורוצה לחזור אבל מפחד לעשות טעות בדרך...מה הטעות??!! יכול להיות הרבה דברים זה כבר שלו ושלה

Vdrums

New member
טוב מן הסתם אמרתי את דברי

מבלי להכיר אתה ואותו.

ר י נ ת פ

New member
חזרה אחרי פרידה...???

בעניין הזה...תמיד היינו הזוג שכולם ראו כזוג מושלם אפילו שנינו אמרנו אחד לשני שלא כל אדם זוכה במה שזכינו לו אנחנו והיום 5 שנים אחרי הפרידה, עם קשר ON & OFF שבמהלכו לשנינו היה חבר/ה , הספקנו להתבגר (הרי היינו בקשר של אהבת ילדות) ולעצב את האישיות שלנו ויחד עם זאת לחוות דברים שונים...ובכל זאת לחזור לקשר שמנתב אותנו חזרה אחד לזרועות השנייה.... הבעיה מתחילה כשזה בא באופן חד צדדי לפחות לפי הנגלה לעין

Savage Garden

New member
לי זה דווקא נראה כמו סינדרום

הגבר שצריך להניע ולהחליט בשבילו, בד"כ כשאנשים משאירים דברים באוויר ללא מתן מענה ברור הם נוטים במחשבתם לכיוון החיובי- חיובי במקרה שלך הוא שהוא לא מעוניין לסגור איתך עניינים. אז תתחילי להיות מעשית וגם קצת אמיצה, אל תבלבלי את עצמך "בניתוחים" כמו מה אמר ולמה התכוון המשורר...לא, עשית טעות כשאמרת את אשר על ליבך, אבל תבקשי תשובה ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי אין לך זמן מיותר לבזבז עליו ותדגישי גם שאת מפספסת הזדמנויות רבות בדרך בגלל חוסר הבהירות מצדו, בקיצור, תעשי לו STOP .

ר י נ ת פ

New member
אז ככה...

טוב ... אז ככה... הוא בקושי מתקשר החלטתי השבת לא ליזום שיחות והוא כשלעצמו לא עשה דבר בנידון. היה עסוק מאוד בעבודה (עובד בשירות הבטחון) .... היום בלילה (22:40) הוא התקשר כאילו כלום לא קרה שאל לשלומי וזהו!!! מה הוא רציני? למה הוא משחק בי?? בקיצקצ החלטתי לדבר איתו ברגע שייצא לנו להפגש פנים מול פנים ולומר לו שאני מעוניינת אבל לא מוכנה לחכות יובלות... רק מעניין מתי ייצא לנו להפגש??

יש לנו ראש מאוד פשוט

בנוגע ל"חלוקת עבודה" של הראש... כמו שאני מכיר את עצמי (וכמה כמוני), לא משנה באיזה מצב אני נמצא, כבד ומעיק ככל שיהיה, הדבר הנכון לעשות בשביל לשכוח ממנו הוא פשוט להעסיק את עצמי במשהו אחר. מוזיקה, ים, עבודה, כל דבר - וכך הראש מתנקה. הבעיה היא שזה עובד לכיוון ההפוך. לפעמים למרות כל מיני מחשבות והיתולים נפשיים כאלה ואחרים, אנחנו חייבים להמשיך בחיים היומיומיים. אני יודע מה זה בשירות... מספיק יום אחד של עבודה ולחץ במשרד (אם הוא בתפקיד שטח אז בכלל) בשביל "להשכיח" אותך ואת הסוגייה מהראש שלו. ולא לשלילה. זה לא אומר שלא אכפת לו ממך ומהעניין, או שהוא לא מייחס לזה חשיבות. לא הייתי קופץ למסקנה שהוא משחק בך. חומיזה, זה כבר עניין להודעה אחרת, אבל אנחנו נוטים להשאיר לעצצמנו אופציות פתוחות...

seeyou

New member
להבין מה רצונו מהקשר???../images/Emo140.gif

למי אכפת? אני חושב שאת אמורה להבין מה את רוצה באופן כללי... את תקועה בקשרים שהיו לך...כול אחד 3 שנים! ...."במהלך השנה הזו הכרתי וניסיתי קשרים אך עם אף אחד זה לא היה רציני " ברור! את אמורה "לסגור" את הקשרים הישנים בבקבוק ולזרוק לים... איך מבינים שאישה נשואה סיימה פרשיה מהצד? מסתפרת,משנה צבע של השערות,בוחרת סיגנון ליבוש חדש....בקיצור כאילו פותחת דף חדש... אז אולי תתחילי גם את דף חדש מבלי עקבות הישנות? הם כמו שלשלאות שלא יתנו לך להתרומם(?!) לאהבה חדשה....אשר תחזיק מעמד יותר מ-3 שנים... הערה... קראתי שבהולנד נכנס לניסוי נשואים עם חוזה ל-5 שנים!!! אם שני הצדדים מעוניניים מחדשים לעוד תקופה דומה... האם 3 שנים שלך, זאת גירסה ישראלית? הזמן חולף יותר מהר ממה שחושבים!! אהבה מלפני 6 שנים לא דומה לאהבה של מחר....

למעלה