וידוי קטן

וידוי קטן

תראו,אני לא כאן ובח לא שייך לקטגוריה שלכם לצערי. הלוואי והיה לי נושא משתף איתכם אבל ממש אי לי. באתי בעקבות ידידה טובה שלי שחברה כאן בפורום משתמשת ביוזר nonana וחייב לציין שנשבתי בקיסמו של הפורו. יש לי אהבה גדולה לילדים אבל לצערי עיין לא נפקדתי בהם. הצצתי למספר הודעות שלכם וגם לחלק מהתמונות והרגשות טיפה מעורבים. צובט בלב במובן החיובי לראות זאטוטים כאלה יפים,בלי עין הרע וטיפה צורם זה באופן האישי (בלי להעכיר את האוריה כמובן) זה שאני גם הייתי רוצה להיות שותף ליצירה הנפלאה הזאת שלצערי עדיין אינני שותף בה. מבקש את רשותכם להציץ לכם מידי עם,אין לי משהו משותף איתכם למעט האהבה לילדים שיהיו בריאים. שמרו על החממה הקטנה והנחמדה שיש לכם כאן. ועכשיו מתנגן לי בלב השיר "ילדים זה שמחה..." אבוא מידי פע רק בשביל להציץ ולקב "הסנפה" מהפלא הזה שנקרא ילדים. ולך ידידתי האישית תודה אישית שגילת לי את המקום הזה אבוא להתעדכן ונשמור על קשר

הינני כאן

היי לך סוף סוף הגעתי אמרתי לך שאעשה זאת וקיימתי. נורא התלהבתי. זכור לי משפט שלך עוד מלפני שנה שהבן הו זה שדומה לבת. נורא צדקת,נזכרתי פתאום בכל הדברים מה שלומכם? אגב אפשר לצין כאן שמות חו]פשי?

nonana

New member
לא כולם מכירים את השם שלי אז

לא כל כך- למרות שרובן כן ראית את התמונות? אשלח שוב אם אתה רוצה

ראיתי והוקסמתי

תשמעי ממש חוץ לארץ הילדודס האלה כמו בשוויץ. ראיתי את התמונות והשארתי לך שם תגובה רק בגללך או יותר נכון בזכותך נכנסתי חזרה לתפוז. אז כרגיל בשעה זאת אנ מבין הם אחרי מקלחת ובמיטות

nonana

New member
כן אבל משתעלים בלי סוף מחר אני

איתם בבית ראית את התמונות מהגלריה או מהפורום?

הקבצים שצרת לפורום

אני משער שאלה תמונות מהגן. איפה הגלריה שלם? אשמח להצץ בגנון של הפורום

nonana

New member
תראה מעל יש רשימה של דברים ואחד מהם

הוא הגלריה תציץ ותהנה מהילדים של כולם

בכיף אעשה זאת

בכיף גם הייתי רוצה להיות שותך מעשי לפןרום אבל כרגע אנ פסיבי ורק מסתכל

nonana

New member
נו? תזדרז ואז הם יבואו עם האושר ועם

העייפות

קרנושה

New member
אני רק מהמחשבה על......

היום שלי מחר מתעייפת..... ואם תסחטו אותי יצאו ים של פיהוקים..... מחר אני עובדת בוקר+לילה משמע נוסעת ב06:00 וחוזרת ב16:00=בוקר נוסעת ב22:00 וחוזרת ב08:00 למחרת=לילה.. ויום שני חופש...אם אפשר לקרוא לזה חופש כשחצי יום אני ישנה אחרי לילה...

nonana

New member
אנחנו כולנו נחזיק לך אצבעות ../images/Emo24.gif

ושתעברי את זה בקלות

קרנושה

New member
תווווווודה ...

אני יעבור את זה אני יודעת.....לא זאת הבעיה.. הבעיה שיום שלישי זה שוב חוזר על עצמו...לפחות ככה אני מסיימת 2 משמרות ביום אחד...זה היתרון...

קרן וננוש אתן יודעות

תמיד דברים נראים לנו קלים כשהם לא שלנו. גם צרות של אחרים נראת קלות וקל ליעץ להם אבל כשאתה זה שמדובר בו אז זה גדול יותר. אני מתחייב כאן מול כולם שאני מוכן ומזומן לקבל עלי את העייפות הזאת. את הריצות וחוסר השינה הזה ולו בלבד שיהיה לי את אהבת חיי,ילדים. הכיף שבשבילו יש בשביל מה לחזור הביתה מהמשמרת כפי שקרן ציינה. חייב לציין שהצצתי בגלריה וכולם יפיופים ישנו שיר שאני אוהב תרשו לי להקדיש לכם אותו זה שיר של הדצים: "על אור עיני שמור אלוהים על ילדי אשר פורחים שמור לי אותם שמור עליהם כי מה הם חיי בלעדיהם..." אחלה שיר,מרגש אותי כל פעם מחדש

קרנושה

New member
אביב ../images/Emo39.gif

אתה יותר ממוזמן לצפות בנו......אתה יותר ממוזמן לחוות דיעה...בכיף בכיף נשמח לשתות איתך
...ותרגיש טוב לשהות במחיצתנו..... מצורף להודעה כוס קפה חם...שלא תיתקרר לנו חלילה בחוץ... קרן...

תודה,העונג כולו שלי

יש בי אהבה והיא תנצח האהבה הזאת היא לילדים ולכן אני אמשיך לקרוא כאן ןלעיין ואף להשכיל בדברים. תודה על כוס הקפה,בדיוק בזמן

nonana

New member
היי קרנושה מה ניש?

לא הפסיקו להיות אצלינו חברים ואני סחוטה

קרנושה

New member
היי יקירה......

וגם לי היו אורחים....למרות שהם לא ממש אורחים אחותי היתה אצלי עם המשפחה שלה........היא דוקא הציעה שנבוא לבקרך אך .....אמרתי שלא כדאי...וצדקתי בכל זאת שבת....כל אחד והתוכניות שלו... אצלנו כולם כבר במיטות.... הצבעת בסקר? וגם פתחתי שרשור בנושא סדר יום שמחכה בין היתר גם לתגובתך... אני נשארת פה בינתיים....מה שלום הילדים? מרגישים יותר טוב?

למעלה